EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Cmabridge Üinversitesinde yaipaln bir arsaitrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi siarda didizlikleri dgeil, ilk ve son hafrlrein dgoru yedre olamalri öenm tsamiatkadir. Geirsi taammen kamradasir ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek diegl kemileelri bir btüün oralak omukadisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 boenarpt bnuu çok öcneedn brei bliiyroumş srıınam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hak vreidm snaırım ... ektili alanıtm ama cok uuzn keilemerlde bariz zolarınoyrusn ... (bide yukardakı bariz biraz tarzında yeni bir kelime olusuyorsa) ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 cidden cok ilginc yani eagleeye in yazisini okuyorum, hemde sasiriyorum kendi kendime :) cok hairka bir oaly bu ndeense[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 gceenin bi yairsnida neidr bu yaızalr[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 "kamradasir" bunu çözebilmek için baya uğraştım.. bir de türkçe harfler yok ya.. valla okudum yazını hayret ettim.. Ben de diyorum neden BonePART'ın yazılarını gayet net okuyorum diye şaşırıyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 devamlı kullandığımız kelimeler için geçerli bu, tutup hayatında 1-2 kere gördüğün kelimeleri düzgün okuyamazsın. mesela icq'da bi arkadaşına "anbre" yazarsın direk olarak "iyi sen" diye cevap verir. "hö bu ne" demez. onun gibi birşey[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 omalz olye sey[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Başarılı takdir ettim.[hline]Türk doğdum Türk ölürüm! Ne mutlu Türküm Diyene! ------------------------- Çıkarsa Irak'a Tezkere, Bilal Gitsin Askere!! ------------------------- Savaşta Temelli, Barışta Bedelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ooyulr vllaa asuolbtcum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 oha ilginçtir çatır çatır okudum haklıymış söyleyen hehe[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 aferin cambridge'lilere oturmuyorlar calisiyolar[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]I am ah maachine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 cok komık ya :D[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 böyle şeylerin halka açıklanması tehlikeli :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 hadi canım bone ilk ve son harfleri de yanlış yazardı. bone bilim insanı değil üşengeçlik abidesidir.adam yaptığı yanlışları düzeltmeye üşeniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 maa en ayzdığımı işmdi nanlamadınmı rraad unuda nalayabiliyorsan edemkki obne de ahklı[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bonepartish taammen aryı bri dilidr.biiilmle ilgiis yotkru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bunu tabi anlarım. bu sefer sadece baştaki harfleri ikinci sıraya alıp geri kalanını değiştirmemişsin.ikisini bi arada farklı yaz bakalım nooluyo. adam uzun süre TURO yaazrlığı yaptı.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Çok ilginç. Biri link yada herhangi bir döküman verebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: fazlamesai.net sitesinde konuyla ilgili olarak denmiş ki: Buyrun ODTÜ´den bir Bilişsel Bilim (Cognitive Science) hocasının verdiği örneğe göz atalım (ilk ve son harfler doğru yerde): dyeemnei irnstsieez tdkrucee gsliriecktern, oklllezie kamcaon krmllleeeie [hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 k********e a******a d***u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 eheh zed'in verdiği örnek olaya başka bir boyu getirmiş yoksa boş bulunup çok bilmişlik yapacaktım.. :-p bonecrusher'ın dediği kelimeyi ben de anlamadım mesela..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 denemeyi isterseniz türkçede gsliriecktern,özellikle kocaman kelimelerle. sadece şu g ile başlayıp n ile biten kelimeyi çözemedim.türkçe karakterleri koysan onuda çözebiliriz.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 gerceklestirin. en kolay onu okudum ehe şimdi dikkat ettimde, yanlış o. 1 e eksiği var, ama cümleyi anlayınca anlamı çıkarıyorsun kolayca [hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... [Bu mesaj Nefr tarafından 19 September 2003 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 kasınca tabi ki çözülüyo, ama amaç bulmaca çözmek değil. hiç de normal yazı okur gibi okunmuyo.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar