alperozg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 smash said: bence iyiydi bölüm gayet, hamburgerli bölümden iyi olduğu kesin hamburgerli bölüm gayet iyiydi.. ayrıca son bölümde iyiydi kötü bölüm yok ya bu dizide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Aaa bitti mi lan? diye baktık ekrana bittiği vakit. Gittikçe kısalıyor mu ne. Ortalama altı bir bölümdü ayrıca, pek gülemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 gene fena değildi ama diğer sezonlarla kıyaslanamaz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 4x07 guzel bi bolumdu ancak guzel yapan tek unsur barney'di. marshall ve lily'nin hikayeleri eskisi kadar komik degil artik, cok yapmacik gelmeye basladi bana. robin'in anne oldugunu dusunuyordum, bu bolumde biraz desteklendi bu dusuncem sanki. bebek patigi saklayip ustune cok seker bunlar demeler filan... ted'in evine de tasindi, mercimegi iyiden iyiye firina verir bunlar yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 the best burger in new york'u aratacak bir bölüm. (td) 4x07Yine muhteşem konseptler var, the cheerleader effect, Ted=Dad, not a father's day ama iyi hiçbiri iyi işlenmemiş. Lily sahneleri rezalet. For everything you do for yourself For all the Scotch upon your shelf Your Porsche Carrera rules the freeway Here is me wishing you Happy not a father's day http://foxshop.seenon.com/foxshop/layout/himym_splash1.jpg - God, its me, Barney - what up? - I know we don't talk much. Though a lot of girls call out your name because of me - awesome - But god, if you could get me outta this, I swear I'll never ever ever ever ever ever e... Oo, hang on bro! - Any time you even hear the word kids you get two little lactation stains on your shirt - Thank god, you're not a mom. You're such an icequeen any baby nursing from you would get brainfreeze. AHAHAHA bu kadar iyi bir sataşma ve epik bir cevap olamaz. Sonra barda devam ediyor: - I'm gonna look for Lily in the bathroom. While I'm in there I'll grab you a tampon? - Great, great and when you're done shaking off at the urinal maybe you can ask the wizard to give you a heart. Çok iyi (tu) Yine site yapmışlar: http://notafathersday.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 yine vasat bölüm olmuş cheerleader effect iyiydi ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 alperozg said: smash said: bence iyiydi bölüm gayet, hamburgerli bölümden iyi olduğu kesin hamburgerli bölüm gayet iyiydi.. ayrıca son bölümde iyiydi kötü bölüm yok ya bu dizide :) Abi kusura bakma da dizinin çoğu bölümü kötü artık. Barney'den başka diziyi götüren bir karakter yok artık dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Hamburgerli bölüm hakkaten kötüydü baya. Yine kötü 1-2 bölüm vardı bu sezon evet. Ama bu bölüm fena değildi bence. Herkes Barney hastası olmasına rağmen bence en iyi karakter olan Marshall biraz geri planda kaldı son sezon o yüzden beklentilerimin altında bu sezon evet. Ama çok başarılı bölümler de var. En azından geçen sezona göre daha toplu dizi. Ana hikaye adım adım devam ediyor.Ö yle epik bölümlerden olmasa da bu bölüm güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Evet barney agırlıklı oldu dizi. TEDin aşkları falan ilk 3 saniyedeki çocuklar aha size hikaye dısında işlenmiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Absoluta Absolut yapma yaw. O kadar da değil. Daha yeni Ted'in en büyük aşk maceralarından birini işledi. Ki buda geçen sezonun sonlarından başladı bu sezonun ortasına kadar sürdü. Kaç bölüm olduğunu sen hesap et. Evelki bölüm neredeyse evlilik vardı, ve üstüne Robin hala Ted'i atlatamadığını bildirdi. Üstelik geçen hafta da o aşk macerasının sonrası etkilerini gösterdi üstüne, yani ana hikaye sürüyor gayet iyi bir hızla. Daha geçen hafta aşk sonrası etkileri yeni atlatıp bu hafta yeni bir aşka yelken açamazdı ya Ted? Üstelik çizdikleri tüm romantik ve ağır aşka inanan, özel bir kişiyi arayan Ted profiline zıt olurdu öyle olsa. Nikah masasında terkedilip 2 gün sora yeni manita bulan adamdan ne hayır gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 lily sahneleri kötüydü, onun dışında fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Bende Son Sezondan hiç memnun değilim.1 tane bile kahkahalarla guldüğüm bir bolum yok ve 3. sezon bence bu sezondan daha iyiydi(şimdilik). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 smash said: lily sahneleri kötüydü, onun dışında fena değildi Ben yangın döndürücülü sahnede bayağı güldüm hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 heh :) sizce the goatun hikayesini öğrenebilecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 öğrenicez tabi lost mu sandınız bunu hepsi bellidir senaristin kafasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 öğrenicez zaten oraya geliyo hikaye farkındaysan. sonundaki karara bakarsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 epic bi bolumdu bence, hem hikaye ilerledi hem baya gulduk FILLER ISTEMIYORUM HIKAYE ISTIYORUM ULAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 evet ama yine de anlatmicak diye çok korkuyorum bi de bu kadar iki senedir bekliyoruz nası beklentimize yetişebilir ki hikaye :) evet evet ben de sevindim hikaye ilerledi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 -God, its me, Barney. - what up? direk yarıldım buraya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Fena bir bölüm değildi bence, bu sezonki bazı bölümlerden iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bolum gayet iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ted'i beğenerek izleyen bi ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Dizi bittiğinde anne Robin çıkacak. Önce bir "BEN DEMİŞTİM" çekeceğim. Sonra bunu son bölümü beğenenler için hazırlayacağım en kötü 10 HIMYM bölümü konulu mesajım takip edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 aheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 arcane said: Dizi bittiğinde anne Robin çıkacak. Önce bir "BEN DEMİŞTİM" çekeceğim. Sonra bunu son bölümü beğenenler için hazırlayacağım en kötü 10 HIMYM bölümü konulu mesajım takip edecek. istersen iddiaya girebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar