batuhan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 1 Nisan 2007 tarihinden geçerli olmak üzere genişbant internet (ADSL) kurulum ücretlerinde yüzde 51, erişim ücretlerinde ise yüzde 6 ile yüzde 55 arasında değişen oranlarda indirim yapacaklarını açıkladı. Kotalı ADSL erişim ücretlerinde ise, 1024 kbps hızda 9 GB limitli erişim ücretinde yüzde 35, 6 GB limitlide yüzde 25 indirime gidilecek, 3 GB limitli ise 4 GB limite yükseltilecek. Kotasız erişimde de 2048 kbps hızda yüzde 44, 1024 kbps hızda yüzde 32, 512 kbps hızda yüzde 14 ve 256 kbps hızda yüzde 3 oranında indirime gidilecek. http://www.ntvmsnbc.com/news/401991.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 insanları inatla kotaya yönlendiriyorlar, 512 sınırsızımla pek de değişmeyen ücretimi kutlamak için telekom önünde şarap falan içeyim bari ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Yaşlı gözlerle modemimi öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Çok indirim yaptınız birazını geri alın demek lasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 gene birseyler zamlanacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Önce adam gibi stabil bağlantı sağlasınlar da ondan sonra düşünsünler indirimi kaldırımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 1mbit 3 gb lar 4gb a yükseltiyorlar. 1mbit 9 gb lik baglantiyi da 69YTL den 44 YTL ye düşürüolar. Dogru mu anlamısım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Ben de o şekilde anladım. Sevindiğim olay da 1 gb fazladan kota zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yalniz 2mbit super olmus 107 milyon bayag ucuzlamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Şimdi 512k sınırsız kullananların büyük bi kısmı "amaan, 20ytl fazla veririm, bağlantım 4 katına çıkar" diye düşünüp 2mbit bağlantı alırsa tam cümbüş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 20ytl fark olayına emin misiniz?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 iyi bari 4gb kota da güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 walla 256 yım hiç işime yaramadı. 9gb kotalıda istemiyorum 2-3 günde 4 gb çekmişim hiç işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ne zaman olcakmış nasıl olcakmış bi de tam fiyat listesi neymiş tam açıklasalarmış tam süper olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 hala kablonete göre pahalı; apartmandan ortak kullanmak isteyen de yok. modem olsa, kablo tv dijitale geçse bırakcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 bence 1 nisanda "şakaaaaa" diyip indirim yerine zam koyabilirler... edit: şöyle bir adres var baya bir detaylı olarak konuyu açıklayan; http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=487 [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 19:28 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 hiç yapmasalarmış indirim resmen dalga geçiyorlar adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yüsde 3 mü.töbee töbeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ne dalgası hocam resmen t....k geçiyolar be lan %3 indirim nedir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Ahahha 3 gb kotalı tarife 4 gb olmuş kotalıda hahahahh 1gb kaç tane şahin k filmi eder çekelim hemen hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 1024k 9gb kotalıyım açıkçası benim epey işime geldi ha sizinle dalga geçiyorlar o ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 1mbit sınırsız 90ytl ediyor kdv ile. ama başka apır sapır vergiler de çıkıcak kesin. ben 1mbit kabloya geçmeyi düşünüyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 kablonun fiyatları nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 fiyatlar çok iyi o zmn ben 512sınırsıza 100 veriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 kablo için şöyle bişeyler gördüm : http://online.turksat.com.tr/tarife.htm 60 milyona 512k sınırsız bile süper bir olay bence şu an için (bir de kablonun adsl e göre daha düşük latency ile oynama olanağı sağladığını düşünürsek) . bir de nerede görmüştüm hatırlamıyorum (muhtemelen ttnet'in sayfasıydı, historyde bulamadım adresi, bulunca yazarım) sayfasında %15 ötv hariç 512k sınırsız adsl e 55 milyon yazıyor yeni tarifeler için. [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 23:59 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar