sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bang bang bangity bang aşırı zorlamaydı ve leşti stormtrooper olayına çok güldüm ama marshall'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 - I can't believe you threw up in your Stormtrooper helmet - Eeh, I did something worse in it after the Phantom Menace premiere. IMBA :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 marshall iyiydi o bang bang olayında ama sonundaki çok yapmacıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi ben sonunda barney karıya yine cakacak diye bekledim. boyle aciz durumlarda gormek hic hosume gitmiyor :) dizi zaten en boktan sezonunu yasıyo zaten, insallah biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aquila said: bang bang bangity bang, bang bang bangity bang bu bölümdeki şu olay bana feci şekilde family guy'da peter'ın "I say a bird bird bird the bird's the word" geyiğini hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Zaten ona bir gonderme sanirim. Eger bu melodi baska bir unlu sarkiya vs ait degilse. Tipatip ayni cunku sozler haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 lopez türk kızı rolündeydi. türk kahvesini de duymak güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Surfin' Bird. Gönderme yok. hatta http://www.youtube.com/watch?v=ZThquH5t0ow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 çok iyiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 En sonu Süper bölümdü. En sondaki banjo olaya tuz biber kattı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bitsin artık bence de. empire dışında bişeye gülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 anneyi gostertip cat die bitirceklermis o saniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 himym'e artık hiç gülmüyorum.1-2 bölüm daha böyle devam ederse bırakıcam heralde diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 pascalnouman said: anneyi gostertip cat die bitirceklermis o saniye "soyle boyle oldu, tam arkami dondum, ve anneniz oradaydi. iste boyle tanistik" dese ve anneyi gostermese super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 anne Barney çıkacak. neden gelecekle ilgili sahnelerde, flashforwardlarda hiç barney gözükmüyor sanıyosunuz? eho :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Marshall a biber gazi sikan kiz anne buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 113(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bu hafta çıktı mı ya çıktıysan neden muhabbeti dönmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 çıkmadı babz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 l2myepisodes.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 l2p diosun yani xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 çok çok kötü bence 4. sezonda bitirmeleri lazımdı sürekli kötü olmaz ki böyle göstersinler anneyi de kurtulalım sıkılarak izliyorum resmen ama izlemeyi debırakamıyorum meraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 son sezondur insallah diyorum ama en ufak bi soylenti bile gormedim, en azından 1 sezon daha katlanıcaz galiba. yine de fena degil eglendirir ama eskisi gibi heyecanla beklemiyoruz yeni bölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ben gayet heyecanla bekliyorum ve önünde daha çook sezonu var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bu nasi bi kafa ya, sikiliyosan izleme, dizi niye bitiyo sen heyecanlanmiyosun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar