erucalavera Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 son çıkan bölümler de gayet eğlenceli bence, toparladı gibi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bu sezon sonunda mother'ı öğreniriz. gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 aquila said: bu nasi bi kafa ya, sikiliyosan izleme, dizi niye bitiyo sen heyecanlanmiyosun diye. nasi bi kafa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Biraz Ted ve mustakbel eşi konularına dönmeleri lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 valla genel olarak önceki sezonlardan kötü olsa da, önceki sezonlardan daha güzel 2-3 bölüm oldu bu sene bence. ben memnunum inşallah devam eder bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bu haftaki bolum iyiydi, cok guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Çook kötü bölüm (td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bundan sonra aklıma house geldi ne alakaysa. 6. sezon girişi ve o no surprises arkaplanda. allam ne güzel ne kaliteli bi bölümdü. bide şu himym bölümüne bakıyorum... ıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Oha amma ezmişsiniz ben baya bi güldüm bu bölümde. Direk en çok güldüğüm how i met bölümlerinden biriydi :S Dersler yüzünden kafayı sıyırmış olma ihtimalim de var ama gülmekten karnım ağrıdı yani baya bi sesli güldüm ben bu bölümde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 terrible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 eğlenceli bölmü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben de çok eğlendim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 My balls were bleu! Bleu! ahahahha, çok eğlenceli bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 aquila said: bu nasi bi kafa ya, sikiliyosan izleme, dizi niye bitiyo sen heyecanlanmiyosun diye. hah aynı bundan işte :) bölüm orta karardı bence çok çok güzel değildi barney olayı biraz yapmacıktı da kötü de sayılmazdı. dizi bitsin diyenleri anlamıyorum, beğenmeyen izlemeyi bırakabilir dizi niye bitsin? Hani ara sıra beğenmediği bölüm çıkar gelir buraya yazar orası ayrı da 2-3 sezondur her bölüm sonu gelip sürekli "dizi kötüydü, bitsin" ziyenler var periodik olarak, onların durumu da ayrı inceleme konusu. 2 sezon boyunca sevmeye sevmeye izlemeye devam ettiklerini belirtiyorlar sonuçta her bölüme kötü, dizi bitsin diye diye. Beğendiği şeyi sırf popülerite uğruna kötüleyecek kadar kişiliksiz olmak mı daha kötü yoksa beğenmediği şeyi sevmeye sevmeye 2 sene boyunca izlemeyi sürdürecek kadar aptal olmak mı çözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ya ben de sizi anlamıyorum. sen begenirsin ben begenmem, neden kafa yapısıyla falan degerlendiriyosunuz hemen, iyi misiniz? begenmeyen izlemesin demeniz ayrı komik. merak ediyoruz sonucta hikayeyi ve hemen sonuclansın istiyoruz, fazla uzamadan. bunu anlamak cok zeki olmanızı gerektirmiyor. forumda baslık acıp "begenmiyosan okuma, begenmiyosan cevap verme" der gibi olmus sizinkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bu arada 1 sene sonraki doğum gününde ted in eşi yoktu veya herhangi bi ipucu filan da yoktu. 1 sezon daha gidicek heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 toggie said: ya ben de sizi anlamıyorum. sen begenirsin ben begenmem, neden kafa yapısıyla falan degerlendiriyosunuz hemen, iyi misiniz? begenmeyen izlemesin demeniz ayrı komik. merak ediyoruz sonucta hikayeyi ve hemen sonuclansın istiyoruz, fazla uzamadan. bunu anlamak cok zeki olmanızı gerektirmiyor. forumda baslık acıp "begenmiyosan okuma, begenmiyosan cevap verme" der gibi olmus sizinkisi. söylenmek istenen her bölüm sonrasında ıııy kötüymüş keşke bitse yazılması buraya bi kaç bölümde yazılırda hiç beğenmediğin bi diziyi izlemekte ayrı bi olay hikayeyi çok beğeniyosan beklersin zaten herhangi bi yerde duyarsın hımym'ın bittiğini sonra gerekirse izlemezsin bile biri anlatır sana merak unsuruda ortadan kalkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 her bolumden sonra ıyy cok kotuymus dedigim olmadı da sey supermis, dizi bittikten sonra biri anlatır nasıl olsa. eheh tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 asdasdfdadasda abiiii bu sezonun en iyi bölümüydü asdsdfsdfasdasd fsfasdfs f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 eet sezon içinde basarılı bi bolumdu,relatively spontan saçmalıklar hoştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 güzeldi beya bölüm ama hikayeden yine uzaklaştılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bokun bokuydu ya. dizi artık bi yere gitmiyo yani. öyle sürdürüyolar ki artık ne yapıcaklarını falan da unutmuş gibiler. two and a half man sürerken bu dizi çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Barney (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 _catastrope_ said: My balls were bleu! Bleu! bu sahne efsane bi sahneydi bence=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar