Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube a girme tutoriali

Mille

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşımız istemiş şimdi öncelikle adres çubuğuna youtube un ip sini girelim: http://208.65.153.253/(eskiden ekşide yasaklanınca yapıyoduk ya aynısı işte) olmadıysa dns ayarlamalarını yapacağız Dns ayarlarına giriyoruz(yani modeminizin ip sini yazıcaksınız ordan kullanıcı adı ve şifre sorması lazım en azından bende böyle oldu oraya girince HTML tabanlı bi sayfa çıkıcak ordan yapıcaksınız kolay bişey zaten)Neyse işte DNS ayarımızı 4.2.2.1 yapıcaz

Olmadı veya yapamadınız o zaman www.gizliweb.com giriyoruz yukardaki adres yazan yerin yanına www.youtube.com yazıyoruz gizli dolaşmaya başla diyoruz bununda mantığı cookieleri kendi serverına yönlendiriyor

Oda mı olmadı arıyoruz telekomu "İyi günler ben youtube a girmek istiyorum siz engellemişsiniz fakat benim kişisel özgürlüklerim var ve ben sze internet sağlayıcısı olarak para ödüyorum dolayısıyla siz burda benim özgürce surf yapmamı engelliyorsunuz lütfen yardımcı olur musunuz?"diyoruz büyük ihimalle saçma bi savunma sunacaklardır fakat siz ısrar edince Youtube un ip sini vermek zorunda kalıcaklardır ha dersinizki yukardakide ip değil mi?O da ip ama büyük siteler bi kaç server üzerinden yayın yaptıkları için bi kaç tane farklı olabiliyor.

Hiç biri olmadıysa gözyaşları eşliğinde "Paticik lütfen beni bırakğmaaaaaaaaaaaaaaaa" diyerek monütere sarılıyoruz

[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 17:45 tarihinde, Mille tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...