Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

23. Hafta Beşiktaş JK - Galatasaray SK

AthleT

Öne çıkan mesajlar

said:
valla o kadar emin olmayın derbilerde dengeler fazlasıyla değişebiliyor. {bkz. 6-0lık FB-GS maçı (GS avrupada fırtınalar estirirken 6 tane yedi. öh)}.

fırtınalar estirirken? club brugge'e yenilip gelmişti yamulmuyorsam, ve grupta da batırıyor idi.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçı kazanacak bir futbol oynamadığımızı düşünüyorum ama Galatasarayda puan alacak bir futbol ortaya koymadığı bir gerçek.

Sanırım kötünün iyisi olarak maçı kazandık.

PS : İbrakim Akın umarım bir an önce Beşiktaşta oynadığının farkına varır.
Sosyal ağlarda paylaş

Delgado çok gereksiz delgado için Beşiktaş ona fazla bi takım...

İbrahim Akın inanılmaz bencil ve düşüncesiz çok aptal bi futbolcu eğer bilerek yapmıyorsa.Mondragonla beraber gidiyorsun 40m vurmanın hiç anlamı yok.

Beşiktaş güzel oynamadı.Kazanmayıda hak etmedi bence.Galatasaray Erik Geretsin aptallığıyla kaybetti.O kadroyla çıkılır mı?
Tamamen sorun yumağı bi takımı yendik.

İki büyük takımın maçının bu kadar kötü geçmesi Türk futbolu içinde acı.

*holigan mode on*

Kumayı hallettik sıra geldi karımıza :P
Sosyal ağlarda paylaş

maçı baştan sona izledim walla açık söyliyim galatasarayın kazanacak hiçbi çabası yoktu. Attıgı gol var duran toptan oda, bide maçın başında necatinin kaçırdıgı gol onun dışında gsnin çabası yok. Kadro tercihlerine bişey demiycem artık...
Bjk son dk farkı artırabilirdi geçmiş olsun ,bundan sonra gs zor toparlar gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

ps var mı ps senin torbada vardır, cihana basalım bi tane. hoş stat pssi lazım ona ama.. yok yok ona edit lazım en iyisi :P
iyi oynamadı iki takım da ya. beşiktaş kazandı tebrikler. heketti mi? valla galatasaraydan fazla haketti :)
lige bak ya, tam fiyasko. ama ben tomasın sağ açık performansına bittim ehehe tomas orta yaptı yahu!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...