Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi kızlar Elektronik Mühendisliğine

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi benim bölüm bilg. müh. 56 erkrk 6 kız var, biz ne yapalım :D

hesapladım da 9 erkeğe ->1 kız bizde :D

[ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 22:49 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ]
  • Admin
Mesaj tarihi:
AHahahah süper be
elektrik elektronik müh bitirmiş birisi olarak imzamı basarım buna :)

az geyigini yapmazdık

Bizim sınıfta 5 erkege 1 kız düşüyordu gerçi biraz iyiyiz. Sakarya Universitesi ortalamalarına göre elektrik elektronik muhendisligi bölümünde 5-6 erkege 1 kız düşer.
Mesaj tarihi:
Bizim maltepe anadolu lisesinden Jr. Sezai adlı süper arkadaş yıllar önce bunun videosuz versiyonunu yapmıştı. Onun parmağı var mı bilmiyorum ama hep ortada dönen bir geyik zaten. Bu geyiği gerçeğe döndürmekte emeği geçen herkese teşkür ediyorum efenim.
Mesaj tarihi:
1 erkeğe>>>>> 3 erkek ha iyimiş:)

Gerçi mezun olduktan sonra iyi bi kariyerin olursa 1 el. müh.mezununa>>>>> 1 oda dolusu kız durumu olabilir:)

[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 04:28 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya bırakın elektronik mühendisliğine kız gelse nolur ki? adamlar ders çalışacaz diye banyo bile yapmıyor, o derece inekler.. kalkıp kıza mı bakacaklar? ^^
  • Admin
Mesaj tarihi:
Kalkmadan bakcaklar işte. Kıza bakmak için kalkıp kaç metre ötedeki iktisat fakültesine gidip dersleri ekmektense oturdukları yerden hem integral alıp hem kızlara bakacak daha başarılı ve sosyal olacaklar. Psikolojileri bozulmayacak yavrularımızın
  • Yeni Oluştur...