Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

23. Hafta Beşiktaş JK - Galatasaray SK

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Şampiyonluk yarışına devam edecek takımı belirleyecek nitelikte bir maç olacak.
Fair-Play çerçevesinde bir maç olmasını umuyorum.

Beraberlik olası. Fakat Galatasaray galibiyete biraz daha yakın gibi.

Düzeltme: Maçın hakemi Fırat Aydınus. Galatasaray camiası tarafından pek sevilmeyen genç bir hakem.

[ Mesaj 02 March 2007, Friday - 21:05 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh =)
Doğru tabi adam vakt-i zamanında Kapalı'da siyah-beyaz atkı, kaşkoluyla -Metin, Ali, Feyyaz- marşları söylemiş, Beşiktaş galip gelince sevinip, yenilince ağlamış.

Bence adama kulis yapıp lisansını yırtmak için bu maça verdiler =)

Düzeltme: İmlâ

[ Mesaj 02 March 2007, Friday - 21:17 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray mı kaldı ne diyorsunuz siz ya. Bi de salak gibi Gerets'le imzaladılar. Elinde o kadar genç olsun sen bitir adamları. Gelecek sezon da kirada bırakırsa caferi, özgürü, oğuzu, mülayimi, zaferi, uğuru adamları bitirecek. O kadar isim saydım, o kadar iyi gnçler var, adam öldürdü resmen güzelim oyuncuları. Zaten gol atamıyoruz, koy cem sultanı bak nasıl gol atıyo 16 yaşında..
Sosyal ağlarda paylaş

bana göre tam tersi. bugün ardayı arda yapan şey Vestel Manisa'da kirada oynamasıdır. Zaten artık ekonomik darboğaz kapanıyor.GS şimdilik kendi borçlarını takır takır ödeyebiliyor (yönetim kurulu üyesi söyledi bunu bana) 2010dan sonra herşey yoluna girecek. Belki tekrar UEFA kupası bile hayal olmaktan çıkar. ne belli?
Sosyal ağlarda paylaş

@mrlevie: Evet ama Gerets'e kalsa getirmiyordu ardayı, Adnan Polat zorla getirdi. Gerets o gençleri takip etmiyor ki adam gibi. Bir uğur muhteşem bir oyuncu. Özgürcan da öyle. Seneye getirmeli bunları. Zafer oğuz falan yine biraz daha pişebilir ama izlemeli ve değerini bilmeli. Cihana kalıyoruz sağ bekte. Genç oyuncu iyi oynasa da kirada bırakırsan küser.

Bu arada Hakan ilk 11de başlıyormuş. Maç BJK'nin :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...