sughnuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 netten radyo ile maçı dinleyebilceğm bi link var mı¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 32. Bobo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 said: valla o kadar emin olmayın derbilerde dengeler fazlasıyla değişebiliyor. {bkz. 6-0lık FB-GS maçı (GS avrupada fırtınalar estirirken 6 tane yedi. öh)}. fırtınalar estirirken? club brugge'e yenilip gelmişti yamulmuyorsam, ve grupta da batırıyor idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 63. Emre Aşık. Sevinerek düzeltme: 84. Ricardinho :) [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 20:51 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Maç sonucu 2-1. Tebrikler Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 beraber bitseydi fenerbahce için daha iyi olcaktı ama ben fenerli olarak en çok adnan polatın puan farkı fln gereksiz laflarının içine çok pis oturmasına sevindim al sana 3 puan farkı şimdi beşiktaşa dersin puan farkı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Maçı kazanacak bir futbol oynamadığımızı düşünüyorum ama Galatasarayda puan alacak bir futbol ortaya koymadığı bir gerçek. Sanırım kötünün iyisi olarak maçı kazandık. PS : İbrakim Akın umarım bir an önce Beşiktaşta oynadığının farkına varır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ya ibrahim akın,burak yılmaz,fahri zaten bunlar bjk'ye sırf zarar geldiklerinden beri.Burak yine atıyor arada sırada ama geri kalan zamanlar ortada ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 msn ime yazdığımı buraya kopyalamak istiyorum: GS o kadar inanılmaz bir takımdır ki, takımda kime kızacağınıza bile karar veremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Delgado çok gereksiz delgado için Beşiktaş ona fazla bi takım... İbrahim Akın inanılmaz bencil ve düşüncesiz çok aptal bi futbolcu eğer bilerek yapmıyorsa.Mondragonla beraber gidiyorsun 40m vurmanın hiç anlamı yok. Beşiktaş güzel oynamadı.Kazanmayıda hak etmedi bence.Galatasaray Erik Geretsin aptallığıyla kaybetti.O kadroyla çıkılır mı? Tamamen sorun yumağı bi takımı yendik. İki büyük takımın maçının bu kadar kötü geçmesi Türk futbolu içinde acı. *holigan mode on* Kumayı hallettik sıra geldi karımıza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 maç 1-1ken forvet çıkarıp defans sokan gerets haketti bu mağlubiyeti beraberlik gs'nin işine yaramazken nasıl böyle bir değişiklik yapar bi insan neyse hayırlı olsun iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ben demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ne dedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 İbrahim Akın bir türlü toparlanamadı gitti.. :( Bobo git gide daha iyi oynuyor. Yine etkiliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 abi ayıp. yai bundan öte bir laf yok. ayıp. sen kimsin neyine güvenip oynatıyorsun mehmeti, necatiyi,ergünü? kimsin lan? kimsin? alala. Not: çok sinirliyim sormayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 yahu maç sıkıcıydı hadi de maç sonrası atraksiyon da mı olmicak? yok mu gönüllü bi gsli yahu. çıksın hakeme laf etsin beşiktaşa laf etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 maçı baştan sona izledim walla açık söyliyim galatasarayın kazanacak hiçbi çabası yoktu. Attıgı gol var duran toptan oda, bide maçın başında necatinin kaçırdıgı gol onun dışında gsnin çabası yok. Kadro tercihlerine bişey demiycem artık... Bjk son dk farkı artırabilirdi geçmiş olsun ,bundan sonra gs zor toparlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Resmen aklımdan geçen skordu ama "bu adam herşeyi biliyor birader" demeyin diye yazmadım. Şaka bi yana umudum yoktu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Gerets Allah senin belanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 bi galatasaraylı olarak hem sevindim hem üzüldüm hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 toması da sağ açıkta gördük, muhteşem oldu. valla geretsin çıkarttığı kadroya diyecek yok, tam adam deneyecek maçı buldu. hele hele 1-1'de tolgayı sokması muhteşemdi canım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 edit: yanlışlıkla iki mesaj oldu ilki gitmedi sandım :/ [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 01:12 tarihinde, Saykoleo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 thingol, post kasma. :) güzel maçtı, sevindim beşiktaş adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ps var mı ps senin torbada vardır, cihana basalım bi tane. hoş stat pssi lazım ona ama.. yok yok ona edit lazım en iyisi :P iyi oynamadı iki takım da ya. beşiktaş kazandı tebrikler. heketti mi? valla galatasaraydan fazla haketti :) lige bak ya, tam fiyasko. ama ben tomasın sağ açık performansına bittim ehehe tomas orta yaptı yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 tamamdir, gs yattara bu sene ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar