Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

ino yanlış yönlenmiş bence medic olarak. o da babası gibi beyin okuyucu falan olmalı. olacak gibi de zaten. ino savaşta kullanmaktan ziyade işte esir alınanları sorgulamada falan kullanılır yine bi işe yarar. tentenin yanına ino yada shikamaru gibi düşmanı tutan birini vermediğin sürece düşman ne yapar eder kaçar onun attığı bıçaklardan bence. kawarimi yapar hiç olmadı =D
Sosyal ağlarda paylaş

ino da gariban çünkü tanrısal güçte bir başlangıç seviyesi jutsu verdi yazar ki maçı anında bitiren böyle bir olayı hayatta kullanmaz manganın ana olayı "sen şunu yaptın, ben bunu yaptım no jutsu!" savaşlarıyken. şika da bundan sonra zorlanacak çünkü ilerletti o gölge olayını, adam öldürebiliyor filan. işte şimdilik "düşman o kadar güçlü ki direniyor" ile götürüyor kişi.

kurenai'ler işte mecha anime'lerinde 2178653187517 tane sallanıp da bir tanesi bile düşmanı patlatamayan füze salvoları gibi heh
Sosyal ağlarda paylaş

buarada can alıcı bi soru

msle çiviyi ve bombamsı şeyi uzayın bilinmeyenlerine yollarken niye bu kara deliği birazcık da paine çevirim adamı hadım edivermedi? kakashi ölmez ve de bence ya. saske gelip kurtarcak bence hepimiz hastir noluyo lan bu gey tekrar mı döndü dicez

Sosyal ağlarda paylaş

424

valla "surely i'll die if i use that" diyenlerin ölmediğini gördük defalarca ama herşey kişi'nin 10 chapter'lık dramı sağlama almak için süper bir karakteri öldürüp öldürmemesi tercihine bağlı şu an.

choji dümdüz kaçacağına bir BÜBÜÜÜÜN BAİKA NO JUTSUUUU ile tokatlasaydı ya yerde yatan herifi önce. neyse belki biri çıkar gelir kurtarmaya.

choji'nin babası mefta oldu yalnız sanırım cidden.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...