Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 barney moloztaş E saçma değil ki? Barney 3 sezondur ara ara yazıyor robine. Daha 2-3 bölüm önce "sana teklif ettiğimde hayır demiştin" diye ortaya çıkmıştı. Hatta 16. bölümde de gayet yazdı bence, açıp robin omzunda ağlarkenki şeytani yüz ifadesini, eve çağırdığındaki coşkusunu tekrar izlerseniz görürsünüz. Ancak Barney kendisini insanlara ruhsuz ve duygusuz biri gibi tanıtıyor, kendisi de öyle zannediyor kendini. Ama öyle değil. Yapana kadar şansını zorluyor deniyor, ama yaptıktan sonra ne kadar pişman olacağını bilmiyor, nitekim de pişmanlıktan böyle sapıtıyor. Hani ertesi gün sınav varken çalışmak yerine dur 2 dakka bilgisayar oynayayım mantığı. Sınavdan sora da "lan salak gibi bilgisayar oynadım çalışsam yapardım" diye kaç kere demişizdir kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 daha pastacı kız gelecek almanyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Aha burası Barney Robin olayı mutlu sona varacak, Ted de bunu kabullenecek. Aha şuraya yazıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ben de başta öyle düşünmüştüm ama şimdi bu saatten sonra zor gibi geliyo. Aslında özellikle onun için sırf o kısımları boş bırakmışlar hep flash forwardlarda sanki birebir uyar. Ama olmaz ya, olmasın, olmamalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ombakkombak said: Aha burası Barney Robin olayı mutlu sona varacak, Ted de bunu kabullenecek. Aha şuraya yazıyom. kesinlikle katılıyorum, bence robin tedin ikinci büyük aşkı olcak, hatta evlenedebilirler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bu son bölüm çok güzeldi, ilk sezondaki bölümlerin tadındaydı işin sırrı barney ve pick up line Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ben begenmedim, hikaye yok, beziyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 güzel şeyler vardı ama genel olarak iyi diildi malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 barney'nin bro arayışı çok komik olmuş, tam onda beklenecek bir şey. yinede robin bana neden kızgın değilsin de barneye kızgınsın dediğinde, ted tam bir cevap veremiyor. orası biraz belirsiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bence her bölümüyle başarılı bir dizi , sezonlar ilerledikçe daha da sarıyor.Dizi olarak da married with children'a benzetiyorum , onun gibi 4-5 karekter üzerinde dönüyor , belli başlı mekanlarda geçiyor ve süren bir konu var ama her bölüm asıl konuyla ilgisi olmayan konular daha ön planda oluyor.Umarım da onun kadar uzun sürer dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bu yeni bölüm de başarılı sayılırdı. Sanırım doğru yola geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 18i pel beğenmedim ben. Bir de son sezonda dizinin giriş müziği tam 5. dakikada başlıyor. O sebepten sanırım dizi daha kısa sürüyomuş gibi geliyor. 20 değilde 15dk izlediğimi hissediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ben beğendim açıkçası stella ile ted'in sahneleri eğlencesi yüksek sahnelerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 19 çıkmış, az önce edinip izledim. yine öyle pekte eğlenceli olmayan bir bölüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 çok rezildi 19, öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 britney çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 19 kötü evet. bu arada; http://www.lilyandmarshallselltheirstuff.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 O kadar fena da değildi sevdiğimiz lilly sanki yavaştan geri dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Fena değildi bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 robin'in diyaloglara katkısı hariç güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 5 para etmez bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 meh* sanırım bitek bot'un onayına ve marshal'ın "they love me" diişine güldüm gerisi fıstı. sorna scrubs'ın bu haftaki bölümünü tekrar izledim ^^+ TT oldum falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 CoolRider said: sevdiğimiz lilly sanki yavaştan geri dönüyor. Evet, Lily'i tekrar eski haline döndürmüşler o iyi olmuş. CBS yeni sezon siparişi vermiş. İlginç kısmı benim tekrar gördükçe dayanamadığım Britney'in ratingleri yükseltip diziyi kurtardığı söyleniyor. Britney'in karakterinin iş yapmış olmasına mı yoksa CBS'de onca niteliksiz, sıkıcı yayın varken HIMYM'ı iptal etmeyi akıllarına getirdiklerine mi şaşıracağımı şaşırdım. Kusura bakmasınlar ama kanal da zevksiz, izleyicisi de. 2. sezonunu gördükten sonra Jericho'yu iptal eden kanaldan herşey beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 be wingman! http://www.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/images/content/blog/wingman_app.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ben başvuruyu gönderdim sabırsızlıkla bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar