Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Bencede son savaş çok iyiydi.Yani çok atraksiyon hareketler beklememek gerek rasengan ile pain'e finish yapması ayrıca manalıydı...Naruto böyle kabullenmek gerek Kishi çok güzel iş çıkardı farkındaysanız naruto garip jutsu lar yerine zekasının savaşını kazanıyor buda gayet makul bir sonuç.Artık Nagato,Madara,Sasuke,Danzau ve Naruto'nun hesaplaşması kaldı burda birileri ölecek ve son gelecek.Benim bir önceki mesajarımda söylediğim gibi Nagato ölmeyecek dramatik bir şekilde Sasuke ölecek diyorum.Naruto'da Madara'yı yok edecek ayrıca Danzau da beraberinde ölecek ve Hokage olarak bitecek...
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
HOKAGE SAMA KOYUN EN GUCLU NINJASI!
ama sadece ıkı teknık bılıyor
rasengan ıle kage bunshın lulz

hanı hokagelerın bırsuru sey bılmesı gerekıyordu fılan faşlan

görmüyonmu hangi hokage pain ile dövüşebilir sence?rinnegan'ın sırrı çözülmeden kim paine kafa tutabilir...
Sosyal ağlarda paylaş

yondaıme paın e one shot cekerdı, nınca savaslarında bosuna flee on sıght emrı vermemıs dusman koyle

sandaıme de genclıgınde cok ıyı fılan yaslanmasa odan cekerdı

tsunade memelerı yuzunden etkısız, balans yok hatunda devamlı yere yapısıp kalıyor 50 kıloysa 20 sı memededır ondan hep yalan oluyor

ılk hokage madara ıle kyubının elıne elementlerı vermıs dırek, magrur olma paın efendı senden buyuk madara madaradan buyuk hokage var dıye bosuna dememısler
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta sage chakra taşıyor clonelar onlarda işlevsiz olaydı küfür ederdik =)
Neyse pain ezik değildi hiç olmazsa onu öğrendik sonuçta chakrası tükendi rezleyemedi bedenleri o bedenler dahilinde narutonun şansı olmazmış tek başına.
Chapter çabuk bitti tadı damağımda kaldı :p
Sosyal ağlarda paylaş

herşey iyi hoşta herkesin atladığı bişy var ki baya önemli olduğunu düşünüyorum...kabuto+orochi kırması bir gudubet kalmıştı onu hatırlatayım..kabuto orda bi laf etmişti ben artık ne kabuto ne orochi yim daha güçlü bişy oldum gibisinden tam olarak hatırlayamıyorum resmi koyardımda aramak yemedi biraz :D onların rolü ne olacak acaba unutulan karakterlerden biride o...
Sosyal ağlarda paylaş

Kishi Orochi vs Jiraiya kapışmasından kalma laflarla donatmış narutoyu Sage öğretti aslında oda büyük bir hediye bence :p

Ayrıca daha naruto bitmez muallakta kalan çok fazla şey var.Yani en azından bu dönem bitmez bir kavga bilmemkaç bölüm sürüyorken =)
Sosyal ağlarda paylaş

önceki bölümlerde kara delik jutsusu, 6 kuyruk filan gördükten sonra bu bölümle finisaj çok kötüydü. ferrari'den inip tofaş'a binmek gibi oldu.

ayrıca pain'i de tebrik ediyorum şadov şurikenden kaçtıktan sonra naruto evreninin en hantal jutsusunu yedi o mesafeden. 200-300 bölüm önce kabuto bile kaçmıştı be.

o beş saniye de kaptan tsubasa'nın 20dk'lik bir bölümde yarı sahayı geçmesi gibi oldu biraz ama neyse artık. yukarıdaki abukluklar olmasa dert değil.
Sosyal ağlarda paylaş

lan harbiden o karizmatik elbisesine ne oldu.ben anlamıyorum elbisesi parçalanıyor tilki oluyor.ama tilkiyi bastırınca elbisesinde tek bir çizik bile yok :D.neyse çıplak çıkmasından iyidir.ama en azından yırtık pırtık olsa güzel olurdu.pain inki gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...