nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 MrLevie said: Alooo anne diyorum Jennifer Morrison olacakmış diyorum beyler anne dendi /mulgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 olsun=) kimse bişi tartışmıyo lan forumda. ahıra döndü. biri gelsin hayalimdeki anne o değil desin. diğer oo yeeee tamam budur desin. aaaa o kadar bilgi getirdik. lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 kadinin olucagi bile belli degil. al tartistik iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 hayalimdeki anne bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 hayalinde anne kuran dizinin sonunda buyuk hayal kırıklıgına ugrar. bence robin cıkacak ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 cikamaz artik. cikarsa bazi seyleri cok sacma kivirmak zorunda kalicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 gecen starbucksta bi eleman gördü arkadaş dürtüklüyo beni fln dedim ne var ..? olm barney lan barney dio bi baktım barney harbi döndük bi tekrar baktık fln. adam resmen barneye benziyodu ya saç giyim duruş fln çok fenaydı :D öle anlatayim dedim baktım topic üstte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Abi ben otobüs durağında gördüm bi barni ama böyle bire bir aynıydı adam hani otobüsten inip fotoğraf çektirmeyi düşündüm bayaa bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 türk dopplegangerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Olm ben ümraniye minibüsünde gördüm lan barney'i, bro dedim napıyosun, o da dediki gebze de kızlar teklif ediyomuş, bro dedim yanlış minibüse binmişsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 toggie said: hayalinde anne kuran dizinin sonunda buyuk hayal kırıklıgına ugrar. bence robin cıkacak ama :) ben de hep robin çıksın isterdim de özellikle öyle kesin olmayacağını gösterdiler ki son sezonlarda, robin çıkarsa lostun sonu gibi bişi olur aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bence bir erkekle evlenicek.çocuklarıda kesin evlatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Bu Ted ne abazanmış ya 5 sezondur bi karı bulamadı çocuklarına ana olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bu da başlıyormuş lan bu gün hala varsa takip edeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 S06-E01 - Lily'nin Memeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aaa çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 En sonlarda barney'in ifadeleri filan.... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aquila said: S06-E01 - Lily'nin Memeleri büyümüş mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aquila said: S06-E01 - Lily'nin Memeleri QFT. Son sahnede barney olmasa, bölüm boyunca gülmeyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aquila said: S06-E01 - Lily'nin Memeleri Ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 barney nin kızı görmek için cool dönüşü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Güzel torrent nereden buluruz? torrente acemiyim agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aquila said: S06-E01 - Lily'nin Memeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bölüm BAYA iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar