veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Çocuk olayına cevap Hikayeyi anlatırken belki de gerçek isimlerini kullanmıyordur karakterlerin bu yüzden de çocuklar anlıyamiyordur? Hatta buna benzer bir konu son dönemlerde çıkan "Kesinlikle, Belki" isimli filmde işlenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 isimler abi veyr10'un da dedigi gibi, your anut robin, your uncle barney falan demedigi surece asıl isimleriyle bahsetmiyor olmalı, oyle olursa dizi ilk bolumden fail zaten, bolum boyunca o kadar robin robin gecti, en sonunda aunt robin diyince niye sasırsın cocuklar... ayrıca o mantıkla annenin acıklanacagı bolumde ted anlattıgı icin taa bolumun basından anneniz falan demesi lazım ki bolumun bi anlamı kalmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 unless... Anne son bölümde çıkıvermeycekse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 aunt robini ilk bölümde sölemişti zaten önce robin robin diyip sonra aunt robin demedi o yüzden sasırdı cocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 abi ilk bolumun sonunda "and that's how i met your aunt robin" diyor, cocuklar da sasırıyor, ilk bolumde hic robin ismi gecmedi mi sonuna kadar simdi ? ilk bolumde lily falan robin le konusurken blah blah mı dedi robin e ? (bu arada cidden unuttum simdi dusununce, ilk bolumde hic kimse robin'e ismiyle seslenmiyo mu eheh =), cok vakit oldu ilk bolumden beri...) anne son bolumde cıkmazsa suspense'i acıklamamak icin anneye stella demesi normal iste onu diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 scrubs gelecek sezon tekrar yayinda olmuyormu abc de? o zaman stella işi yalan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Baya baya güzel olmuş bu bölüm. Barney ve Robin olsunlar iyidir. hani Barney'nin çapkınlıkları olmadan bozulur mu acaba diye düşünmüyor değilim ama, adam aşık gibi baktı lan bildiğin. Bir garip oldum. = Evlensinler, çocukları filan olsun o bakıştan sonra, destekliyorum ben. Ted ve Stella da güzel oldu aslında ama, bir sezon daha varsa onların olması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bence bitebilirmiş dizi, britney olmasaymış hatta da bitseymiş; kötü baya, izlerken baya baya sahne geçiyorum. final de rezildi ayrıca. will&grace quote JACK: So, Lilith, now, we've stood by your show for 10 years. BEBE: Frasier's been on the air for 11. KAREN: We didn't care for season eight. en azından umarım sonu böle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bitti mi sezon 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 diğer sezonlar 22 bölümdü yanlış hatırlamıyorsam, 2 bölüm daha yaparlar heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ama aradaki senarist grevleri etkilemedi mi bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 http://img148.imageshack.us/img148/9806/bscap0018me0.jpg bu planda çektiler ısrarla çocuk gibi duruyor yanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 lily orda oturuyo galiba hafiften, o kdar fark görünmüyo diğer bölümlerde ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 nromalde omuzuna yetişiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aktiftablet said: Bitti mi sezon 3? bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Spoiler tag kullanın. (resim) Sintisyzer said: ama aradaki senarist grevleri etkilemedi mi bunlari Etkiledi. Sezon 1-2'ye kıyasla 2 bölüm eksik. Lily'nin erkek kardeşi gelecekti mesela, olmadı. sarı şemsiye Sarı şemsiyenin sahibinin Stella olduğu hiçbir zaman onaylanmadı. Ayrıca Ted annenin orada olduğunu *seneler sonra* öğrendiğini söylüyor. Dralnu said: bence bitebilirmiş dizi, britney olmasaymış hatta da bitseymiş; kötü baya, izlerken baya baya sahne geçiyorum. final de rezildi ayrıca. Sahne geçip de beğenmen bayağı ilginç olur zaten, malum diyaloglar komik falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 eheh Stella değil bence, alakası yok anneyle. Bi kere kızı var Stella'nın kafadan. Off hala Robin olsun istiyorum ben imkansız gibi ama olsun işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kötü bitti. sanki yangından mal kaçırıyolarmış gibi senaryoyu çok zorlamışlar gibi bağlamak için. halbusi hiç gerek yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 divxplanet'taki alt yazıların bir sürüsünde senkron problemi var tilt oldum 2x15'i izliyorum ve havaalanındaki kadının tüm konuşmaları zart diye kayıverdi, hiçbir playerda senkron tutmuyor bu nasıl altyazıdır arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 kendin tutturuver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bs player da ctrl ye basılı tutup sağ-sol ok tuşlarıyla ayarlayabilirsin senkronu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 http://wwwimage.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/images/content/blog/bro_code.jpg ahahuasduas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 64 süpermiş ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Yeni izleme fırsatım oldu. 2 sezon bitirdim. Efsane dizi ehe. ps. Barney hastasiyiz ofc. ROBİN BENLEN EVLEN PLOX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Barney'nin tell people what olayı süperdi düğünde. Tell people what? Tell people what? Tell people what? Tell people what? Tell people what? Tell people what? Tell people what? Tell people what? Tell people what? ahah adam harika cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar