ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 "Don't Get mad Eight-O, you've still got plenty left-o". Aahahahah çok güzel çevirmişlerX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 spo şimdi bu naruto sage modda dmg da almıyor artık osurur sıçar gibi wind shuriken rasengan atar o derece saske bazen iyidir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ahaha sevdim ben bu bölümü xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 kalbimizdesin killerbee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 AHAHAHAHA A TENTACLE!!!111 DONT LAUGH!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 iyi oldu olmasına da şu mangada en beğenmediğim jutsu şüphesiz kavarimi no jutsu. isminin plot armor no jutsu olarak değiştirilmesini öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 kesinlikle.. mal otesi bir sey. hele boyle bir jutsu varken olmeyi basaranlari hic anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ahah zetsu süperdi ama saske killerbeenin savaştığı en güçlü rakiplerdenmiş peh hala sinir oluyorum saskenin böyle güçlenmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hakikaten çok saçma bi jutsu o kawarimi. lan insan olan görür senin değiştirdiğini be. neara odun bulup değiştiriyon sen kendini! hele her kestiklerinin bunshin olduğu yerlerde de çok sinir oluyorum ben. adam normal kendisi gezmezmi yav hep gizlenerek gezer de açıkta gezen bunshinmidir bu işin raconumudur bu peh =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ben yeni karakterleride sevdim sayfayı açtığımda hepsinin ağladığını görünce böle bi kahkaha patlattım sağlam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Haha cidden raikage, rock lee ve gaiyi anımsattı bana da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 işte yazar ölmeni istiyorsa kavarimi no jutsu beceremiyorsun. ölmemeni istiyorsa en yakında neyi tutarsan onu kavarimi no jutsu'yla çeviriyorsun. hayır aklı olan spamler paso anasını satayım, hiç gerek yok atak savuşturmaya filan. kim daha çok spamliyorsa o kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Killerbee win, raikage win, sasuke epic fail bu bölümde. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 halamı çizgi film ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 cizgiroman pls. learn2troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Killerbee sasukeyi dövseydide keşke sasukenin kavarimiyi görseydik peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Madarada saskeye nasıl bir güven varsa artık.Al işte fos çıktı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yalnız adam sefa sürerken uğruna seferberlik başlayacak ha, kazekage kaçırıldı böyle g-5 toplantısı yapılmadı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 lightning village zaten hep bir kaprisli bir artist bir problem... bkz. hyuuga mevzusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ubermensch said: lightning village zaten hep bir kaprisli bir artist bir problem... bkz. hyuuga mevzusu Nejii duyarsa hinataya kurduğu psikolojik baskıyı killerbeeye falan da kurmaya kalkar hasta ruhlu cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 420'den spoiler resimler Kakashi vs Pain, hiç hoş değil. Umarım kakashi'yi öldürmek gibi bir mallık yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Hehe virus kurtarmış seni spoiler vereni öldürün grubundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Alexi_Septimus said: 420'den spoiler resimler Kakashi vs Pain, hiç hoş değil. Umarım kakashi'yi öldürmek gibi bir mallık yapılmaz. yalnız hep öğrenciler öğretmenlerden daha iyi oldu boynuz kulağı geçti diye gitti. şimdi jiraiyanın öğrencisi fourth, onun öğrencisi kakashi derken demekki kakashinin çözümleyip anlayıp öldürme yolunu bulması büyük bi ihtimal gibi görünüyo gözüme. ama bence şuan adını hatırlayamadığım narutonun ilk öğretmeni ölcek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Iruka'ya daima kıl olmuşumdur. Ölü olarak daha çok işe yarıycağına inandığım nadir karakterlerden hatta. O kadar boş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar