aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 apuahuahuahua agladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Ben de gülmedim ki. İlginç bir karakter. Üzerine bölüm çekilmez ama böyle gelip 2-3 sahnede bulunması hoş oldu. Mesela o asteroids sahnesinde güldüm ama iyi miydi? değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 cok kotuyle en kotu arasi bi bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 _ILuVaTaR_ said: gerçi punchy gereksizdi evet, 1 bölümlük bi karakter değil gibi duruyo ama bakalım.O karakteri oynayan adam Blue Mountain State'de baya komik bir rolde oynuyor zaten. Bu diziye de gireceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 HURLEEEEEEEEEEEEEEEEY! çok iyiydi ya mükemmeldi ehehehe tekrar izliycem şu an. 4 8 15 16 23 42! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 heralde bu sezonun en iyi bölümüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 onetimebaby said: cok kotuyle en kotu arasi bi bolum aha default kötüleyici direk, izlemeden sallayan izleyince anlamayan. süperdi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 hahahahah abi turturkeykey himym senaristlerinin de şu özelliğini seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oh meeeeeeeeeennnnnnn! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 hurley'li lost göndermeleri çoğiiydi hurley : "i've spent an eternity on that island" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 cameron dayi gruba katildi galiba? bu arada bu bolum superdi, begenmeyenler pokemon izlesin. +1 aw, maaaaaaan (en iyi soyleyen sisko blitz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sezonun en iyi bölümümüydü ne. lost göndermeleri süperdi. taksici süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ohh maaann! :P Hurley'i görmek çok güzeldi,sezonun en iyi bölümlerinden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 şu 10 bölümde neredeyse kötü bölüm yoktu ve bu da gerçekten en iyisiydi sanırım ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 10 bölümün 9 unu izledim toplasan 1-2 bölümü ilk 3 sezon gibiydi. gerisi tırt yani yapmayın. özellikle 9. bölümde güldüğüm sahne yok gibi birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Kişiden kişiye değişen şeyler bunlar, kavga etmeyin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 karton fırın iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 beğenmiyorsanız niye izliyorsunuz abi manyakmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu bölüm çok acıdım barneye Zoey'nin ev sahnelerinde. ama en sonunda Blitz ondan çıkınca kahkahayı patlattım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 how bu yaaa dedirtti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 anne zoey olcak kesin gözüyle bakıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 adam çocuklarına "hey kids, you remember zoey" diyo. heralde öz anneleri için "hatırlarsınız heralde" demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 onu da düşündüm ama dont be that kind of an asshole :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Ya o noktalar falan çok net zaten, zoey anne çıkarsa öyle şuursuz baba, böyle mal senarist mi olur derler adama =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Bölüm muhteşemdi bu arada sezonun değil dizinin en iyi bölümleri arasındaydı. Bu sezon genel olarak güzel gidiyo zaten bu bölüm iyiyce coştular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar