eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 mani said: hamburgerli bölümden bile daha kötüydü lan. nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 İnsanlar bi takmış gözlüğü "himym kötüye gidiyo" diye, şu anda en muhteşem bölümü bile çıkarsalar beğenmedim diyenler çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 her dizi icin boyle bir kitle var. hatta ben ayni kisilerin her dizi icin benzer yorumlar yaptigindan supheleniyorum. hatta bu arkadaslara ornek bir format da hazirladim: Sezon X Bolum Y Dizi Z said: cok kotuydu bence, bu diziden de cacik olmaz. aslinda ben 3 yil/ay once birakmistim, hala cok dandik. ama foruma gelip yorum yaziyorum hala. tam da birakamamisim. ama kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 5x03 u altı üstü 2-3 kişi beğenmemiş. hemen kalıplaştırılmış lan. Kaldı ki ben HIMYM kötüye gidiyorda demedim. harbiden 3. bölümü beğenmedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Abi size ne kim beğeniyor kim beğenmiyor, siz mi yapıyorsunuz diziyi? Ayrıca diziyi beğenmeyen insan kalıbı gibi, diziyi beğenmeyeni eleştiren insan kalıbı da sunulabilir gayet. Onun örneği de baya var önümüzde. Boşverin o yüzden siz bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Spidee said: Abi size ne kim beğeniyor kim beğenmiyor, siz mi yapıyorsunuz diziyi? Ayrıca diziyi beğenmeyen insan kalıbı gibi, diziyi beğenmeyeni eleştiren insan kalıbı da sunulabilir gayet. Onun örneği de baya var önümüzde. Boşverin o yüzden siz bunları. +1 Bi bölümü beğenmedik diye hemen laf atılacaksa kalıplaşmalar yapılacaksa ohoo. O zaman bence s05e01 ve s05e02yi beğenmeyenlerin de tez kellesi vurula. Bence iyi gidiyor gayet de dizi, dördüncü sezondan daha çok beğeniyorum şu ana kadar, son bölüm hariç. Tam tersine insanların "zevkler ve renkler" konusunu anlaması gerekiyor bence. Bi sürü insanın beğenmediği ve rezil dediği bölümleri bayagı beğenen insanlar var. Misal, hamnburgerli bölümün hastası olan arkadaşlar var. Biraz geniş bir kitleye hitap ettiğinden dizi normal bu şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Rewendor said: İnsanlar bi takmış gözlüğü "himym kötüye gidiyo" diye, şu anda en muhteşem bölümü bile çıkarsalar beğenmedim diyenler çıkacak. Adam her "beğenmedim" postuna ağlıyo lan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Bir üstteki mesaja ithafen ortada ağlama yok "gözünle okusan" görürsün. Genel olarak söyleyenlere ithafen, bir tespit yaptım, belli başlı insanlar nedense 3 sezondur her bölümde "off bu bölüm de kötüydü" diyor, ama inatla 3 sezondur (ilk 2 sezon pek diyen yoktu, ki ilk iki sezon daha başarılıydı zaten buna itiraz eden de yok) da izliyorlar, hani her bölümü çıkar çıkmaz izleyip sonra her birine gelip "off kötüydü" derseniz kalıplaşırsınız doğal olarak. Hani 1-2 bölüm olur 5-10 bölüm olur 1 sezon bile olsun ama 3 sezondur aynı şey sürüyorsa komik. 3. sezon bayağı bir başaşağı gitti dizi, 4'te de biraz yalpaladı toparlayana kadar, orada oluştu kötü izlenimi her bölüm gelip gelip kötü deniyo. Ha, aynı şekilde onlar da kalıplaştırabilirler, haklılar da, her seferinde diyorum çünkü. kalıplaştım ben de, itiraz etmem :) Ama kusra bakmayın abi, 3 sezon boyunca her bölüme kötü diyip de her bölüm izlemeye devam eden (ve genelde çıkar çıkmaz hemen yayınlandığının ertesi günü indirip izleyip kötüydü yorumu yapan) adam ya yalan söylüyordur aslında sevmiştir, ya gerçekten aptaldır 3 sezondur sevmediği diziyi izliyodur ya da dur bi kötü diyim ortalık bulanıyo diye atıyodur mesajı. (arada 1-2 bölüm beğenmeyenlere yok lafım) İşin daha da komiği şu anda 5. sezondan ya da 4ün sonlarından falan bir bölümü açın izleyin ardından 1. 2. sezondan (dizinin en patlama yaptığı anlar) bikaç bölüm izleyin arada öyle pek de fark yok içerik, hikaye ya da espiri anlayışı açısından, birine muhteşem diyip birini yerin dibine sokacak durum yok ortada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bence çok güzel bi bölümdü yaa bu nesini beyenmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Zorlasak 1-2 ile 3 arası çok fark yok denebilir de 4? I-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Shin-ya iidi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 sıktı bu robin barney muhabbeti. dizi kendini bi aşamadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 robin ve barney daha yeni başladı yahu nasıl sıktı? adamlar ted ve robin üzerinden bir sezonun bir çok bölümünü götürmüştü, bu ilişkinin de ekmeğini yeterince yiyene kadar bitirmezler bence. en az 5-6 bölüm daha izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ilişkilerini tam oturturlar ondan sonra geçerler başka konuya dediğin gibi 5 6 bölüm daha olur yada araya başka konu sıkıştıtırlar arada bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 5x03 iyiydi yine. barney toparladı gibi oldu bölümü. Marsalın recel muhabbeti de iyiydi. Yalnız bundan sonra 2 bölüm bekleyip izlicem. 20 dk sarmıyo öbür türlü /. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ben hala robin ve barneyi dusundukce fena oluyorum. bisiler hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Olivies said: 5x03 iyiydi yine. barney toparladı gibi oldu bölümü. Marsalın recel muhabbeti de iyiydi. Yalnız bundan sonra 2 bölüm bekleyip izlicem. 20 dk sarmıyo öbür türlü /. ne reçeli be? reçine mi dicen yoksa?=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 dory said: ben hala robin ve barneyi dusundukce fena oluyorum. bisiler hmm.. bağladılar abi işte caanım robin i barney e. uncle barney, aunt robin muhabbeti bence anca böle olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 dory said: ben hala robin ve barneyi dusundukce fena oluyorum. bisiler hmm.. Ben de bu konuda çok gıcığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ted başlarken hep kids kids diyor bölüm başlarında çocuklar başkasının mı acaba ? mesela barney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 uncle barney diyo abi, olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 abi cocuklar marshalla lily'nın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ozmn dizinin ismini How I Met Your Aunt Lily yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 kids demesin de ne desin, mahmut mu desin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Adı Mahmut ise neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar