zgrw Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=e163c1c7ab9a8b2d2c3c6f1ed8fea74c not: bunu ben yapmadım, biri linki mail atmış :D yapanları tanımıyorum :D [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 22:40 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Ulan bende ciddi ciddi izliyorum töbeee .. Manyaksınız siz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Makine müh. ne de yapın abicim olmaz ... 70 erkek 3 kız var bizde.. elektronik de daha fazla var :D Haydi kızlar makineye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 abi benim bölüm bilg. müh. 56 erkrk 6 kız var, biz ne yapalım :D hesapladım da 9 erkeğe ->1 kız bizde :D [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 22:49 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Kesinlikle destekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 AHahahah süper be elektrik elektronik müh bitirmiş birisi olarak imzamı basarım buna :) az geyigini yapmazdık Bizim sınıfta 5 erkege 1 kız düşüyordu gerçi biraz iyiyiz. Sakarya Universitesi ortalamalarına göre elektrik elektronik muhendisligi bölümünde 5-6 erkege 1 kız düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Makine 1 erkeğe 250 gram kız :D Çoook dogru bir tespitt :D [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 22:45 tarihinde, bosphorus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Eheue süper gerçekten. Ayrıca stand açmıştı bu arkadaşlar geçenlerde, fotoğraflarını bulursam hemen koyayım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 bunlar ciddi ciddi yaptılar mı bunu??? ben geyik sanmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 kaçııınnnn saf varrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Bizim maltepe anadolu lisesinden Jr. Sezai adlı süper arkadaş yıllar önce bunun videosuz versiyonunu yapmıştı. Onun parmağı var mı bilmiyorum ama hep ortada dönen bir geyik zaten. Bu geyiği gerçeğe döndürmekte emeği geçen herkese teşkür ediyorum efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ben de elektronik 3. sınıfım. valla 1 sene geriden gidiyorum bizim donemde 3 kız vardı işe yaramaz, ama alt sınıftakiler 2 tane olsa da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 hehe iyiymiş bizdede 300 kişilik anfilerde kız gormek mumkun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Tespitler güzel, ama baska baska bolumlere mi dalsam ne diye dusundum birden : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 1 erkeğe>>>>> 3 erkek ha iyimiş:) Gerçi mezun olduktan sonra iyi bi kariyerin olursa 1 el. müh.mezununa>>>>> 1 oda dolusu kız durumu olabilir:) [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 04:28 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 bizde oyle avutuyoruz kendimizi. mezun olcaz falan diye. ama bitmeyen cinsten bir bölüm olabiliyor bazen okula bagli olarak elektronik. bkz: http://www.uni-karlsruhe.de/besucher/ ana sayfada yazanlari anliyan varsa ne dedigimi anlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 en iyisi aslında işletme, uluslararası ilişkiler felan. süper kız var orda. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 eleman doğru sölüo, bizim sınıfta 3 tane kız vardı, 2 si sakal traşı oluyordu :() elektrik-elektronik mühlere devlet yardım etsin ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Size Allah yardim etsiniz isiniz cok zor valla, cekilir mi be =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 zaten kız olayında amaç 200 gramlık olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ya bırakın elektronik mühendisliğine kız gelse nolur ki? adamlar ders çalışacaz diye banyo bile yapmıyor, o derece inekler.. kalkıp kıza mı bakacaklar? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Kalkmadan bakcaklar işte. Kıza bakmak için kalkıp kaç metre ötedeki iktisat fakültesine gidip dersleri ekmektense oturdukları yerden hem integral alıp hem kızlara bakacak daha başarılı ve sosyal olacaklar. Psikolojileri bozulmayacak yavrularımızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 said: zaten kız olayında amaç 200 gramlık olay. hadahzahadsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Haha yazik ya.Bizim okulda sayisal bölüm olmadiği için 1 erkeğe 6 7 kız falan düşüyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar