küheylan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 tüm sezon boyunca leş gibi olan robin, son bölümün son sahnesinde o kadar güzeldi ki, o kadar güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 En sonunda düzgün bir himym bölümü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ah barni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 barney :( robin sana laflar hazırladım :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 çok iyi bölümdü ama komedi dozu ne kadar azaldı ya bildiğin normal bi drama dizisi oldu iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 öf dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 :( off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Barney kral. Robin kaliteden ödün verdi. Çok ballsy ayrıldı, afferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 abi şu son sahnede verilen ders çok ağır. anlayana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 çok iyi bölümdü bu. dramdı resmen. en az güldüğüm, ama en beğendiğim himym bölümlerinden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 sırf tuvalet olayına bazı bölümlerinden toplamından çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 abi 2 sezondur dram izliyoruz bayıldım ben resmen.tedle marshallde hiç komik değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 son bölüm kötüydü baya. tuvalet muabbeti okadar baydı ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 - double gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 mokoko said: son bölüm kötüydü baya. tuvalet muabbeti okadar baydı ki yani. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bende herkes çok iyidi falan yazınca kendimden şüphe ettim bir an. Bence bu sezon gayet yavan gidiyor 2-3 bölüm daha böyle çıkarsa gerisini izleyeceğimi zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 iki bölümdür müthiş gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bence de tırt gayet dram abanmasınlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 mokoko said: son bölüm kötüydü baya. tuvalet muabbeti okadar baydı ki yani. tuvalet muhabbeti biraz bayar gibi oldu ve pek güldürmedi ama asıl güldüren ve gerçekten doğru yaptıkları olay, 3 saat geçmiş gibi gösterip onun aslında 3 dakika olduğunu ve ot kafasıyla öyle zannettiklerini gösterdiler. hızlı şekilde gösterdiler ya aslında ne olduğunu, orası baya güzeldi işte. ama ilk kesimde 3 kere tuvalet sırasına girmeleri biraz baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bu sezon yavan gidiyor dediğiniz 2. sezondan sonra bk gibi bir hal almıştı dizi zaten. önceki sezon bölümlerini falan düşününce iyiydi gayet bence son bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ted ve Marshall'ın 2 dakikalık videosu efsaneydi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 < Barneye üzüldüm lan bildiğin robinde kaç sezondur sevgilisiz geziyodu, 2 kişi tarafından aynı anda sevilinnce devreleri yaktı sanırım. Gerçi terapist metnide iyiydi yani, ama diğer tarafta barney var abi, yapılmazdı yani. Ted ve Marshall'a o uzun bölümde gülmedim ama 2 dakikalık video çok iyiydi Özet olarak dizi artık komediden çıktı, drama dönmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Dizinin bu tip dramatik bölümleri en az iyi bir drama filmi kadar etkiliyor beni. Başarılı bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 erica norah elele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sabonis said: mokoko said: son bölüm kötüydü baya. tuvalet muabbeti okadar baydı ki yani. tuvalet muhabbeti biraz bayar gibi oldu ve pek güldürmedi ama asıl güldüren ve gerçekten doğru yaptıkları olay, 3 saat geçmiş gibi gösterip onun aslında 3 dakika olduğunu ve ot kafasıyla öyle zannettiklerini gösterdiler. hızlı şekilde gösterdiler ya aslında ne olduğunu, orası baya güzeldi işte. ama ilk kesimde 3 kere tuvalet sırasına girmeleri biraz baydı. abi spo içine al bu yazdığını. hakediyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar