Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

konohamaru da büyümüş baya bence boş boş öyle çıkıp bağırmaz(gerçi narutonun küçüklüğü misali bağırabilir de =/ ) o bağıran kagebunshindir belki bu sırada başka bi bunshinle yada kendisi hemen sensei'ni alıp kaçıcaktır yada son anda birisi yetişir. sand yardıma gelcek biara, gaara içindeki kyubi çıkınca noldu onu görmemiz açısından enazından.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende diyorum ki, Kyuubi no Kitsune de ki,(Kyuubi no Yoko diye japonca kaynaklarda pek geçmiyor.) Kitsune zaten tilki demek. Özel isim yok. Kyuubi no Yoko'da ise, o latin alfabesi ile Yoko olarak yazılan aslında ようこ(Youko)'dur. Youko ise Tilki hayaleti, ruhani tilki, yaratık tilki gibi anlamlara geliyor. Yani sonuçta ortada bir özel isim yok. İkiside 9 kuyruklu tilki anlamına geliyor. Sadece biri diğerinden daha mitolojik kelime o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:
Drall said:
gaara içindeki kyubi çıkınca noldu onu görmemiz açısından enazından.

garaa nın içindeki kyubi değil, o naruto da, garaa daki shukaku. Ama sen jinchūriki demek istedin heralde.

evet jinchuuriki demek istemiştim =) kyubi canavar, jinchuuriki bunun taşıyıcısı sanıyodum ben meğer ikisi de bambaşkaymış =D

buarada aklıma bişey geldi(gerçi çoğunuzun da gelmiştir ama olsun diyim ben, hatta denmiş bile olabilir)

bence konohamaru ben narutoyum dicek. sonra pein alcak konohamaruyu götürücek. konohayı bırakıcak bu şekilde. bu sırada naruto yürürken nature chakrayı kullanmasını öğrenip geri döncek konohaya. sonra gidicek kurtarıcak peinin elinden konohamaruyu. yada benzeri bi senaryo. ama gai, lee, neji falan gelmeli artık bi dövüşlere. hinata şu summonların iliğini kemiğini o incecik chakra iplikleriyle kesip doğramalı. neji üç beş jyuken yapıp bikaç chakra yolu tıkamalı. özledim lan =( hatta kiba şu köpek summonu halleder bence.

Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku yeteri kadar açıklamış aslında bir eş anlamlılık sözkonusu, japoncam yok tabi ama wikiden görüğüm kadarıyla shukaku ~ tanuki (rakun) eşanlamlılığı vardı, dokuz kuyruklu tilki, tek kuyruklu rakun gibi. Bölüm nereye gider kim ölür kim kalır bilinmezde görünen o ki büyük bir savaş gelicek. Bi tarafta öfkeli sasuke, diğer tarafta raikage (ki diğer kage lerden yardım talebindede bulunmuştu), akatsukinin kalan kısmı, madara, kisame... Çook uzatılabilecek bi arc. Buarada zetsuyuda görsek iyi olurdu başladı başlayalı daha bi efektini görmedik.
Sosyal ağlarda paylaş

roketatar olan yedi de zaten ölü oldukları için tamamen saf dışı edilmeleri çok zor oluyor. jiraiyada 3 ünü öldürdüğünü sanıyordu ama bi şekilde kalktılar. bi kaç bölüm önce zaten o yönde bir ip ucu verdiler ölüleri toplayıp kuleye götürüyorlar orda nagato onları six paths of pain olarak bi şekilde kullanıyo
Sosyal ağlarda paylaş

427

hey yarabbi ne jutsuymuş bu kage bunshin, çocuk birinci bölümde öğrendiği olayla seyc çakrayı da sololayacak. tom miks'in yüzbaşı olup o rütbeyle ilelebet gitmesi gibi oldu tam.

choji'nin babası ölmemiş, kakashi'yi de diriltecekmiş gibi açık kapı bırakıyor hala bence. yalnız tsunade'yi tek başına öldüremez herhalde o kopya bence, regen jutsu filan açar mantıken ama mantıksız işler oluyor çoğu zaman tabii.

bu arada gai-han tam da göreve çıkacak zamanı bulmuş, yetişseler bari ekşına.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...