aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 o sahnenin cinayetin sebebiyle veya katille alakasi yok kanimca, sadece senaristlerin veya yonetmenin dexterin kendisine gondermesi. yani aha dexterin cocuguda ayni kaderi paylasti. simdi onemli olan dexter cocugu kendi buyudugu sekilde yetistiricek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 harrison küçük daha bir şey hatırlamasına imkan yok. biraz büyük olsaydı güzel devam konusu çıkabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Oha süper final, bu arada yeni öğrendim ben Dexter, kardeşi Debra ile evliymiş gerçek hayatta. Trivia olsun bu da böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 of 15 dakkadır ağzım açık finali izledğimden beri. bişey diyemiyorum. belki bi oha çüş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 final ve 5. sezon yannız 5. sezonun ilk bölümünde rüya olduğunu falan görürsek çok ağır küfrederim senaristlere. böle john benjamin toshacklı final yapıp öle bok etmezler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 @sabonis Burda bir röportaj var yapımcılardan biriyle,dizinin.Rüya falan değilmiş yani http://ausiellofiles.ew.com/2009/12/14/dexter-boss-confirms-timeline-goof/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ağladım lan... Ne biçim final bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abi cidden bu nasıl bi dizi yaaaa... d5 Genelde Dexter ı başkaları bu şekilde üzüyodu sonra dexter bunları parçalıyodu.şimdi işin sorumlusu kendisi.Beşinci sezonda Dexter kendisini cezalandırmasın bunun yüzüne.Ne bilim tamamen harry'nin kurallarını unuttup saçma sapan işler yapabilir.Mehh evet bende zannetmiyorum bu kadar güzel bi dizide senaristlerin bu kadar mallaşacağını.Ama...ama ya mallaşırlarsa:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bence tam tersi dexter adam öldürmeyi bırakmaya çalışacaktır, oğlu için. harrison hatırlamaaz diye bir olay yok dexter da 2 yaşında felandı. john lithgow röportajda söyledi trinity bazı detayları biliyordu felan diye debra nasıl öğrendiyse, hoş 1. sezon dexterın bile tırmalaya tırmalaya öğrendiği şeyler internete ne ara düştü dediğim gibi rita harry'nin iyi versiyonu gibi diziye devam edecektir,dexter da dark passangerı yenmeye çalışacaktır, tabi asıl heycan fbi ın dexterın peşinde olması olcak yine hele hele dexterın bekçi dayağı gibi trinity ile telefon görüşmeleri varken,2-3 bölümde bile yakalayabilirler dexterı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ayrıca kimse yazmamış lan unuttum bende KAHROLASI FEDERALLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 mükemmel final. bir yandan sevinirken son 30 sn de üzüldük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ben hala etkisinden kurtulamadim. bugün bile yer yer sezon finalini düsünüp apisip kaldigim oldu hunharca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 al benden de o kadar vanilyacım. bütün sinirlerim ayakta hala :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 eh belliydi abi, trinity'i öldürdükten sonra herşey güllük gülistanlık sezonu bitirmeyeceklerdi. son 5 dk "ULAN Bİ BOK OLACAK AMA NOLACAK Kİ LAN?!" diye söylenip durdum.. ritayı antipatik ve dexter'a ayak bağı olarak gördüğüm için çok üzülemedim. alsın harrison'ı, şutlasın cody'i falan devlete. baba oğul izleyelim biraz. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bence cody'yi alsın dexter, astor'ı şutlasın ana tarafına cody efendi çocuk, harrison'a abilik de yapar astor küçük rita adeta, bi de tam asi çağı aman aman, dexter keser valla arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİM YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ahhaha rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,1903488,3668995#msg-3668995 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 NASILDA KOYDUUUUUU TRİNİTİ BAABAAAA RİTANIN BACAĞIIINAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sipeyskeyk said: yaklaşık 1 dakikadır ağzımın açık olduğunu bölüm bittikten sonra farkettim. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Aynen bende ya 1 dakika kadar ekrana boş boş baktım nasıl yaaa diye. Resmen inanılmaz bi sondu eğer gelecek sezon rüyadan falan uyanmaz ise dexter hakkaten acaip bi sezon bekliyor bizi. Hala şoktayım offf yaaaa Ritaya yazık oldu ve bir sürü soru işareti olacak şimdi dexter hakkında. Ulan tam da düzene sokmak üzereydi hayatını offf beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 la 2.sezondan sonra bi izleyemedim sunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ne rüyası abi ehueh kaldı mı öyle birşey bu devirde. "meğer hepsi bir rüyaymış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Rüya değil,gerçek sffa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 "nutella yerim" said: la 2.sezondan sonra bi izleyemedim sunu ben şahsen kuşkuluyum bu konu hakkında.3.sezon,4.sezon final... üff yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar