Llama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 böyle erkenden izleyenlere ne tav oluyorum yaa varya kıskanıyorum resmen evet kıskanıyorum
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 benim hala umudum var 3 senedir victoria nın geleceğinden :(
can Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 stella olamaz heralde bugun burada olmasaydim, siz dogmayacaktiniz diyo cocuklara zaten cocugu yok mu stella'nin? nasi stella olacak ki?
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 stella olamaz abi zaten, daha once cocukların neye benzeyecegini gostermisti eger stella'nın cocukları olsaydı, sarısın falandı cocuklar ehueh... benim de asıl gonlum victoria'dan yana ama tracy cıkıcak bak =)...
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Sparkcaster said: benim hala umudum var 3 senedir victoria nın geleceğinden :( victoria tabi ya (tu) dönsün artık alamanyalardan
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 abi balıkmısınız ne stellası. sarı şemşiyeliymiş anne önceki bölümlerin birinde gayet netti.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 lan habersiz, ted şemsiyeyi st patricks day de gittigi barda buluyo, hayatımın dönüm noktasında oldugumu bilmiyordum diyor, soraki bölüm stella var zaten, o da bu sene sadece sıkıcı bi st patricks day şeysine gitmiştim diyor, öte yandan ted in partide çarpıştığı kız da var, üstünde durulmuş bir detay, ayrıca anneniz de o gün ordaymış felan diyor
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ya 4 sezondur yüzünü göremedik ne anneymiş arkadaş.Barney olmasa bu bölüm batmıştı.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 anne marshall çıkacak diye çok korkuyorum artık.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 beyler sakin olun anne ben çıktım. 9 aylıkta ehehehehe
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ginaly said: anne marshall çıkacak diye çok korkuyorum artık. anneyi bilmemde baba barney çıkarsa şaşırmam
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 anayı bulduk bölümün tekinde sarı şemsiye muhabbeti geçiyordu orda bi hatun sarı şemsiye ile yürüyordu bölümün sonlarında sarı şemsiye tekrar ted e geldiğine göre o şemsiye de bi erkek şemsiyesi olamıcağına göre kesin robinin o zaman anne robin
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ted o gordugumuz yerden aldi semsiyeyi, yani semsiye hic robine gitmedi.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 smash said: orda sırf espri için söylüyodu onu diye algılamıştım ben. anne robin değil kesin. robinle barney beraber olucak, bu gayet açık bence. stella da değil bence, gerçi çok kızdım stella çıkınca bütün bölüm heyecanla bekledim çünkü.. stella bi arkadaşıyla falan tanıştırıcak kesin. Spoilers much? // olm 3 sayfa gerideki spoileri niye quoteluyosun
smash Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 spoiler koymayı eğer unuttuysam çok çok özür dilerim edit: koyduysam da mesajında bi anlam göremedim :)
Öne çıkan mesajlar