Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bayağı kotuydu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kötü bölüm + şu an can çekişiorum açlıktan bu dizi sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 cidden ben de deli gibi istedim. ve bu aksam yedim hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 gittik fede ile. 6packs aldım üstüne. afedersiniz pek bi boktandı. denemiş oldum. bida yimem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Yine hikaye ilerletmeyen sıradan one shot scenario bölümlerine geçmeyecek umarım... 4.2 Barney artık Robin'e yazmayacak o hikaye bitti bitmediyse de çok uzun süre ara verdi o kesin bence. Ama artık biraz hikaye sürse de keyfimizi bulsak Ayrıca sezonun muhteşem ilk bölümünden sonra fazla vasat, sıradan gözüktü. Toparlar umarım bir sonraki bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ya belki erken yargılamak gibi olacak ama ben bu 401 ve 402 den önceki sezonların giriş bölümleri tadını alamadım ve bu sezon için beklentilerimi baya aşağı çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hafiften bi seinfeld havası sezdim bu bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 abi nası canınız hamburger çekti ya? benim midem bulandı bu kadar salyalı yemek yenmez = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Uyuyordum az kaldı bölümü izlerken, çok kötüydü çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 dördüncü sezon bölümlerini seyrettim. resmen gülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bölüm kötüydü.. ama bu öğle yemeğinde burger king yiyeceğim gerçeğini değiştirmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 o hamburgerin içinde bütün bir halka şeklinde soğan vardı morlu morlu galiba. hiç sevmedim ben okadar hayvani boyutta soğanlı hamburgeri. ama ben burgerking, mcdonalds hede hödö hamburgerini de sevmiyorum. ben hamburger sevmiyorum galiba =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 +1 hamburger kötü yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bu bölümü sabaha karşı izlemem hiç iyi olmadı. sürekli hamburger aşerdim bu kadar hayvani bi şekilde canımı çektirmemişti hiç bişey ya heuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 memleketinde hayvancılık gelişince , hamburger etlerinin o kadar olmasında bi sakınca görmüyor demek ki "aşçı"lar ah ulan ne yumulurdum o hamburgere.. new york ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 istanbul cevahir'de johnny rockets açılmış, orda yedim bu tarz bi hamburger. çok da güzel değildi yani bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oha acildi mi tr de iyiymis. abi JR hem pahali hem cok yagli, ama konsepti hosuma gidiyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 abi o elemanalr dans falan ediyordu bi ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 şimdi başlıyo dimi? güzel mi diye söylesenize bitince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Penthesilea said: oha acildi mi tr de iyiymis. abi JR hem pahali hem cok yagli, ama konsepti hosuma gidiyor baya. hayatımda yediğim en yağlı "yiyecek":D soğan halkalarını çok seviyolar ama nedense ben sevemedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 OHAOHAOHAOHA robin japonyaya tasiniyor, diziden ayrilicak mi acaba, yoksa barney durdurucak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 nerde cekiliyo bu, basicam cekimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Farinal said: abi o elemanalr dans falan ediyordu bi ara...benim bu olaydan haberim yoktu abi. gecen hafta gece yemek yiyorum bi herif bi sarki secti iste bu calisanlarin gozleri buyudu, hemen ortaya cikip dansetmeye basladilar ve kareografileri var sdfhsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 4x03 Barney (tu) HIMYM (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 barney ay barney indiriyo elini sonunda canım robin robin ayrılmaz diziden barney durdurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar