kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 sondaki yondaime degil tam ya, http://anime-wallpapers.com/images/800x600/yondaime-vs-kyuubi.jpg yondaime bu, sondaki naruto'nun iyice yondaime'ye benzetilmisi gibi geldi bana =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Naruto > Yondaime Normal yani, sonuçta Naruto'nun babası Yondaime (Namikaze Minato) ve doğal olarakda babasına benzemesi normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 shippuuden başlangıcı gibi bir zaman atlaması olmadan görünüşün öyle radikal değişeceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Virus said: pelerinden daha cok scroolun açılmış haline benzettim bende ona benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 O sondaki Naruto olabilir çünkü yanaklarında kesikler var dikkat ederseniz.Ama boyu nasıl uzadı bir anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ya kishi'nin kendi cizimi veya planladıgı bir cizim degildir o zaten bence, bir fan cizmistir, ilerde boyle olur naruto falan diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 kishi burnunun onunu planlamiyor ki narutonun gelecegini cizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Virus said: pelerinden daha cok scroolun açılmış haline benzettim bariz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 o narutonun bir sonraki hali için deviantartta yapılmış fan hali bence böle olcak diye çizip sakura ve narutoyu çizip koymuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Walla ben söyleyeceğimi söyledim, siz bilin günah benden gitsin. Sonra ağlama olmasın. 4 kişi gidecekti 4 kişi gitti.. Yeni bölümle ilgili benimde aklıma o geldi hepde Naruto konohaya gelecek, pain myo'ya gidecek sevenler kavuşamayacak yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Kakashi bir kişi mi sayılıyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Cellobello said: Walla ben söyleyeceğimi söyledim, siz bilin günah benden gitsin. Sonra ağlama olmasın. 4 kişi gidecekti 4 kişi gitti.. Yeni bölümle ilgili benimde aklıma o geldi hepde Naruto konohaya gelecek, pain myo'ya gidecek sevenler kavuşamayacak yine :) Dediğin doğru olabilir.Çünkü bence Kishi bir deneme yaptı acaba Kakashi'yi öldürsem okurun tepkisi ne olur diye.Ölesine bekletti bir hafta ve çok olumlu cevaplar da almadı o yüzden çat diye Shizune bacımızı öldürmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 pain myo ya giderse gidip sagelerden birini öldürmesin?Bakcak naruto yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 spoileri düşmüş.Okumayın ama(:P) Süper göze sahip arkadaşlarımız önceden tahmin etmiş gerçi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Offff Offff Offff super chapter olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 nerden okuyorsunuz su spoilerlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 forum.narutochaos.com'dan takip ediyorum ben. Epey bir çakma otaku var ama dikkat et. Fanboi'lar 3982738291 hit combo filan atıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Mangahelperdan takip ediyorum ben.Confirm veya fake diye yazıyorlar hemen. Narutofan,bleachexile gibi siteler de yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 430 spo oh be sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Asıl kavga için bir hafta daha bekleyecek gibiyiz ama :) O da flashback falan olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 oda 4-5 hafta surer en az adsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 spoiler scriplerden/resimlerden Gelen spoiler'a göre Naruto "pelerin" kullanıyormuş :D Sonunda karizma olarak Naruto'yu görebileceğiz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Birazdan spoiler assault team gelir bence spoiler içine al:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Burası manga bölümü okumayacak ya da okumamış olanın girmesi kendi sorunu ^_^ Sanırım geçen hafta koyduğum resim gerçek olacak gibi :D (Umarım olur artık karizma Naruto görmek istiyorum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Daha manga çıkmadı ama neyse ben uyardım birazdan gelirler eli kulağındadır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar