Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 5x9 -Neden bütün kavga sahnelerinde Dean ve Sam'in silahları ellerinden kötü adamlar tarafından düşürülüyor ? ahahaha bölüm sonunda dean'in de yine aksiyonda ellerinden uçan silahtan sonra sam'e dönüp; -adam haklı,bunlara kılıf yapsak iyi olacak demesi (tu) Boş bölümdü ama iyiydi,idareten çekilmiş bir bölümdü işte hehe,aralardaki göndermeler çok iyiydi yine,kancalı adamın soruları iyiydi hehe Komik bölümdü kötü değil,ama sezon kalitesinin çok altında bir bölümdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Ben beğendim. Arada sırada lazım böyle bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1263510033845&ref=nf Aboww gelecek bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bence süper bölümdü en son yayınlanan. ilk sezonlarda ana hikayeye bukadar bağlı değillerdi. ben o bölümleri seviyordum. birbirinden alakasız tek bi olayın peşinden gittikleri, arada bi ana konuya bağlandıkları. paganlar, hayaletler, şehir efsaneleri vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ben hala şeyi anlamadım ilk tricksterı gördüklerinde geçen muhabbette tricksterın ölümsüz olduklarını söylüyolar ama sonraki sahnede kazıkla öldürmeye gidiolar. bu bölümde de inatla kazıkla zorluolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 05x09kancalı adama uyuz oldum. muhalefet. oh iyi oldu öldü dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Luriel said: ben hala şeyi anlamadım ilk tricksterı gördüklerinde geçen muhabbette tricksterın ölümsüz olduklarını söylüyolar ama sonraki sahnede kazıkla öldürmeye gidiolar. bu bölümde de inatla kazıkla zorluolar... trikster Ölümsüz derken hani yaşlılıktan fln ölmüyor gibisinden. Yoksa karşılarına çıkan her ayaratığın illa bi ölüm yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 benim hatırladıgım öldürmenin bi yolu olmadıgından bahsediolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 inc. Her filmde ellerindeki silahı ellerinden düşüren 2 kahramanın olduğu bir diziden bahsediyoruz, tabii ki trickster'i tekrar tekrar kazıkla öldürmeye calışacaklar ve tabii ki kazıklar ellerinden düşecek xD Dizinin keyifli kızmı burada, mantıklı olsun diye süper dizi olsun diye uğraşılmıyor, insanlar izlerken eğlensin, kafalarını dağıtsın, bir yandan da bir hikaye dinlesinler diye çekiliyor bence Supernatural ve gayet başarılı. 100 sezon böyle gitse sıkılmadan izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 5x09 sanırım sezonun en kötü bölümüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1266824116695&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Ya millet eztv de yok 10. Bir yardım öm si uzatın pls. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 nasıl yok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 fena bolum degildi.. kendime not : olurda seytan meytan bir seyleri hapsedersem , bunu yapmiyim, oldureyim cunku geri geliyor bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 güzel bölümdü. sanırım colt lucifer + 4 atlıyı öldüremiyor. myepisodes a göre gelecek hafta bölüm yok. 21 Ocak 2010 muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 harika bölümdü büyük azraili çok merak ettim. bir çok soru bıraktılar bu bölümde. bakalım ocak ayına kadar nasıl geçicek zaman ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Off Ocak 2010 nedir ya. Bu kadar ara verilir mi ama. Bölüm güzeldi tabii yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 abiii angel of death geldi ya oha masallah höh. ocakta baslayınca cok fena bi kapışma olcaga benziyo lucifer angel of death'ide aldı yanına şimdi hadi bakalım.. sam'de detroitde vercek bence lucifera deanda biraz dayancak o da gitcek micheala vercek sonrada tekrar abi kardeşi öldurcek. angel of death de kesin siyah takım elbiseli bi adam olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 spoiler jo ve ellen cok ucuz gittiler, ozellikle jo'ya aciip uzuldum :( cass'den extra birsey cikmazsa dean'in michael'a vermekten baska bir caresi kalmadi gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 şimdi lucifer sam'e işte abin sana freak dedi çok iyi davranmadı yok sana sırtını çevirdi vs vs diye gazı veriyor. fakat öyle de olsa bunlar abi kardeş gül gibi geçinmiyor mu sonuçta? bu mantığa göre dizi lucifer ile micheal ın duygusal bir konuşmasına bakar. özür dilerler birbirlerinden dizi mutlu sonla biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 abi kıyamet değil o zaman bunların yaptığı. kendi kendilerine kıyameti koparmaya çalışıyorlar ama sadece katliam yapılacak esas kıyamet değil bunların uğraştığı şey. bir de angel of death azrail mi yoksa 4. atlı mı anlamadım ben. azrail 4 büyük melekten biri indimi harcar luciferı diğerleri ona karşıyken bilmiyorum o niye yandaş olsun? ama 4. atlıysa normal sadece gelio işini yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Archangeller Üzerine Azrail sadece müslümanlıkta archangel olarak geçiyor, incilde falan isminden bahsedilmiyor. Hatta şimdi wikiye baktım ben de merak edip, mesela protestanların var bu dediği archangel katoliklere göre yok; ya da bir kitapta Uriel varken protestanlar o kitap manipüle edilmiş, yok öyle birşey diyorlar. Four-horsemen olayı biraz farklı, reaperlar da bizim Azrail gibi değiller bir çok var dizideki gibi. Özetle bizim ilkokul lisede falan öğrendiğimiz basit islam sistemi baya alakasız ve basit kalıyor hristiyanların melek-tanrı-peygamber-kıyamet sistemleriyle. Çok kompleks ve çeşitli inanışlar var. QQ Diziye dönersek, bölüm baya keyifliydi ama Jo ölmemeliydi, biri gelip resler diye ümit edebiliyorum yalnızca. JOOOO NOOO!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 incil bozulduğu için çok kaynak var karışıyor o yüzden. acaba tevratta nasıl. onlardada böyle çeşit çeşitse yine karışıklık olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 5x10 Death of Angel'i diriltiyorlar da zaten Azrael oluyormuş o,yani azrail bir nevi vücüt bulmuş hali diye okudum bir yerde.Zaten 4 dörtlü içinde kendi bineği olmayan tek bu var ki gerek duymuyormuş vs. Hoş bölümdü ama Jo ve Ellen'i diziden çıkaracaz diye acaip zorlama bir ölüm düzenlemişler.Bu kadar basit gitmemeliydi ikisi de, Ayrıca silahin öldüremeyeceği 5 kişide bariz birşekilde 4 kardeş + baba galiba :) Azrail'de Archangel olarak geçiyor bazı kaynaklarda fakat onu dörtlüye kattıkları için olayın artık buna bağlandığı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar