Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ino yanlış yönlenmiş bence medic olarak. o da babası gibi beyin okuyucu falan olmalı. olacak gibi de zaten. ino savaşta kullanmaktan ziyade işte esir alınanları sorgulamada falan kullanılır yine bi işe yarar. tentenin yanına ino yada shikamaru gibi düşmanı tutan birini vermediğin sürece düşman ne yapar eder kaçar onun attığı bıçaklardan bence. kawarimi yapar hiç olmadı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Zaten daha kurenaiların birine isabet ettiğini görmedim ben sakura hariç. O da bilerek yemişti saskeyi kurtarmak için hatırlarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ino da gariban çünkü tanrısal güçte bir başlangıç seviyesi jutsu verdi yazar ki maçı anında bitiren böyle bir olayı hayatta kullanmaz manganın ana olayı "sen şunu yaptın, ben bunu yaptım no jutsu!" savaşlarıyken. şika da bundan sonra zorlanacak çünkü ilerletti o gölge olayını, adam öldürebiliyor filan. işte şimdilik "düşman o kadar güçlü ki direniyor" ile götürüyor kişi. kurenai'ler işte mecha anime'lerinde 2178653187517 tane sallanıp da bir tanesi bile düşmanı patlatamayan füze salvoları gibi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Abi o fırlatılan silahların ismi kunai değil mi? Kurenai, Asumanın sevgilisi olan,hani kırmızı gözlü... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Lol harbi, ben de fark etmemişim. Hatta şimdi tekrar okudumda, abuk subuk hayal gücüm sağolsun, direk gözümün önüne etrafta uçuşan Kurenai klonları geldi. Bu arada Kurenai= kırmızı, kızıl. Kunai= Bıçak gibi böyle fırlattıkları şey. Shurinken= Ninja yıldızı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 naruto zabuzanın yüzünü çizmişti bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 424 spoiler resimlerinden Bu arada bi spoilera baktımda kakashi ms açıp çiviyi başka diyarlara sallıyor.Ben gaiyi bekliodum be ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hayır diyorum "kurenai miydi bu" diye kendi kendime mesajı yazarken. karar veremeyince yolladım gitti heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 oha kakashi'yi öldürcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Valla zorla öldürecek adamı, kimseye öldürtmezse kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Spoiler Evet, benim mangayı da bırakma zamanım geldi artık anlaşılan. Kakashi gibi bir karakteri bu şekilde harcayan Kishimoto kucak dolusu küfürlerimi yolluyorum izninizle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 [spo]Çok gördük böyle son sayfada ölüyor gibi olup da, sonradan kurtulanları. Birşey olmaz Kakashi'ye[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 artık hastanede açar gözlerini kakashi heallar tsunade gibi geliyo.hala inanmıyorum kakashi gibi bi karakteri harcayacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 o civiye nooldu ya, anlamadım ben onu, anlayan varsa anlatsın eheh, mangekyou'yla ısınladı mı naaptı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Işınladı anlaşılan Yanlız psp den görüntülemeye çalışırken yanlışlıkla eski bölümlere girmişim bilmediğim biton şey öğrendim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Danzou da bayar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 424 Kakashiye bişi olmaz ölmesi için çok erken bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 buarada can alıcı bi soru msle çiviyi ve bombamsı şeyi uzayın bilinmeyenlerine yollarken niye bu kara deliği birazcık da paine çevirim adamı hadım edivermedi? kakashi ölmez ve de bence ya. saske gelip kurtarcak bence hepimiz hastir noluyo lan bu gey tekrar mı döndü dicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Kakashi Çünkü adamda chakra kalmadı, bu sefer kullanıyor çünkü pein le ilgili bilgilerin yerine ulaşmasını istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hmm mantıklı. yazık lan kakashiye ölmez umarım =/ ama dediğim gibi bence saske gelip kurtarcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 424 valla "surely i'll die if i use that" diyenlerin ölmediğini gördük defalarca ama herşey kişi'nin 10 chapter'lık dramı sağlama almak için süper bir karakteri öldürüp öldürmemesi tercihine bağlı şu an. choji dümdüz kaçacağına bir BÜBÜÜÜÜN BAİKA NO JUTSUUUU ile tokatlasaydı ya yerde yatan herifi önce. neyse belki biri çıkar gelir kurtarmaya. choji'nin babası mefta oldu yalnız sanırım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 danzou konoha'yi ele gecirecek, naruto sakura sasuke birlesecekler konohaya dalacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konoha Dai Senpuuu! Gai and his flame of youth comes to stage! Bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 100 tane adam var orada şak diye çıkıp yettim kakashi diye kafadan gai zıplar dynamic enterance ile ne yapıyonuz lan siz benim cute rivalıma modunda hayatının en büyük hatası olur kakashiyi harcamak herne şekilde olsun naruto kakashisiz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 kakashi olmez neden olmez? cunki daha butun sirlari aciklanmadi narutoda bildigi her justsuyu gostermiyen adam olmuyor guvendeyiz o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar