Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 biri arkadaşa allah tanrı fark olmadığını anlatsın ben uğraşamicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Tenekeadam said: Göktengri yazabilir miyiz?ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Güzel diziye benziyor konu hoşuma gitti sezon 1le başlıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ------ abi chuck tanrı işte? adam yazar işte herkesin hayatını yazan o yani. prophetlıktan çok tanrılıkla daha uyumlu yaptıgı işler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ne iyi sonlandırmışlar be. şimdi bekle işin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Buddha said: Güzel diziye benziyor konu hoşuma gitti sezon 1le başlıyayım. Oha oha oha. Sezon 1. 1.bölümü izledim 5 sezonu bitmiş bu diziyi daha önceden nasıl izlemedim inanamıyorum. Müthiş. ACDC'de çaldılar gizemli olaylar filan daha ne olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ilk sezonlar bayabilir ama sonradan çoşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ilk sezon birazcık amatörce bu arada, bir de olaylar parça parça falan gidiyo ama sonradan çok daha güzel oturuyor konsept, ilk sezonun sonlarına doğru güzelleşiyor, 2-3 efsane, sonrasında zaten aşıyor kendini. Soundtracki de genel olarak inanılmaz dizinin. Rock falan seviyosan bayağı sevecen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bölüm gerçekten çok iyiydi. bu final yorumum. chuck tanrı değil bence.alakası yok. dean'in de dayak yerken bile sam'i bırakmamasına rağmen sam çukura düşünce lisa'nın yanına gitmesi ilginç. ki söz verdim diyor ama söz vermedi ki. bi de sam'in lucifer olarak geri gelmesi biraz saçma olur bence kafesten nası çıkıcak? olsa olsa tanrı bir şekilde sam'i göndermiştir geri, dean'i gönderdiği gibi. ama o zaman asıl michael'ı geri alması gerekirdi. bu da mich-lucy karşılaşma yorumum yani fanlığımı bir kenara bırakıyorum da tüm sezon kıyamet havasını çılgın bir şekilde yaşatan senaristin mich-lucy karşılaşmasını bakışarak yaptırması baya tırt olmuş ben böyle görkemli birşey bekliyodum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bellanın final yorumuna ithafen ya chuck ne o zaman? melek olsa yok olurken kanat sesi gelirdi. gelmedi. bence kesin tanrı o ya yazar olması direk örtüşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 abi prophet işte adamın dizi boyunca tek yaptığı kitap falan yazmaktı bi yerde castiel "ilerde bu kitaplar çok kutsal olucak olm aklınızı yersiniz valla" filan da demişti adamın işi o yani, işi bitti hüp diye çektiler cennete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Bide şöyle bişey var.Sam koskoca Michael'ı kolundan tutup çukura attı :D.Koca archangelı nası çekiyosun sen o deliğe arkadaşım.Michael çakma archangel heralde.İnsan bi kendine çeker bişey yapar.Koşturuyo Sam'i tutcam diye hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Rewendor said: ilk sezon birazcık amatörce bu arada, bir de olaylar parça parça falan gidiyo ama sonradan çok daha güzel oturuyor konsept, ilk sezonun sonlarına doğru güzelleşiyor, 2-3 efsane, sonrasında zaten aşıyor kendini. Soundtracki de genel olarak inanılmaz dizinin. Rock falan seviyosan bayağı sevecen :) Öyle görünüyor sezon 1 zaten bu hafta sonu bitirirm :D 2-3 bundanda güzelse düşünemiyorum artık onları çünkü sezon 1 2 bölüm izledim çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 spoiler bitirselerdi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 son bölüm çok kötüydü, hiç izlememişim gibi devam edicem yeni sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ben cok begendim bu son bölümü, enfesti. ffs sam lucy olarak dönmedi bence. komple 1 sezon boyunca yer verdiler bu lucy - michael geyigine. daha da fazla bu kovalamacaya yer vermezler heralde. versinler aslinda iyiydi böle, hep yatak alti canavarlarini öldürmesinler. konsept güzel. gaddemmit! nasi beklicez eylüle kadar. castiel de aga olmus, gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Ya ben daha düne kadar son sezon diye biliyordum, meğer yamuluyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 son 3 bolumu birden izledim (: emp castiel baya iyi olmus gibi bide su bobby ciksa artik diziden = sam lucy olarak donmedi bence god normal bi sekilde gonderdi <: heralde michaelda fail oldu cast archangel gibi bisi olur yeni sezon cok eglenceli olacak gibi hem demon hem angel side baya bi degisecek crowley flm basa gecebilir gibime geliyor bide kari isteriz bu sezon cok yetoydu jo anna flm vardi ama old ruby bela gibi hatun isteriz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 castiel gitmesin bi de. plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 jo çok çok çok beleş gitti. Potansiyel vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 mmm bence bundan sonraki bölümler GOD odakli olcak. castiel'i neyin geri getirdi, sami de muhtemelen o getirdi. bi kac quest verir bunlara bidi bidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bölümün en iyi şeyi castieldi hakkını vermeden geçmeyeyim. o horlayarak uyuma, o ani atar, küfür. öldüğünde kafayı yedim bi an sonra canlanınca geçti. yapmasınlar şöyle şeyler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Abi diyorsunuz ya bence bu böyle, bu adam bu, bu yüzden böyle oldu falan diye. Ama aslında o kadar bariz belli ki senaristlerin bile neyin ne olduğunu hakkında bir fikirleri olmadığı. Yani şu bölümü al, güzel bölümdü fena değildi, o son sokak lambası sahnesini bi de puf sahnesini çıkar, dizi finali oluyor. Onları koy, 6. sezona kapı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Ayrıca kendilerine teşekkür ederim carry on my wayward son koymayı unutmadıkları için. Çok korktum unutacaklar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ha evet bi de michelle ve lucy karsi karsiyayken, dean'in def leppard - rock of ages sarkisiyla gelmesi komikti. kismen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar