elaidi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bence gayet güzeldi sizin beklentileriniz çok yükselmiş woo girls biraz gıcıktı ama iyiydi yine de, onun dışında da eğlenerek izledim would you woo falan kısımları sıkıcıydı bi tek robine de kovboy şapkası çok yakışıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sopranostaki erkek kardeşi oynayan kız değil miydi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bölüm başarılıydı yahu yine ufak detaylar vardı güzel. B katil uşak çıkıyo arda Barney'in Robin'e kilitlenmesi sahnesi mesela :) Ya da Sven ismi geyiği edit darkrider:aşırı argoya dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 erkek kardesi oynayan kiz nedir ya :P evet o kiz, entourage'da da boy gosteriyor bir suredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 süper süper süper başlangıcı 10 numara ara verdim gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 [spo] Sonunda gülmekten yarıldım ya, Barney'in "ladies" derken simültane yere düşmesi mükemmel ötesiydi. Tabi sonrasında barney'in hatunların muhabbetlerini duyup da hiçbişey yapamaması detayı da çok çok efsaneydi hala gülüyorum :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 zaidral said: erkek kardesi oynayan kiz nedir ya :P evet o kiz, entourage'da da boy gosteriyor bir suredir. of evet entourage izlemiştim bunu izlemeden önce, dedim lan bu törtıla veren karı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Abi nası manyak bi kadınmış bu da, erkek kardeşi oynamış, tosbağya vermiş falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Ahah bölüm süperdi. robinn Robin'in kızlarla otururken yaptığı wooo nun sonunda kuş gibi sesini çatallaştırdığı sahneye dikkat ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 woo girl beni de baydi, bizim yasantimizda cok buyuk bir yeri olmadigi icin garip kacmasi normaldir ama. Sven harikaydi, ozellikle t-rex binasi muthis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Abi woo olayı benim tenimi gerdi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Sven kardeşler dışında pek guzel gelmedi bana. Ozellikle Ted'in sunumundan sonra aniden ortaya çıkışları harikaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ne kadar ilginc, ne kadar yabanci tv forumu varsa hepsi bu episode'u cok begendi, hatta vintage HIMYM gibi olmus falan dediler :/ Ben de yani, izledim her zamanki gibi ne kotu ne iyidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Mimarım. Ve "Swen" olayında altıma sıçtım diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 sven'nin olayı nedir? neye dokundurmuşlar o kısmı anlayamadım şimdi tekrar izlicem ama mimarlıkla ilgili ise anlayamam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Ya bu son 10-15 senede çıkan çoğu "modern" mimari ürünü şeyler kişiden çok "takım" üzerinedir. Bi de böyle mimarilık dergilerinde bunlardaki gibi entel kuntel pozlar, aşırı gösterişli sunumlar ve başarısız ürünler vardır. Güzel deydirmiş o açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Sven post modern olacağım diye bokunu çıkaran Avrupalı tasarımcı stereotype'ı. Sven muhteşem ama bölümün geri kalanı çok kötü. Bu bölümü beğenebilen birinin her bölümü beğeniyor olması lazım. Kötü bir bölümlerde bile en azından 2-3 tane efsanevi cümle olurdu ancak bu sefer o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 woo girls kısmını begendim ben de =p roofta fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 iç mimarım ve sven konusunda yarıldım gülmekten. acı ama gerçek. yabancı tasarımcılarla da çalışıyorum bazen işimin akışı esansında, adamların çoğunun bi tarafları havada. gel gör ki yaptıkları tasarımların bir çoğu üretilecek gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bugün çıktı mı yeni bölüm?? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 çıkmaması için bir sebep göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 8.5 saat sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 NEYKID MEEEEN apuhaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ashuahsdaskjlsg süperdi bu bölüm. neykid man i ilk fırsatta deniycem.(nah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar