pogodi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 peki bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 adamınbiri said: öyle demeyin zat-i mühterem onlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyo :) kafam girsin abi onlara şuna bak her gece sorun. elektrik kesilir voltaj düşer bağlantı gider msn kopar gecenin ikisinde zaten gözler bi garip birde bunları görünce deliriyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bende onu demeye çalıştım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 nerede oluyor bunlar? Burda ne voltaj duser ne elektrık gıder ne msn coker hayretle okuyorum sızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 masahi mara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ya burda da normalde elektrik gitmez- feneryolu- ama dün iki kere kesildi bu gece kesilirse çok sinirlenicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hmmm 15dk sonra gıder bak gor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bandırmadayım ben sanki dağın tepesindeyiz kış değil birşey değil hava açık cinler flan mı kesiyor anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ahah seri katil kesiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kacıyorum ben en ıısı bı dvd koyup uyuya kalayım. ıı geceler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 birazdan davulcu geçecek. komşunun arabasının alarmı ötecek. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 davulcuya headshot caiz midir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 davulcu metal çalıyosa caizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 davulcu yerine saksofoncu geçse cazz müzikle uyansak sahura hoş olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 geçen gün davulcu kapıya geldi, "mahallenizin davulcusuyum, bahşiş topluom ben eheh" dedi. ben de "vala hiç duymuoz, zaten bu evde oruç tutan da yok" dedim. söverek gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bizim burda davulcu taşlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 eskiden oruç tutardım. atom falan yerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Masakari said: davulcuya headshot caiz midir?? armageddon atmak istiyorum ben sdsadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 eskıden kızını dovmessen ya davulcuya ya zurnacıya kacarmıs hehalde sımdı bu ozlu sozumuzu baterıst gıtarıst solıs olarak yenıden duzenleyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 oper said: Masakari said: davulcuya headshot caiz midir?? armageddon atmak istiyorum ben sdsadfs biz bu worms olayını abarttık biraz sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 davulcular iyi para kazanıyo bu ramazanda kaçsın kız davulcuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 roket adam said: oper said: Masakari said: davulcuya headshot caiz midir?? armageddon atmak istiyorum ben sdsadfs biz bu worms olayını abarttık biraz sadfsd olm kalkıyorum. yatana kadar oynuyorum nerdeyse. oyun dışındaki zaman sanırım 3 saat anca eder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ya elemanlardan birinin kutu alınca söylediği garip bi laf var ya, o kafamda dönüyo sürekli. Bi de o hihihihihee gülüşü falan. Gece yatınca direkt onları duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patibeurre Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 dam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hoş damladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar