Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yalnız Death'de çok karizma ya arabası fln hemen öldürmezler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Death'li fragman harika,şarkının adını göremedim yazarmısınız çekelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Bu akşamki bölümün trailerı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 şarkıyı buldum arka arkaya dinliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sarki enfesmis ama kisa, damaginda kaliyor tadi adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 death (tu) high kick's fine, boobs need work sdfas ilahi bobby catielin vessela da yazik oldu, iyice yerlesti adam cikamicakta simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 aquila said: death (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 oh death (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 AHAHAHAH BOBBYNİN SAHNESİNDE BİRYERİMLE YARILDIM AHAAHSHAFDSGJSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 aquila said: death (tu) high kick's fine, boobs need work sdfas ilahi bobby catielin vessela da yazik oldu, iyice yerlesti adam cikamicakta simdi. Yine çok çok iyi bölümdü de, nasıl desem biraz zorlama oldu gibi. Çok hızlı geçtiler, pestilence falan 5 dakkada beşiktaş oldu bi anda... Yani ne bileyim genel olarak horsemen zaten düşündüğümden daha güçsüz gibi. Death hakkaten başarılı, gerek tip gerekse senaryo olarak. Ama yine de o da aceleye gelmiş gibiydi bayağı. Castiel'in vessel'a gelince zaten zamanında o adam ölüyordu yani öldü sayılır, ölmek yerine vesselı verdi işte Cass'a kızını kurtarmak için, hatta o sırada da Cass uyardı yüzyıllarca hatta sonsuza kadar kalabilirim bu vesselda ona göre diye, adam da kabul etmişti o yüzden problem yok. Ama kısa süre içinde tekrar güçlerini istiyoruz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 6. sezon kesin olarak geliyo di mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Oooo Death :P Bobby ve Crowley asdfghjkl manyahmısınız abi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 böle sezon finali olmaz ya,güzeldi eyv ama sezon finali gibi diildi pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 final haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 final haftaya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 god will die too yuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 21. bölüm ve sezon sonu hakkında yalnız alister sanki spoiler veriyordu bölümde "This time next thursday we'll living in zombie land" 6 sezonda geldiğine göre hiçbir şey iyiye gitmeyecek demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 zombiler croatan dagitimini durduramazlarsa olucakti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yook biliyorum da, yinede öyle olacak gibi... Bize alister ne dediyse çıkıyor eeheheh haftaya perşembe bitiyor sezon bide hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 double post... özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ali star ne dediydi ki hatirlamiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 6. sezonda bitse bari artık eauh 20 bölüm napıcaklar acaba koca sezon şimdiden merak etmeye başladım crowley iyiymiş bu arada, baya delikanlılık yaptı ama bi pislik yapacak heralde ki şimdi böyle güvenlerini kazanıyor, rudy gibin gerçi rudy gibi kapçık ağızlı değil gayet delikanlı portresi çiziyor ama olsun death'in olayını çok sevdim eauh herif direk baymış oyuncak mıyım lan ben diye, helal dayı dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 aquila said: ali star ne dediydi ki hatirlamiyorum ben. crowley croatoan muhabbeti geçerken "This time next thursday we'll living in zombie land" diyordu. Bence kesin göndermedir haftaya olanlara ki bu bölümde baya gönderme vardı. ilk sezondaki wendigo bölümüne falan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar