BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bu arada robinin ben disinda herkese vermesi sikti ya bu ne abi tamma relax ortam herkes takiliyo felanda ne bicim sey bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Buna katılıyorum bak. İyice kevaşe oldu Robin, önüne gelenle yatıyo falan. Baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ahahya turklukler ortaya cikmis.. "robin kimseylen sevismesin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Kimseylen sevişmesin değil de 4. sezonda bölüm başına ortalama 2 insan evladıyla sevişmesin. Tavşan da değil yani. Ne zaman konu kısır döngüye girse robin biriyle sevişiyo konuyu sürdürme çırpınışı için. Hani Mitch (the naked maaaan!) gibi güzel & yaratıcı bişiler olcaksa sorun yok seve seve destekliyoruz ve hatta istiyoruz da, her konu sıkışmasında can simidi de olmasın yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 size ne, kadin kime verecekse verir. Gunde 2 hatta 3 kisiye de verir, orasi new york. sdf. BonePART said: bu arada ne bicim sey bu ya berkay da bayagi kizmis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 naked maaaaaaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 burda kizlar teklif ediyo new york icin spikerimiz akilaya baglaniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 abi belki robin karakteri konuyu toparlamak için değil gerçekten öyle önüne gelene veriyor ne biliyonuz? sakdasdk ben onun küçükken oynadığı filmi bilirim lasdlsadl benim robinim en iyisini bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bir çok bölüm için "gereksiz bölümdü" dedim ama bu neydi arkadaş ya... iğrenç ötesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Milamber said: abi belki robin karakteri konuyu toparlamak için değil gerçekten öyle önüne gelene veriyor ne biliyonuz? sakdasdk ben onun küçükken oynadığı filmi bilirim lasdlsadl benim robinim en iyisini bilir Ted gibi romantizm hastası adam öyle karakterli bi hatunla 1 sene çıkar mı? Bence çıkmaz Ya da böyle bir karakter olsa sezon 1'de 1 sene boyunca tede vermeden süründürür mü? bence süründürmez. Üstelik bu sezonki konu kıtlığında robin sevişsin mantığına kadar 3 sezon boyunca böyle bir karakter imajı çizmedi hiç robin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 çok kötü bölümdü gerçekten. bir kaç yerde tebessüm ettirdi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 lilysiz olmuyor bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Rewendor said: Milamber said: abi belki robin karakteri konuyu toparlamak için değil gerçekten öyle önüne gelene veriyor ne biliyonuz? sakdasdk ben onun küçükken oynadığı filmi bilirim lasdlsadl benim robinim en iyisini bilir Ted gibi romantizm hastası adam öyle karakterli bi hatunla 1 sene çıkar mı? Bence çıkmaz Ya da böyle bir karakter olsa sezon 1'de 1 sene boyunca tede vermeden süründürür mü? bence süründürmez. Üstelik bu sezonki konu kıtlığında robin sevişsin mantığına kadar 3 sezon boyunca böyle bir karakter imajı çizmedi hiç robin. Bütünlük kalmadı zaten. Türk dizisine döndü senaryo kalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 robin zaten ilk gece bile tedle sevismeye raziydi ki?? "that was the sign" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bu arada izlememis olanlara http://www.youtube.com/watch?v=EtxGPw2oWBM watch?v=EtxGPw2oWBM ve http://www.youtube.com/watch?v=r5VffwILK3A watch?v=r5VffwILK3A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Penthesilea said: Bu arada esprinin punchline'i su you can’t peanut butter your dick up someone’s ass. sağol ya çok merak ediyordum ne olduğunu ya önceki bölümler çok kötüydü son bir kaç, o yüzden bayağı iyi geldi bu hem lily lilyi 4 hafta görmedik falan demesi komik yani biliyoruz sonuçta o yüzden, sebep saçma evet ama o yüzden güzel zaten robin robin de bi tedle bi de bu çocukla sevişti rahat bırakın aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 robin robin koca dizi bi naked man bi barney bi ted bi de bu cocuk başka da hatırlamıyorum abartı bi durum yok ki aslında sadece son zamanlarda sıklastı gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Penthesilea said: Bu arada esprinin punchline'i su you can�t peanut butter your dick up someone�s ass. türkçe çeviri lütfen:( evet ingilizce cahiliyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 jam, recel, ayni zamanda sokusturmak, sikistirmak anlamina da geliyor. fistik ezmesi ile recel arasindaki fark ise seyini birinin gotune fistik ezmesi yapamazsin, sokusturabilirsin (recel yapmak diyince bu anlama geliyor) laf oyunu yani, oyle cok komik birsey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 jam ve peanut butterli bi espri daha var ama direk bole what's the difference diyince budur diye tahmin ediyorum. digeri de su igrenc adamin cani 69 yapmak ister, karisina soyler. karisi da valla ayin malum zamanindayim, sana uyarsa benim icin sorun yok der. adam der tamam sorun degil neyse bunlar baslarlar falan, tam o sirada kapi calar. adam panik olur, kadin da buyuk ihtimalle postacidir bu saatte, agzini sorarsa recel (jam) oldugunu soyle der. herif gider kapiyi acar, aciklama yapma geregi duyar, agzimdakine bakiyorsan o recel der postaci da yok agzindaki recele degil de alnindaki fistik ezmesine (peanut butter) bakiyordum der. bu da boyle igrenc bi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 öff midemi kaldırdın yaa banla kendini bölümden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 off bu korkunçmuş bu arada bi sonraki bölümün adı Right Time Right Place o yüzden bu bölümde anneyi görebiliriz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bu sırada şimdi gördümde,Neil Patrick Harris(barney) spider-mani seslendirmiş mtvdeki spider-man çizgi filminde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 barney stinson gerçek hayatında gaymiş yeni öğrendim adam idolumdü ya hayallerim yıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bunu ogrendikten sonra hicbirsey eskisi gibi olmayacak, benden soylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar