Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

429

şizune ölmesin ya, yıllardır bekliyorum kendini gösterecek bir yerde diye. :/

yalnız hakkaten pain ne kasıyorsun o kadar, git bütün büyük köyleri havaya uçur bitsin işte. öte yandan deidara'nın da benzer bir olayı vardı aslında, anımsanmaya değecek ilginç bir durum.

tosbağalar summon yaptılar da neye yaradı bakalım. naruto gelecek belli ki ama daha büyük soru: adam oldu mu nihayet? birisi poposunu korumadan kendi başına iş yapabiliyor mu artık?

bir de şizune ölmesin. :/

Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar ciddi anlamda takip mekanizmalarında sorun var sizin. Bi kere gittiğiniz bir yere tekrar gidebiliyomusunuz ya da gidince dönebiliyomusunuz bilmiyorum ama, açık olan bişeyleri görmek/görmemek konusunda sınırları zorladığınız gerçek. İşi bilen hakkıyla takip eden (ki kendimi katamıyorum hala aralarına) pek çok kişinin açık açık beklediği ve tahmin ettiği gibi dördüncü ölen kişi Shizune oldu. Bu saatten sonra Chiyo sama gibi birisi çıkıp ruh transplantasyonu yapmayacağına göre bence bişeyleri kabullenmenin sırası geldi. Hiruzen Sarutobi, Asuma Sarutobi, Jiraiya ve Shizune'yle dört etti, o yüzden sıcağı sıcağına kakashinin helvalarını yiyen arkadaşların üstüne birer bardak su içmelerini tavsiye ediyorum :) Nagatoya dair güzel bir ipucu verildi esasında, çok güçlü tekniklerin bedelide ağır oluyor. Naruto'nun rasenshirukeni, Tsunadenin kendini iyileştirmesi gibi. Bakalım Pain naruto karşılaşması hangi şartlarda nerede olacak. Naruto hepsine tek atıp yoluna devam edicekmi yoksa direk nagatoyamı gidecek. Çok uzadı belki ama bunca yılın birikimini görücez inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

ufo

Yoksa jiraiyanın scrollumu o? (LÜFFFEN)
Tenten çıkarmış o scroll sahibi ve team gai gg =b
Ama son sayfada uçan kesinlikle naruto değil 8 kuyruk olma ihtimali fazla geliyor bana unutuldu derken!!1 (yada onlardan biri abisi falan)

http://www.onemanga.com/Naruto/429/06-07/

http://www.onemanga.com/Naruto/429/16-17/

sanki ikincide uçan da pain gibi geldi öyle saskeymiş 8kuyrukluymuş falan pek umut bağlamaya gerek yok gibi =/

Sosyal ağlarda paylaş

Kartan said:
elazulruby said:

hmm

o scroll'un durduğu adamın sırtında bana alevli bi cloak varmış gibi geldi de,sanki naruto gibi.Naruto bi vurcak bi vurcak,pein dayak yicek.

Naruto, saske mi ki her kaybolup gözüktüğünde terziye yeni kıyafet diktirsin :)

spoiler

o 2.5 senelik yokluğunda diktirmişti ama hatırlarsan.Jiraiya bunun elbisesini training sırasında yırtmıştı da.Yine aynı şey olabilir.Cidden ama ya bu adamlar,kadınlar hep aynı kıyafetleri giyiyolar kokmuyorlar mı?Allahtan bi Kurenai değiştirdi o da Asuma ölünce.Bi açsan o bandajları,leş leş.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...