Kartan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ama ama... Konoha Konoha diye bir şey kalmadı nerdeyse :/ Manganın sonuna doğru paine bir rush mı çekilecek nedir anlamadım ki. Hoşçakal shizune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 [spo]Naruto şimdi tek vücut kalmış Pain'i bir güzel tokatlar. Cüneyt Arkın gibi de "Bu anam içindi, bu kakashi içindi, bu shizune içinde" dedi mi tamamdır abi. 10 numara lol.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konoha has cried today And the tears were leaves Konoha has felt pain today And the cause was pein. Spoiler Konan,"don't use that jutsu it will shorten your lifespan" dio da Pein'in öle bir derdi mi var ki?anlamadım yani.Bu arada Shizune öldü mü ya?ühühüh.Kakashi'yi unutmayın bayler-bayanlar,ağıtlara devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 inanılmaz saçmaydı. Madem böyle bir gücün var buna ek bi dünya daha hayvan adamın var ve biton bilinmeyen unsurda var karşı çıkanı yok et o zaman. Shizune cidden öldümü şimdi hiç aklıma gelmemişti ama zaten mesaj taşımaktan başka bi işe yaramamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 zaten shinobi dunyasinda tepesine adam sicradigini farkedemeyip daha sonra da kafa tutmak gibi dunyanin en basit fiziksel atagina karsi kendini koruyamiyorsan ol gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 oooo şampiyon pein:P gg konoha rip shizune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Şampiyon peini mi kalmış,konoha direk gg.Yalnız songoku haklı,narutonun paini dövmesine ön ayak bu,hem chakrasının azalması,hem tek vücut kalması,hem konohanın yerle bir olması... Mutlu musun Danzou,ha?!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 429 şizune ölmesin ya, yıllardır bekliyorum kendini gösterecek bir yerde diye. :/ yalnız hakkaten pain ne kasıyorsun o kadar, git bütün büyük köyleri havaya uçur bitsin işte. öte yandan deidara'nın da benzer bir olayı vardı aslında, anımsanmaya değecek ilginç bir durum. tosbağalar summon yaptılar da neye yaradı bakalım. naruto gelecek belli ki ama daha büyük soru: adam oldu mu nihayet? birisi poposunu korumadan kendi başına iş yapabiliyor mu artık? bir de şizune ölmesin. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Naruto 429 OHA !!!! Galiba sonunda Naruto adam olacak gibi.Resimlere dikkat ettiysenizden pain bir anda korku-şaşırması arası bir ifade ile kaçıyor. http://www.onemanga.com/Naruto/429/15/ En alttan ortadaki resimde scroll ve bir pelerin gözüküyor.Acaba Naruto yeni kıyafetiyle mi geri geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ufo Yoksa jiraiyanın scrollumu o? (LÜFFFEN) Tenten çıkarmış o scroll sahibi ve team gai gg =b Ama son sayfada uçan kesinlikle naruto değil 8 kuyruk olma ihtimali fazla geliyor bana unutuldu derken!!1 (yada onlardan biri abisi falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 saskegay olmasında kim olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 oha gg rmk pls only ar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ya arkadaşlar ciddi anlamda takip mekanizmalarında sorun var sizin. Bi kere gittiğiniz bir yere tekrar gidebiliyomusunuz ya da gidince dönebiliyomusunuz bilmiyorum ama, açık olan bişeyleri görmek/görmemek konusunda sınırları zorladığınız gerçek. İşi bilen hakkıyla takip eden (ki kendimi katamıyorum hala aralarına) pek çok kişinin açık açık beklediği ve tahmin ettiği gibi dördüncü ölen kişi Shizune oldu. Bu saatten sonra Chiyo sama gibi birisi çıkıp ruh transplantasyonu yapmayacağına göre bence bişeyleri kabullenmenin sırası geldi. Hiruzen Sarutobi, Asuma Sarutobi, Jiraiya ve Shizune'yle dört etti, o yüzden sıcağı sıcağına kakashinin helvalarını yiyen arkadaşların üstüne birer bardak su içmelerini tavsiye ediyorum :) Nagatoya dair güzel bir ipucu verildi esasında, çok güçlü tekniklerin bedelide ağır oluyor. Naruto'nun rasenshirukeni, Tsunadenin kendini iyileştirmesi gibi. Bakalım Pain naruto karşılaşması hangi şartlarda nerede olacak. Naruto hepsine tek atıp yoluna devam edicekmi yoksa direk nagatoyamı gidecek. Çok uzadı belki ama bunca yılın birikimini görücez inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ben şu son bölümü bi daa okiim,hiç bişi anlamamışım anlaşılan.millet bişiler uçtu kaçtı fln dio ben hiç görmedim onları. SpoilerAma o resimdeki Yondaime diil mi ya en sağdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 cellobello,spoiler ama? gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ad3m said: ufo Yoksa jiraiyanın scrollumu o? (LÜFFFEN) Tenten çıkarmış o scroll sahibi ve team gai gg =b Ama son sayfada uçan kesinlikle naruto değil 8 kuyruk olma ihtimali fazla geliyor bana unutuldu derken!!1 (yada onlardan biri abisi falan) http://www.onemanga.com/Naruto/429/06-07/ http://www.onemanga.com/Naruto/429/16-17/ sanki ikincide uçan da pain gibi geldi öyle saskeymiş 8kuyrukluymuş falan pek umut bağlamaya gerek yok gibi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 _ILuVaTaR_ said: cellobello,spoiler ama? gg başlık bol spoiler içerir diye bangır bangır bağırıyor zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 abi adam ondan diil bundan bahsediyor bence sonuçta orada 2 uçan da pein en altta ortada işte o kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Summon Orada Fukasaku'nun karısı summon tekniği gerçekleştiriyor, Naruto ve diğerlerini Konoha'ya çağırmak için.Scroll onun için diye anladım. Arena da oluştu bu arada,ortada Pain&Naruto,çevrede Konohalılar. Yetiş yiğidim naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 hmm o scroll'un durduğu adamın sırtında bana alevli bi cloak varmış gibi geldi de,sanki naruto gibi.Naruto bi vurcak bi vurcak,pein dayak yicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 zavallılar Kishi ne gaddar adamdır ya. Konohanın başına gelmeyen kalmadı bi oroçimaru saldırır bi kazuma saldırır dev yılanlar zombiler cart curt. Olan zavallı köylülerle gariban geninlere oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 elazulruby said: hmm o scroll'un durduğu adamın sırtında bana alevli bi cloak varmış gibi geldi de,sanki naruto gibi.Naruto bi vurcak bi vurcak,pein dayak yicek. Naruto, saske mi ki her kaybolup gözüktüğünde terziye yeni kıyafet diktirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Gelenin naruto olması lazım tabi ama kıyafet beni düşündürdü. Naruto eski moda giyiniyor, sasgay gibi değil, sade ve az renkli, benden 10 üzerinden 8 :P Bu arada resimdeki sonuncu yondaime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 pelerinden daha cok scroolun açılmış haline benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Kartan said: elazulruby said: hmm o scroll'un durduğu adamın sırtında bana alevli bi cloak varmış gibi geldi de,sanki naruto gibi.Naruto bi vurcak bi vurcak,pein dayak yicek. Naruto, saske mi ki her kaybolup gözüktüğünde terziye yeni kıyafet diktirsin :) spoiler o 2.5 senelik yokluğunda diktirmişti ama hatırlarsan.Jiraiya bunun elbisesini training sırasında yırtmıştı da.Yine aynı şey olabilir.Cidden ama ya bu adamlar,kadınlar hep aynı kıyafetleri giyiyolar kokmuyorlar mı?Allahtan bi Kurenai değiştirdi o da Asuma ölünce.Bi açsan o bandajları,leş leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar