Lexius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 neyse... bişi demicem... hakkaten bıktım... [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 03:06 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ben de sinirliyim, kız arkadaşımdan ayrıldım, çıkıp sokağa araba camı kırıp milletin başını mı şişiriyorum? Saygı diye bir şey var, "sinirli olmak" geçerli bir sebep değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bende bıktım semih. Ondan artık alakayı kestiğimiz gibi forumlarda birbirimize laf atmayı da keselim..olması gerektiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Anlayisli olmak diye birsey vardi en son... [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 03:09 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 spidee :) bak arkadaşım bi hata yaptım kabul ediyorum emin ol ben hiç iyi şeyler yaşamadım bugün.. uzatırsam gerçekten hiç iyi olmucak...sıkıldım çünkü...hakkaten bıktım laf atmanızdan bıktım.. en ufak şeyden ben parladım die siz ağzıma sıçtınız..tamam eyvallah ...sağolun iyi eğlenceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 abi bu ne ya biraz sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ben sakinimde az daha kasarlarsa olamıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 walla ben şimdi eve geldim çok fena uykum war ama müsadenizle ben kaçar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 garbage diye cosuyosunuz bakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 damsız almıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 damladım kim sabahcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben yatayım yaa gayri. bi de hayaaat beni neden yoruyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 iyi geceler abi aynı soruyu bende sordum hayata ama cevap yok sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ya aslında hayata değil, açıp demete sormam lazım da, yok aramamalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 uyuyodur belki abi acarsan tersler belki dfs yarın sabah "günaydın" diye ara eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yok uyumuyor msn'i açık. gerçi blocklu ama olsun, uyumadığı belli yani. her neyse, bu konuda yapacak bir şey yok. Yarın o ararsa, konuşuruz, aramazsa gg. Bekarlık sultanlık zaten di mi :D Edit : yattım artık yeter, uyumalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 evet bencede ararsa o arasın seviyosa arar dsfsd yada zamana ihtiyacı var :F bekarlık sultanlık evet sorumluluk yok düşünecek biri yok kafan boş isteidğin yere git istediğinle takıl hesap verme oh ne güzel keşke öle olabilsem :/ onlada olmuyo onsuzda olmuyo neyse iyi geceler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Gececiler damlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 göl de olmasın be hacı. iyiyiz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 dfdasfdsa iyiymiş cuk oturdu belli bi müzik türü isteyen varsa açim çalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 elektronic dance falan koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 buyur kanka fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Cıstaktan öte daha çok eskilerden sağlam parçaların varsa ben dinlerim.Hani çok şahane bir karma yapabilirim dersen eski rock tarzı.Şahane olmasın ama gece gece güzel gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar