aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ben de oyle dusundum ama uykusuzluk yorgunluk telas icinde belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 720p'sini çektim altyazı bekliyorum bu akşam izlemek isterdim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Quinn sağlam kıllandı. İkinci Doakes vakası olmaya aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 quinn ondan yavşamıyor ki kasadan parayı alırken dexter bunu gördü ondan iyi davranıyor şikayet etmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 evet quinn'in yavşama sebebi spoiler'daki hadise.doakes bambaşkaydı ya adamda resmen hayvansal içgüdü vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 doakes'un o esteban esteban lı muhabbetini hala açıp açıp izlerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kizmet arkadaşlar bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 sezon sonuna veya ilerleyen bölümlere dair görüşlerim bölümü izlerken aklıma geldi, soraki bölüm şeysi kısmında tüyo vermişler ama nese, bikere karakoldan biri kesin ölür, bunun benny ile dexter ı bağdaştırırsa quinn olcağını tahmin ediyorum.debra lundy e döner. trinity meselesi de heralde adam ritayı gözüne kestirir, tam öldürcekken dexter kurtarır rita dextarın olayını öğrenir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bu soylediklerin olursa dizi biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Bu sezon sağlam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bölümün ortasındayım daha ama yazmadan duramayacam MASUKANIN ARABASI AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 MASUKA gelmiş geçmiş en iyi yan karakterlerden biri bu arada. adam çok efsane ya. bide süper diyalog yazıyor senaristler adam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 (tu) Teşekkürler dexter. gittikçe boka sarıp saçma sapan olmadığın için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 valla ben mumla arıyorum eskı sezonları.bu sezon cok sıkıcı gıdıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 oha 2 bölüm daha çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 4.bölüm gene ve herzamanki gibi piskopat olmuş. hele sonu süperdi. izleyin kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Off dexter'a da böyle bir bölüm yakışır işte. Of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ömrüm çürüdü link aramaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 oha 4 de mi çıktı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Sparkcaster said: ömrüm çürüdü link aramaktan öm atcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kadın giannaya ne benziyo yalnız o sandım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii of en iyi dexter bölümlerinden biri diyebilirim.dexterın seri verdiği açıklar ve söylediği onları kaybetmektense gerçeği bilmelerini yeğlerim demesi spoilerda yazdığım şeyin son bölümde gerçekleşceğini kanıtlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bolumu salla, son 20 saniye nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 what da faaaaaaakkk diyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 o kadar mı güzeldi ya ? offf. 720p sevdam yüzünden hep geç izliyorum ve sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar