Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

barney moloztaş

E saçma değil ki? Barney 3 sezondur ara ara yazıyor robine. Daha 2-3 bölüm önce "sana teklif ettiğimde hayır demiştin" diye ortaya çıkmıştı. Hatta 16. bölümde de gayet yazdı bence, açıp robin omzunda ağlarkenki şeytani yüz ifadesini, eve çağırdığındaki coşkusunu tekrar izlerseniz görürsünüz.

Ancak Barney kendisini insanlara ruhsuz ve duygusuz biri gibi tanıtıyor, kendisi de öyle zannediyor kendini. Ama öyle değil. Yapana kadar şansını zorluyor deniyor, ama yaptıktan sonra ne kadar pişman olacağını bilmiyor, nitekim de pişmanlıktan böyle sapıtıyor. Hani ertesi gün sınav varken çalışmak yerine dur 2 dakka bilgisayar oynayayım mantığı. Sınavdan sora da "lan salak gibi bilgisayar oynadım çalışsam yapardım" diye kaç kere demişizdir kim bilir.

Sosyal ağlarda paylaş

Bence her bölümüyle başarılı bir dizi , sezonlar ilerledikçe daha da sarıyor.Dizi olarak da married with children'a benzetiyorum , onun gibi 4-5 karekter üzerinde dönüyor , belli başlı mekanlarda geçiyor ve süren bir konu var ama her bölüm asıl konuyla ilgisi olmayan konular daha ön planda oluyor.Umarım da onun kadar uzun sürer dizi.
Sosyal ağlarda paylaş

CoolRider said:
sevdiğimiz lilly sanki yavaştan geri dönüyor.

Evet, Lily'i tekrar eski haline döndürmüşler o iyi olmuş.

CBS yeni sezon siparişi vermiş. İlginç kısmı benim tekrar gördükçe dayanamadığım Britney'in ratingleri yükseltip diziyi kurtardığı söyleniyor. Britney'in karakterinin iş yapmış olmasına mı yoksa CBS'de onca niteliksiz, sıkıcı yayın varken HIMYM'ı iptal etmeyi akıllarına getirdiklerine mi şaşıracağımı şaşırdım. Kusura bakmasınlar ama kanal da zevksiz, izleyicisi de. 2. sezonunu gördükten sonra Jericho'yu iptal eden kanaldan herşey beklenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...