Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yine hikaye ilerletmeyen sıradan one shot scenario bölümlerine geçmeyecek umarım...

4.2

Barney artık Robin'e yazmayacak o hikaye bitti bitmediyse de çok uzun süre ara verdi o kesin bence.

Ama artık biraz hikaye sürse de keyfimizi bulsak

Ayrıca sezonun muhteşem ilk bölümünden sonra fazla vasat, sıradan gözüktü. Toparlar umarım bir sonraki bölüm.
Mesaj tarihi:
ya belki erken yargılamak gibi olacak ama ben bu 401 ve 402 den önceki sezonların giriş bölümleri tadını alamadım ve bu sezon için beklentilerimi baya aşağı çektim.
Mesaj tarihi:
o hamburgerin içinde bütün bir halka şeklinde soğan vardı morlu morlu galiba. hiç sevmedim ben okadar hayvani boyutta soğanlı hamburgeri. ama ben burgerking, mcdonalds hede hödö hamburgerini de sevmiyorum. ben hamburger sevmiyorum galiba =P
Mesaj tarihi:
memleketinde hayvancılık gelişince , hamburger etlerinin o kadar olmasında bi sakınca görmüyor demek ki "aşçı"lar

ah ulan ne yumulurdum o hamburgere.. new york ulan!
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
oha acildi mi tr de iyiymis. abi JR hem pahali hem cok yagli, ama konsepti hosuma gidiyor baya.

hayatımda yediğim en yağlı "yiyecek":D
soğan halkalarını çok seviyolar ama nedense ben sevemedim bi türlü
Mesaj tarihi:
Farinal said:
abi o elemanalr dans falan ediyordu bi ara...
benim bu olaydan haberim yoktu abi. gecen hafta gece yemek yiyorum bi herif bi sarki secti iste bu calisanlarin gozleri buyudu, hemen ortaya cikip dansetmeye basladilar ve kareografileri var sdfhsaf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...