Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence gayet güzeldi sizin beklentileriniz çok yükselmiş

woo girls biraz gıcıktı ama iyiydi yine de, onun dışında da eğlenerek izledim
would you woo falan kısımları sıkıcıydı bi tek

robine de kovboy şapkası çok yakışıyomuş
Mesaj tarihi:
Bölüm başarılıydı yahu

yine ufak detaylar vardı güzel.

B

katil uşak çıkıyo

arda Barney'in Robin'e kilitlenmesi sahnesi mesela :)

Ya da Sven ismi geyiği

edit darkrider:aşırı argoya dikkat
Mesaj tarihi:
[spo]

Sonunda gülmekten yarıldım ya, Barney'in "ladies" derken simültane yere düşmesi mükemmel ötesiydi. Tabi sonrasında barney'in hatunların muhabbetlerini duyup da hiçbişey yapamaması detayı da çok çok efsaneydi hala gülüyorum :)

[/spo]
Mesaj tarihi:
zaidral said:
erkek kardesi oynayan kiz nedir ya :P evet o kiz, entourage'da da boy gosteriyor bir suredir.

of evet entourage izlemiştim bunu izlemeden önce, dedim lan bu törtıla veren karı ahah
Mesaj tarihi:
ne kadar ilginc, ne kadar yabanci tv forumu varsa hepsi bu episode'u cok begendi, hatta vintage HIMYM gibi olmus falan dediler :/ Ben de yani, izledim her zamanki gibi ne kotu ne iyidi :)
Mesaj tarihi:
Ya bu son 10-15 senede çıkan çoğu "modern" mimari ürünü şeyler kişiden çok "takım" üzerinedir. Bi de böyle mimarilık dergilerinde bunlardaki gibi entel kuntel pozlar, aşırı gösterişli sunumlar ve başarısız ürünler vardır. Güzel deydirmiş o açıdan
Mesaj tarihi:
Sven post modern olacağım diye bokunu çıkaran Avrupalı tasarımcı stereotype'ı.

Sven muhteşem ama bölümün geri kalanı çok kötü. Bu bölümü beğenebilen birinin her bölümü beğeniyor olması lazım. Kötü bir bölümlerde bile en azından 2-3 tane efsanevi cümle olurdu ancak bu sefer o da yok.
Mesaj tarihi:
iç mimarım ve sven konusunda yarıldım gülmekten. acı ama gerçek. yabancı tasarımcılarla da çalışıyorum bazen işimin akışı esansında, adamların çoğunun bi tarafları havada. gel gör ki yaptıkları tasarımların bir çoğu üretilecek gibi değil.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...