Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 türkçe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 türkçe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 offf ted sen kocaman bir losersın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 böyle erkenden izleyenlere ne tav oluyorum yaa varya kıskanıyorum resmen evet kıskanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 benim hala umudum var 3 senedir victoria nın geleceğinden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 stella olamaz heralde bugun burada olmasaydim, siz dogmayacaktiniz diyo cocuklara zaten cocugu yok mu stella'nin? nasi stella olacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 stella olamaz abi zaten, daha once cocukların neye benzeyecegini gostermisti eger stella'nın cocukları olsaydı, sarısın falandı cocuklar ehueh... benim de asıl gonlum victoria'dan yana ama tracy cıkıcak bak =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Sparkcaster said: benim hala umudum var 3 senedir victoria nın geleceğinden :( victoria tabi ya (tu) dönsün artık alamanyalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 abi balıkmısınız ne stellası. sarı şemşiyeliymiş anne önceki bölümlerin birinde gayet netti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 lan habersiz, ted şemsiyeyi st patricks day de gittigi barda buluyo, hayatımın dönüm noktasında oldugumu bilmiyordum diyor, soraki bölüm stella var zaten, o da bu sene sadece sıkıcı bi st patricks day şeysine gitmiştim diyor, öte yandan ted in partide çarpıştığı kız da var, üstünde durulmuş bir detay, ayrıca anneniz de o gün ordaymış felan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 anne slutty pumpkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 evet victoria gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ya 4 sezondur yüzünü göremedik ne anneymiş arkadaş.Barney olmasa bu bölüm batmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ne kadar da şirin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 anne marshall çıkacak diye çok korkuyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 öyledir büyük olasılıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 slutty pumpkin olsa çok süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 beyler sakin olun anne ben çıktım. 9 aylıkta ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ginaly said: anne marshall çıkacak diye çok korkuyorum artık. anneyi bilmemde baba barney çıkarsa şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 anayı bulduk bölümün tekinde sarı şemsiye muhabbeti geçiyordu orda bi hatun sarı şemsiye ile yürüyordu bölümün sonlarında sarı şemsiye tekrar ted e geldiğine göre o şemsiye de bi erkek şemsiyesi olamıcağına göre kesin robinin o zaman anne robin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ted o gordugumuz yerden aldi semsiyeyi, yani semsiye hic robine gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 o zaman yanlış hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 smash said: orda sırf espri için söylüyodu onu diye algılamıştım ben. anne robin değil kesin. robinle barney beraber olucak, bu gayet açık bence. stella da değil bence, gerçi çok kızdım stella çıkınca bütün bölüm heyecanla bekledim çünkü.. stella bi arkadaşıyla falan tanıştırıcak kesin. Spoilers much? // olm 3 sayfa gerideki spoileri niye quoteluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 spoiler koymayı eğer unuttuysam çok çok özür dilerim edit: koyduysam da mesajında bi anlam göremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar