Brigand Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 dean hakkında öğrendiklerimiz hoştu, horseman'in söyledikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Zaten bölüme dair tek güzel şey oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Cass'in Dean'le telefonla konuşması ve anında belirmesi süferdi :P diğer yerler için yorumum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 telefon sahnesi epicti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 cass in olduğu her sahne süperdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 cass başrolde artık. bobby dayı nerede yav? vasat bir bölüm diyebiliriz ama bu dizinin vasatı bile izletir kendini, mahşerin atlısı da fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bu arada mahşerin bir atlısı ve son Lucifer Lost'taki Black Smoke ve Jacob,yeni çaktım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 telefon sahnesi süperdi ama ben bi de şuna koptum : HEY! HAPPY MEAL PLAN? AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 zaten sığ olan bir konuyu o espriler ve geyiklerle ayakta tutuyorlar ki telefon sahnesi harbi yardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 cupid li sahne güzeldi mesela. ondan sonra dean in cupid i tanımlaması çok efsaneydi. morg da cass ile konuşmaları yardı geçirdi. dean in sam e kalp uzatıp sevgilim olurmusun demesi falan. abi tekrardan hızlıca izledim son bölümü çok efsaneymiş ya öyle ortalama falan değil kesinlikle. her dialog çok iyi düşünülmüş resmen. http://www.youtube.com/watch?v=gvTy1IrucyY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ben hep Dean'i Jo'yla baş göz ederler dizinin bir yerinde diye bekledim kaç sezon ama Jo da öldü. O günden sonra baya bir bölüm de reslenir kavuşurlar dedim; yine olmadı. Artık her bölümü içimde bir buruklukla izliyorum. Dean üzerinden drama yapıldıkça aklıma geliyor QQ damarlarım kabarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 dean son sahnede dean yalvarırken arkadan michael çıkacak sandım bi anda. çok bekledim bi abilik yapmasını ama tabi angelların hepsi top cass hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bence bişiler olucak yani.. illaki duyacak yani onları sonunda.. komple system restart bile olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 allah gelicek sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ya bence bunların hepsi bir sınav. Hani kendi yazdığım hikayedeki bir şeye doğru gidicek gibi... Melekler test ediliyor belki bu sefer. Başarısız olanlar değiştirilecek Dean ile Sam Arc olacaklar Cass abilerinin yanında. Ya da mutlu son olmaz direkt kıyamet kopar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 kıyamet kopsun bence. post-apo dönemde geçsin bir sonraki sezon. hatta cass li, luci/sam li michael/dean li spin off bilem olabilir. edit: düşündüm şimdi. CW serisi lan bu. imkanı yok post-apo adam gibi birşey olmasının. genç kızların kanalı cw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bu dizi ne güzel dizidir ya,bu ghost whisperer indirdim belki bunun tadındadır die,ilk bölümü bitiremedim daha ya bunun gibi dizi de yok yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ghost whisperer üzülen hayaletlerin boktan dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yok yok boktan değil.çok güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Avril Lavigne dinleyen kızların dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ben irion maiden dinlerim hep nedense =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 mani said: kıyamet kopsun bence. post-apo dönemde geçsin bir sonraki sezon. hatta cass li, luci/sam li michael/dean li spin off bilem olabilir. edit: düşündüm şimdi. CW serisi lan bu. imkanı yok post-apo adam gibi birşey olmasının. genç kızların kanalı cw. Post-apo dediği aslında tam kıyamet olmuyor nükleer bir savaş salgın kıyamet gibi büyük bir felaketten sonraki dünyalar fln. Burada ki kıyamet ise koptuğunda dünya, insan, hiç bişi kalmayacak gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Sam artık kabak tadı vermeye başladı sürekli ağlamaklı bi surat falan. Diziyi götüren bence Dead oldu ki dunyayı kurtaracak olan da o zaten. Sonunda Allah görünmeyecek elbet ama touch of GOD gibi işi olabilir sonlara doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 post-apo dan kastım yıkılmış, virane olmuş dünya işte ya. hatta bir bölümde geleceğe gitmişlerdi. Luci Sam'in içine girmişti. hah işte onun dizi versiyonu. Salgın baş göstermişti, cass kendini orgy e vermişti hatırlarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Onun gerçek olduğunu bilmiyoruz. Zachariel mi ne göstermişti o görüntüleri ve dikkat ettiysen tüm ortam Dean'in Michael'ın teklifini kabul etmesi gerektiği yönünde yansıtılıyordu. Ama ne kast ettiğini anladım, güzel olabilir ama o gelecekteki dünya daha kıyamet kopmadan önce ki hal gibi bişi hoş bu adamların kıyamet anlayışı da farklı israfil üfler kıyamet koparda burada kıyamet diye aslında şeytanın güçlenişi anlatılıyor ondan sonra kıyametin kopuşuna daha var zannımca. şey olabilir mesela bu elemanlar başarısız olur lucifer güçlenir iyice kıyamet öncesi tüm dünyaya hüküm sürer ondan sonra mesih mi gelir chosen one neo mu düzeni getirir sonrada the end olur fln olur yani :D öyle bişiy de güzel olabilir de iyi biter inşallah bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar