Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 son sahne bombaydı ya 'dude, we need to find land' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Aluriel said: iyiydi ya bölüm. korsan barney süperdi. bi de mermaid robin göreydik tm olurdu bütün bölüm bunun hayaliyle yanıp tutuştum, bölüm sonunda çıkmayınca baya büyük hayal kırıklığı geldi yaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 meh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hahaha muhteşemdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Anca izleyebiliyorum da yine çok iyiydi, iki haftadır süper gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bugün 2. sezondan birkaç bölüm izledim. Samimi, duygusal ve komik bir diziymiş vaktinde bu dizi, şimdi hiçbiri kalmamış :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 beyler arama mefta olduğu için,sizin tahminlerinizi çok merak ediyorum.sizce bu ted in karısı kim? bana göre 3. sezondaki bir bayan.dizinin başında annenizde o partydeydi diyip,orada tesadüfi olarak gördüğümüz sadece bir kişi var ha şu saatte nerden aklıma geldi bende bilmiyorum :D 2 sene sonra ben demiştim derim size :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 annenin sarışın olduğunu biliyoruz, bu yüzden bu tahmin gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 anne sarışın muhabbeti nerde dönüyor peki?ben şimdiye kadar hiç hatırlamıyorum anneniz sarışın dediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/f74/952/7be/4f7/95e/2a1/214/67b/97c/186/2a_450xNULL.jpg bence en sağdaki sarışın abla anne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 guzeldi bu bolum, ara ara koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 freemaniacss said: anne sarışın muhabbeti nerde dönüyor peki?ben şimdiye kadar hiç hatırlamıyorum anneniz sarışın dediğini. bi bölümde öğrnenci sevgilisinin evine gidiyordu da orda ayağını falan görüyordu ya, sarı idi bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ayağından anladın yani sarışın olduğunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 En mantıklısı o geliyor kulağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ahahah wave hand e koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 tam noel bölümü olmuş (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 how i met your mother ile microsoft çok yakın kesinlikle. bu sefer de kinect reklamı almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 yahu reklam alıyorlar işte parasıylan, bunun yakınlıkla ne alakası var ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bu diziyi barney kurtarıyor artık yeminlen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 güzel gidiyor bozmaz inşallah gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi ama artık şu aynı sahneyi 15 kez gosterme olayından vazgeçmeleri lazım. ztn 20 dakkalık dizi. 5 dakkası aynı sahneyi tekrar tekrar izlemeyle geçio. içerik olarak gerçekten guzel bu sezon ama çok oluyo bu olay son bolumlerde. bayıyo bi sure sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Barney'nin hediye dağıtıcam dediği zamanki sevinme ifadeleri:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 iğrenç bölüm alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sonu hariç çok kötüydü. 12. dk da kapatsam mı acaba dedim kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar