sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ilk sezonu dl edip 3-5 bölüme bakmıştım baydım duruyordu 3-4 ay bidaha bakmamıştım burada gelip son sezonlar hakkındaki yorumlardan sonra devam ettim evet ilk sezon(lar)da pek bi numara yokda sonradan güzelleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 05x04kaç bölümdür aylak aylak gezip ne yapacağını bilmez kardeşler bi çözüm buldular gibi (tu) bir de kötü anlamda değil ama sanki aksiyon açlığı bırakıyor 5. sezon. hikayeye çok ağırlık verilmiş gibi. ne zaman aksiyon havası sezsem atla şunun üstüne vur kafasına kafasına diyorum kendi kendime. şiddet yanlısı mı oldum nedir anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Jahrein said: selam arkadaşlar. ne zamandır vizyon bölümünde bu başlığa harıl harıl mesaj atıldığını görüyorum. ama bir şey diycem bence bu dizi ÇOK KÖTÜ!! ilk sezonunun dvdsi vardı arkadaşta. verdi bana izledim baya da oldu izleyeli ama şöyle bi şey görünce baydım artık: 2 normal kardeş var. insanlar yani. über düber güçlü yaratıklar böyle tek hareketle insanları öldürüyolar(örn o beyaz elbiseli hayalet kız) ama bu kardeşleri öldürmüyolar. bunlara çok güç kullanmadan acı çektiriyolar sonra diğer kardeş gelip kurtarıyo falan. ha bırakma sebebim de izlemeyi tam bi episode sonunda ÇÜŞ ARTIK dememle gerçekleşti: "her şeyden hızlı hareket eder. çok hızlı yaratık abi kaşla göz arasında adamın kolunu bacaını koparır" diye episode boyunca bi yaratığı övdüler. hakkatten de öyle bi yaratıktı ama episode sonundaki sahne beni benden aldı... bi şekilde birileri (kim hatırlamıyorum) yaratığı peşine takıyo ve böyle yeraltında oda gibi bi yere sokuyor. sonra kısa boylu kardeş geliyor elinde flare gun (uyarı fişeği atan tabancalardan) işte ondan sonra yaratığın sırtı dönük buna. ama bu vurmuyo. şimşek kadar hızlı olan yaratığa, sırf kıza hava olsun diye, "hey you" diyo yaratık dönüyo bi kaç saniye mal mal bakıyo ve adam fişeği patlatıveriyo böğrüne yaratığın o da ölüyo. SO DUDE SERIOUSLY WTF?!terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Tek kelime ile harika bir dizi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Tek bi bölümünü izlemeden, IMDB'den kimler oynuyomuş diye bakmadan, sırf ilk mesajda "wod" geçmiş diye 4 sezonu birden indirdim, tereddütteyim. İzlemeli miyim? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 sonuna kadar izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 29 sayfa olmuş var demekki bi olayı dizinin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 izle kesinlikle ama en başlarda dandik gelirse bayma özellikle arılı bölüm sonradan baya bi düzeliyorlar 5x05 te iyi bölümdü ama çok konusulcak bi duruma yok hatta supernaturalin bence ortalama altı bi bölümdü ama yine de gayet iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 eh işte evet ortalama bir bölümdü ama bayağı güzel yerleri vardı. House of Wax'e de güzel bir gönderme vardı,bekliyordum zaten hehehe O değilde asıl gelecek bölümler efsane olacak,The Curious Case of Dean Winchester adlı bölümü merak ediyorduk,görüntülerini de görmüş olduk hehe birde şu saçma TV programlarına göndermelerle dolu bir bölüm hazırlanıyor galiba,onu merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bu blmden çok sondaki gelecek blmler promosu güzeldi baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ya o değilde misal şu çocuğun olayı ve çoğu korku filmindeki şeyler böyle geçmişte çekilmiş korku serilerinden uyarlamalar benzerlikler içeriyor işte alaca karanlık kuşağı fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 cnbc e de veya tnt de görmüştüm bi bölümünü arılar felan vardı tiksinmiştim diziden.ama bu kadar konuşulmuş demekki var bir olayı izliycek birşeyler arıyordum bende bi izleyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Abi o Bugs adlı bölüm,serinin en kötü bölümüdür Öyle diyeyim,bir çok insan o bölümü izleyip bir daha "Supernatural izlemeyecem" diye tövbe etmiştir... Ama dediğimiz gibi,bu dizinin ilk sezonu çok amatörce ama geliştiriyor adamlar kendilerini, dizi senarist grevinden bile hemen hemen hiç darbe almadan çıkıyor öyle diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 DarKRideR said: Abi o Bugs adlı bölüm,serinin en kötü bölümüdür Öyle diyeyim,bir çok insan o bölümü izleyip bir daha "Supernatural izlemeyecem" diye tövbe etmiştir... arkadaşta o bölümü seyretti bi dahada seyretmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hahaha Sam in horatio caine taklidi kopardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 s05e05 bitti şimdi, fena değildi bölüm ama 06 çok muhteşem olacak gibi hehe diziye yeni başlayacaklar için önerim, eğer ilk sezon izlerken baygınlık geçirirseniz biraz ara verin sonra devam edin. fakat gerçekten şuan dizi mükemmel durumda. heleki s05e04 dizinin kalitesini ortaya tamamen koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 5x05 dude you just got whaled on paris hilton.Gandhili ve Parisli sahnelerde yarıldım resmen asdahah.Güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 5x05 fena değildi ama 06da sanırım gülmekten yarılıcaz >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 xfilesta benzer bir hikaye vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 sonundaki trailer süperdi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pWQvIV3nU08&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 5x01 dl ediyorum lucifer awakeningden sonra neye benziyor merak ettim ruby oldu mu bide ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 gözükmüyor orda luçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 evet fin mefta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 05x05 - soon asfjasflkja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar