Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 izliyordum da haber vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ben de nasılsa başladı diye Azmo haber verir diye hiç bakmadım. Çok mutluyum şu anda direk girişiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ricardo'lu son bölüm epey güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 culyet <3 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 SAYK! aquila said: culyet <3 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_ncQ2_ipFyE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Twin Peaks bölümü <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 sdfhgashahahah intro sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 haftaya karate kid varmis guest star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 aawwww finale culyet <3 DEV SPOILER liddy ROBOCOP bu yaslilar bu ara her yerden cikmaya baslid, robocop olsun robert englund olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sezon basina 16 bolum hic olmuyor valla psych'a daha bol olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 İlk sezonu indirdim 6-7 bölüm dayanabildim. Elle tutulur hiçbir yanı yok lan dizinin. Hiç komik de değil ayrıca , adam bütün bölümleri idiot gibi kendini sağa sola atarak geçiriyor. Fotografik hafızasını falan anladım da , gözlerde de mercek var heralde zoom yapıyor devamlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bence ben seni banlarim ve hic uzulmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 SAYK! mandatory culyet <3'i de ekliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 gomelskaya said: İlk sezonu indirdim 6-7 bölüm dayanabildim. Elle tutulur hiçbir yanı yok lan dizinin. Hiç komik de değil ayrıca , adam bütün bölümleri idiot gibi kendini sağa sola atarak geçiriyor. Fotografik hafızasını falan anladım da , gözlerde de mercek var heralde zoom yapıyor devamlı :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 baby thor ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 MEntalist+Chucky karşımı bişi ama çok başarısızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ikisinden de önce çıkan bir dizi, ikisiyle de alakası yok. belki chuck psych'a özeniyor diyebiliriz. ama mentalist biraz daha farklı bir tarza sahip, life'ı andırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6SUydfq3i60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Abi izlediğim en iyi dizi Psych siz kafayı yemişsiniz sanırım. EEEEEEEEEDINBÖRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bugun yeni bolum var di mi? eve gitsek de izlesek pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 suuuuukkeeehhh is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 çok saçma bir dizi o kadar saçma ki çok komik. adam gidip akıl hastanesindeki kıza aşık oluyor lan. gerçi gus'tan beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 entellektuel ruhunu yormak icin tasarlanan bir dizi olmadi asla. konsepti 6 yildir psychic dedektif rolu yapan ve 100 lerce dava cozup kimsenin suphelenmedigi bir adam uzerine. lutfen 7 yil sonra gelip su guzelim diziyle sacma falan demeyin, tv nin en eglenceli dizisine saygi gosterin biraz. simdi otur yerinde ve 1 dk saygi durusu yap bu dizi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar