Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 şimdi bir konu dağılımına ihtiyacım var da. ama şöyle olacak yani say1 : MAT : sayılar, kümeler.. FEN: falan filan say2 : MAT2 : integraller, türevler, hedeler hödöler. ..... falan böyle olacak yani. biri bulabilirse çok sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 http://www.osym.gov.tr/ adresinde bulabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 sen yaz btn konualrı ben dagıtırım sana girdk biz gecen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 bizde 2 senedir giriyoruz da o mertebeye gelemedik daha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 : ) tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 3. sene girenler varmıştır belki o mertebeye.bi sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Dershane kataloglarında olması lazım. FDD veriyordu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 konular yeterince dağınık.. Fazla karıştırmayın bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 fddciyim ben de işte kaybettim o kataloğu. evet bu arada 3. girişim:) gerçi güzel sanatlar fln başka olaylara da giriyorum bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Ben gidip bi lisede kaydımı yaptırdım, webcam'den resim filan çektiler. Eve bişi gelmesi lazım mı ekstradan zarf filan? Çünkü nerde girceğimi filan bilmiorum. 2 yer işaretlioduk işaretledim ben de. Hangisi çıktı bilmiorum. Yani öss sınav giriş kartı tarzı bişi olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Ya arkadaşlar birşey duydum doğru mu diye sorayım dedim;bu sene sınavda 2.bölüme hiç dokunmazsan geçersiz mi ne sayılıyormuş var mı böyle birşey? Saçma geldi ama yine de sorayım emin olmak için [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 22:14 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 sen yaz btn konualrı ben dagıtırım sana girdk biz gecen sene ben öss bize girdi diye hatırlıyorum ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Belli bir net sayısını tutturamazsan puanın hesaplanmaz diye biliyorum Yani say1 den ne kadar yaparsan yap, say2 puanının hesaplanması için say2 bölümünden belirli bir net çıkarman gerekiyo. (kaç olduğunu hatırlamıyorum) Ama 1. bölüm puanıyla giriceksen 2. bölüme dokunmana gerek yok tabii ki (En azından geçen sene öyleydi, değiştiyse bilemem=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Sınav giriş kartınız evinize postalancak. O zamanlarda bi arkadaşınıza geldiği halde size gelmemiş olabilir, bikaç gün daha bekleyin gelir. Hemen heyecana kapılmayın yani. Uzun süre gelmezse sizin adrese bakan PTT'ye bi gidin mutlaka bulursunuz orda. Say2 puanının hesaplanması için mat 2 ve fen 2'den en az 1.5'ar net yapman lazım diye hatırlıyorum. Aksi takdirde puanınız 0 olarak hesaplanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 o dediğiniz olay 3-5 ay önce kalkmış. bizi ilgilendirmez herhalde önüne gelen sıfır çekmesin diye yapılmış birşey sanırım. dersanede uygulamasalardı iyi olurdu gerçi 2-3 sınıf yukarda olurdum şimdi. o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 3-5 sene önce kalkmadı, geçen sene vardı ve birsürü kişi bu yüzden özele bile giremedi ve kontenjan açıkları kaldı. Ama bu sene bu kural olmayacak, açıkların kapanması için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 yıl değil ay:) bi daha oku bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: Ya arkadaşlar birşey duydum doğru mu diye sorayım dedim;bu sene sınavda 2.bölüme hiç dokunmazsan geçersiz mi ne sayılıyormuş var mı böyle birşey? Saçma geldi ama yine de sorayım emin olmak için geçersizden kastına göre değişir..eğer say2 soz2 ea2 puanı istiyorsan tabi geçersiz olur hesaplanmaz falan..ama açıköğretim,meslek yüksek ya da bilimum 1.bölüm bölümler(o_O) için 2.bölüme dokunman hata zaten..boşa zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Say-2 ve Fen-2 deki derslerin herbirinden en az 0.5 net yapman lazım yoksa 2. bölüm puanın hesaplanmıyor... Ha bencede gayet mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Laraken: 3. sene girenler varmıştır belki o mertebeye.bi sormak lazım. bizim kuzen 5. seneye hazırlanıyo ona bi soriym....:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar