apple Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 itachi benim adamımdı ya cok uzulmustum o zevzek suksuke yuzunden olmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ad3m said: Ben itachi'nin omaywa yoway deyişini özledim be =( kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 madaranin akibetini su sekil takip ediceksiniz butun jutsulari ve skilleri aciklanir gecmisi didik edilirse gidicidir esrarengiz takilirsa kalici naruto bir karakteri harcamadan once butun sirlarini jutsularini ve gecmisini aciklamak kurali getirdi mangaya asdfasdfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 442 - back to basics RASENGAN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 mass kage bunshın artı rasengan peeeeeeeeeeeh cok cok cok cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Benim çooook hoşuma gitti bu chapter. Zaten artık Naruto'dan yeni teknik filan beklemeyi bıraktım. Olduğu gibi kabullendim artık onu. Saniyelerin sayılışı da güzeldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Sasori dövüşünü hatırlattı bu bölüm. Sakura sayardı antidote saniyelerini, hey gidi ne çaktılar ama sasori'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… demode Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bencede son savaş çok iyiydi.Yani çok atraksiyon hareketler beklememek gerek rasengan ile pain'e finish yapması ayrıca manalıydı...Naruto böyle kabullenmek gerek Kishi çok güzel iş çıkardı farkındaysanız naruto garip jutsu lar yerine zekasının savaşını kazanıyor buda gayet makul bir sonuç.Artık Nagato,Madara,Sasuke,Danzau ve Naruto'nun hesaplaşması kaldı burda birileri ölecek ve son gelecek.Benim bir önceki mesajarımda söylediğim gibi Nagato ölmeyecek dramatik bir şekilde Sasuke ölecek diyorum.Naruto'da Madara'yı yok edecek ayrıca Danzau da beraberinde ölecek ve Hokage olarak bitecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Hokage olunca bitmesin. Bence Naruto şimdi Hokage olsun, sevincini yaşayamadan sorumluluklarını alsın title'ının. Madara'yı hokage olarak dövsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 HOKAGE SAMA KOYUN EN GUCLU NINJASI! ama sadece ıkı teknık bılıyor rasengan ıle kage bunshın lulz hanı hokagelerın bırsuru sey bılmesı gerekıyordu fılan faşlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… demode Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Viktor said: HOKAGE SAMA KOYUN EN GUCLU NINJASI! ama sadece ıkı teknık bılıyor rasengan ıle kage bunshın lulz hanı hokagelerın bırsuru sey bılmesı gerekıyordu fılan faşlan görmüyonmu hangi hokage pain ile dövüşebilir sence?rinnegan'ın sırrı çözülmeden kim paine kafa tutabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yondaıme paın e one shot cekerdı, nınca savaslarında bosuna flee on sıght emrı vermemıs dusman koyle sandaıme de genclıgınde cok ıyı fılan yaslanmasa odan cekerdı tsunade memelerı yuzunden etkısız, balans yok hatunda devamlı yere yapısıp kalıyor 50 kıloysa 20 sı memededır ondan hep yalan oluyor ılk hokage madara ıle kyubının elıne elementlerı vermıs dırek, magrur olma paın efendı senden buyuk madara madaradan buyuk hokage var dıye bosuna dememısler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Güzel dövüş oldu.Kage bunshinleri etkili kullanabiliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Sonuçta sage chakra taşıyor clonelar onlarda işlevsiz olaydı küfür ederdik =) Neyse pain ezik değildi hiç olmazsa onu öğrendik sonuçta chakrası tükendi rezleyemedi bedenleri o bedenler dahilinde narutonun şansı olmazmış tek başına. Chapter çabuk bitti tadı damağımda kaldı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sartherien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 herşey iyi hoşta herkesin atladığı bişy var ki baya önemli olduğunu düşünüyorum...kabuto+orochi kırması bir gudubet kalmıştı onu hatırlatayım..kabuto orda bi laf etmişti ben artık ne kabuto ne orochi yim daha güçlü bişy oldum gibisinden tam olarak hatırlayamıyorum resmi koyardımda aramak yemedi biraz :D onların rolü ne olacak acaba unutulan karakterlerden biride o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Şimdi bu Naruto hala 1. bölümden kalma kage bunshin ile öğrendiği tek büyü rasengan mı atıyor sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Kishi Orochi vs Jiraiya kapışmasından kalma laflarla donatmış narutoyu Sage öğretti aslında oda büyük bir hediye bence :p Ayrıca daha naruto bitmez muallakta kalan çok fazla şey var.Yani en azından bu dönem bitmez bir kavga bilmemkaç bölüm sürüyorken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 önceki bölümlerde kara delik jutsusu, 6 kuyruk filan gördükten sonra bu bölümle finisaj çok kötüydü. ferrari'den inip tofaş'a binmek gibi oldu. ayrıca pain'i de tebrik ediyorum şadov şurikenden kaçtıktan sonra naruto evreninin en hantal jutsusunu yedi o mesafeden. 200-300 bölüm önce kabuto bile kaçmıştı be. o beş saniye de kaptan tsubasa'nın 20dk'lik bir bölümde yarı sahayı geçmesi gibi oldu biraz ama neyse artık. yukarıdaki abukluklar olmasa dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cado Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 çok kötü bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Sam naruto sage modda dikkat ettinmi naruto vs painin ilk bölümüne bak ta neredeyken bir sn içinde rasengan ile adamı darma duman etmişti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yok sage mode'da değil, gözlerine bak. önceki sayfada da değil hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Hakkaten lan bi önceki serinin sonunda çıkmış sageden harbi büyük ayıp etmişler paine.Ahah bu ne böyle be tutarsızlıklar mangası oldu çıktı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 tutarsizliklar mangasi degil de, biriktirip biriktirip herseyi bir sayida cozucez diye biriktirdikleri bolumde cok abuk subuk seyleri gosteriyorlar, cozdukleri bolumde de cok onemli detaylari atliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cado Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 lan harbiden o karizmatik elbisesine ne oldu.ben anlamıyorum elbisesi parçalanıyor tilki oluyor.ama tilkiyi bastırınca elbisesinde tek bir çizik bile yok :D.neyse çıplak çıkmasından iyidir.ama en azından yırtık pırtık olsa güzel olurdu.pain inki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 Sonraki 94.sayfa (Toplam 295 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 madaranin akibetini su sekil takip ediceksiniz butun jutsulari ve skilleri aciklanir gecmisi didik edilirse gidicidir esrarengiz takilirsa kalici naruto bir karakteri harcamadan once butun sirlarini jutsularini ve gecmisini aciklamak kurali getirdi mangaya asdfasdfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 442 - back to basics RASENGAN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 mass kage bunshın artı rasengan peeeeeeeeeeeh cok cok cok cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Benim çooook hoşuma gitti bu chapter. Zaten artık Naruto'dan yeni teknik filan beklemeyi bıraktım. Olduğu gibi kabullendim artık onu. Saniyelerin sayılışı da güzeldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Sasori dövüşünü hatırlattı bu bölüm. Sakura sayardı antidote saniyelerini, hey gidi ne çaktılar ama sasori'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bencede son savaş çok iyiydi.Yani çok atraksiyon hareketler beklememek gerek rasengan ile pain'e finish yapması ayrıca manalıydı...Naruto böyle kabullenmek gerek Kishi çok güzel iş çıkardı farkındaysanız naruto garip jutsu lar yerine zekasının savaşını kazanıyor buda gayet makul bir sonuç.Artık Nagato,Madara,Sasuke,Danzau ve Naruto'nun hesaplaşması kaldı burda birileri ölecek ve son gelecek.Benim bir önceki mesajarımda söylediğim gibi Nagato ölmeyecek dramatik bir şekilde Sasuke ölecek diyorum.Naruto'da Madara'yı yok edecek ayrıca Danzau da beraberinde ölecek ve Hokage olarak bitecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Hokage olunca bitmesin. Bence Naruto şimdi Hokage olsun, sevincini yaşayamadan sorumluluklarını alsın title'ının. Madara'yı hokage olarak dövsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 HOKAGE SAMA KOYUN EN GUCLU NINJASI! ama sadece ıkı teknık bılıyor rasengan ıle kage bunshın lulz hanı hokagelerın bırsuru sey bılmesı gerekıyordu fılan faşlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Viktor said: HOKAGE SAMA KOYUN EN GUCLU NINJASI! ama sadece ıkı teknık bılıyor rasengan ıle kage bunshın lulz hanı hokagelerın bırsuru sey bılmesı gerekıyordu fılan faşlan görmüyonmu hangi hokage pain ile dövüşebilir sence?rinnegan'ın sırrı çözülmeden kim paine kafa tutabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yondaıme paın e one shot cekerdı, nınca savaslarında bosuna flee on sıght emrı vermemıs dusman koyle sandaıme de genclıgınde cok ıyı fılan yaslanmasa odan cekerdı tsunade memelerı yuzunden etkısız, balans yok hatunda devamlı yere yapısıp kalıyor 50 kıloysa 20 sı memededır ondan hep yalan oluyor ılk hokage madara ıle kyubının elıne elementlerı vermıs dırek, magrur olma paın efendı senden buyuk madara madaradan buyuk hokage var dıye bosuna dememısler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Güzel dövüş oldu.Kage bunshinleri etkili kullanabiliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Sonuçta sage chakra taşıyor clonelar onlarda işlevsiz olaydı küfür ederdik =) Neyse pain ezik değildi hiç olmazsa onu öğrendik sonuçta chakrası tükendi rezleyemedi bedenleri o bedenler dahilinde narutonun şansı olmazmış tek başına. Chapter çabuk bitti tadı damağımda kaldı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 herşey iyi hoşta herkesin atladığı bişy var ki baya önemli olduğunu düşünüyorum...kabuto+orochi kırması bir gudubet kalmıştı onu hatırlatayım..kabuto orda bi laf etmişti ben artık ne kabuto ne orochi yim daha güçlü bişy oldum gibisinden tam olarak hatırlayamıyorum resmi koyardımda aramak yemedi biraz :D onların rolü ne olacak acaba unutulan karakterlerden biride o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Şimdi bu Naruto hala 1. bölümden kalma kage bunshin ile öğrendiği tek büyü rasengan mı atıyor sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Kishi Orochi vs Jiraiya kapışmasından kalma laflarla donatmış narutoyu Sage öğretti aslında oda büyük bir hediye bence :p Ayrıca daha naruto bitmez muallakta kalan çok fazla şey var.Yani en azından bu dönem bitmez bir kavga bilmemkaç bölüm sürüyorken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 önceki bölümlerde kara delik jutsusu, 6 kuyruk filan gördükten sonra bu bölümle finisaj çok kötüydü. ferrari'den inip tofaş'a binmek gibi oldu. ayrıca pain'i de tebrik ediyorum şadov şurikenden kaçtıktan sonra naruto evreninin en hantal jutsusunu yedi o mesafeden. 200-300 bölüm önce kabuto bile kaçmıştı be. o beş saniye de kaptan tsubasa'nın 20dk'lik bir bölümde yarı sahayı geçmesi gibi oldu biraz ama neyse artık. yukarıdaki abukluklar olmasa dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 çok kötü bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Sam naruto sage modda dikkat ettinmi naruto vs painin ilk bölümüne bak ta neredeyken bir sn içinde rasengan ile adamı darma duman etmişti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 yok sage mode'da değil, gözlerine bak. önceki sayfada da değil hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Hakkaten lan bi önceki serinin sonunda çıkmış sageden harbi büyük ayıp etmişler paine.Ahah bu ne böyle be tutarsızlıklar mangası oldu çıktı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 tutarsizliklar mangasi degil de, biriktirip biriktirip herseyi bir sayida cozucez diye biriktirdikleri bolumde cok abuk subuk seyleri gosteriyorlar, cozdukleri bolumde de cok onemli detaylari atliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 lan harbiden o karizmatik elbisesine ne oldu.ben anlamıyorum elbisesi parçalanıyor tilki oluyor.ama tilkiyi bastırınca elbisesinde tek bir çizik bile yok :D.neyse çıplak çıkmasından iyidir.ama en azından yırtık pırtık olsa güzel olurdu.pain inki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar