Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS'de konu dağılımı.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Ben gidip bi lisede kaydımı yaptırdım, webcam'den resim filan çektiler. Eve bişi gelmesi lazım mı ekstradan zarf filan? Çünkü nerde girceğimi filan bilmiorum. 2 yer işaretlioduk işaretledim ben de. Hangisi çıktı bilmiorum. Yani öss sınav giriş kartı tarzı bişi olacak mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar birşey duydum doğru mu diye sorayım dedim;bu sene sınavda 2.bölüme hiç dokunmazsan geçersiz mi ne sayılıyormuş var mı böyle birşey? Saçma geldi ama yine de sorayım emin olmak için

[ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 22:14 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Belli bir net sayısını tutturamazsan puanın hesaplanmaz diye biliyorum

Yani say1 den ne kadar yaparsan yap, say2 puanının hesaplanması için say2 bölümünden belirli bir net çıkarman gerekiyo. (kaç olduğunu hatırlamıyorum)

Ama 1. bölüm puanıyla giriceksen 2. bölüme dokunmana gerek yok tabii ki

(En azından geçen sene öyleydi, değiştiyse bilemem=))
Sosyal ağlarda paylaş

Sınav giriş kartınız evinize postalancak. O zamanlarda bi arkadaşınıza geldiği halde size gelmemiş olabilir, bikaç gün daha bekleyin gelir. Hemen heyecana kapılmayın yani. Uzun süre gelmezse sizin adrese bakan PTT'ye bi gidin mutlaka bulursunuz orda.

Say2 puanının hesaplanması için mat 2 ve fen 2'den en az 1.5'ar net yapman lazım diye hatırlıyorum. Aksi takdirde puanınız 0 olarak hesaplanıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ya arkadaşlar birşey duydum doğru mu diye sorayım dedim;bu sene sınavda 2.bölüme hiç dokunmazsan geçersiz mi ne sayılıyormuş var mı böyle birşey? Saçma geldi ama yine de sorayım emin olmak için

geçersizden kastına göre değişir..eğer say2 soz2 ea2 puanı istiyorsan tabi geçersiz olur hesaplanmaz falan..ama açıköğretim,meslek yüksek ya da bilimum 1.bölüm bölümler(o_O) için 2.bölüme dokunman hata zaten..boşa zaman kaybı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...