Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Letsgetthesunshine sana mümkün olduğunca az spoilerlı cevaplar.

Rasenganı ,narutoya öğreten adam jiraya(kendisi dördüncü hokagenin hocası).(rasengan tekniğini bulan adam ise yondaime yani dördüncü hokage.)
Narutonun babasının kim olduğunun bahsedilmesi yasak olduğundan gizleniyor mu yoksa kendisine hiç bahsedilmiyor mu orası kesin deil.Ama kendisi de bilmiyormuş gibi geliyor bana.Yani sezercik bile ben piç miyim diye soruyor bu adam bu kadar yalnızlıkla elbet sormuştur.
Babanın kim olduğuna gelince animede gözümüze gözümüze sokulan
bilgiyi mangada net cümlelerle yondaime olduğunu söylüyor.
Yondaimenin niye öldüğü ise animede geçiyor.Nine tail fox konohaya bodoslama giriyor.Yondaime ise onu durdurmak için kendini feda ediyor ve nine tail foxu narutonun içine hapsediyor.

Sosyal ağlarda paylaş

413

oh be, nükleer göz bile fayda etmedi. gerçi içimden bir ses "artık orijinal cursed seal'ın etini budunu yidim, 10KAT DAHA GÜÇLÜYÜMMMM" geyiği dönecekmiş diyor.. :/

yalnız benim hala anlamadığım bir saçmalık, bütün jinchruuki'ler bijuu'ların gücünü doğrudan kullanıp gerçek formlarına dönüşmeyi tercih ediyorlar ama naruto'ya "bijuu form kaka, sen kullanma onu sakura'nın kılına zarar verme" vs geyiğine yasak ettiler. naruto ısrarla gimp kaldı, yok tosbağa çakrası yok the force filan abuk alternatiflere yöneldi. neden bijuu formu kullanmasını öğretmiyorlar ki?

Sosyal ağlarda paylaş

bijuu-form

e gaara isteyerek kullanmıştı deidara'ya karşı birebir dönüşüm olmasa da, gerçi yakın dövüşçü olmadığı için tam form yerine öyle yarım parçaları filan tercih etmiş olabilir.

yani birisi öğretmese bile "naruto, ne olursa olsun kullanmayacan" dendiği için kendisinin deneyip öğrenme şansı da yok hiç. böyle kısıtlamasalar olmasa belki tilkiyle hasbıhal edip birşeyler öğrenebilirdi kendisi. çünkü onun da işine gelmiyor zaten böyle bir beceriksizin kişisel kapasitesine bağlı olması hayatı. (:P)

seyc çakra hadi jiraiya kasmış normal adam da naruto'nun emrine amade kuvvet var zaten. hep kötü kaka gösterildi ama demek ki pek öyle değilmiş, önüne gelen açıyor heh

bir de geujutsu bağışıklığı vermesi ne kadar kral bir olay, seyc çakrayı gördük nasıl dayağı yedi pain'den. naruto'yu 50 çeptır dağbaşında HİYAAA HUYAAAA diye kasıp sonra sasuke karşısına gelir gelmez "nasıl olur da bu jutsu işlemez, 2 yıl kastım ulan" derse çıldırılır yani.

Sosyal ağlarda paylaş

niye spoiler kullanıyorsak?

sadece true formu olsa iyi. bijuu'dan kankasıymış gibi söz ediyor. "genjustumu o dispeller" filan diyor. bu ayara gelmek bence de tecrübeyle alakalı. sonuçta naruto daha genin.

aslında narutonun basic kyuubi kontrolü çoktan çözmüş olması, hatta biraz advanced'e de kaymış olması lazım.. sonuçta jiraiya ile onun için üç sene geçirdi. ama kishi manyak olduğu için sadece rasengan öğrenebildi..

Sosyal ağlarda paylaş

Birde söyle birşey var naruto dönüşürken vücududa zarar görüyor ve bilincini yitiriyor diğerlerinde böyle birşey olmadı ne garada nede 8tailste. 9tails bu demonların en üst seviyesi gibin bişi toplamda 9tane olduklarına göre.
Birde söylediğiniz gibi naruto daha çocuk ötekilerin yaşı kemale ermiş zamanla çözmüşlerdir olayı narutonun bu konularda zayıf olduğunuda düşünürsek.

Birde narutonun annesine ne oldu başka hiç akrabası yokmu piçmi ulan bu naruto. tamam anasını babasını öğrendik kendisinin bildiğini sanmıyorum ama bilse benim babam hokage idi bende onu geçicem diye dolanır ortada. Anneside herhalde 9tails ile savaşta ölenlerden. Hmm...

Sosyal ağlarda paylaş

dragonfire

Dragonfire said:

Birde söyle birşey var naruto dönüşürken vücududa zarar görüyor ve bilincini yitiriyor diğerlerinde böyle birşey olmadı ne garada nede 8tailste.

zarar gördü sekiz kuyruğun da derisi soyuluyor bu chapter'da dikkat ettiysen dönüşüm esnasında. zaten onu gördükten sonra veryansın etmeye karar verdim bu hususta. "naruto uf olursun aman dönüşme" diyorlar ama sekiz kuyruk babalar gibi "hem yanarım hem dönerim" yaptı yani. naruto hanımevladı mı? (:P)

Sosyal ağlarda paylaş

heh

dikkat etmemişim lakin naruto gibi rage girmiyor bu direkt olaya giriyor. Önce dövüşeyim orjinal chakram bitsin sorna kyubi gelir dağıtır biz zaten iki kişiyiz modunda değil . Gerçi biz iki kişi modunda da öyle naruto gibi eğitimsiz değil. O öküzüde karnında taşıyordu herhalde o göbek neden diyordum bende :p

Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam ben de diyorum ki işte naruto'ya müsaade etmezlerse o nasıl öğrenecek de yapacak? jinchuuriki'lere özel kolej yok nihayetinde. :P bıraksınlar velet çalışsın uğraşsın, salsınlar dağa bayıra oraları yıksın öğrenene kadar. tosbağa yağıydı filan böyle kocakarı ilacı olaylarına gerek yok diyorum. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:
Theghosthand said:

Anası nine tailin önceki taşıyıcısı.Yılan beklerken boğa çıktı.

hangi bölümde o anasının olayını anlatıyorlar ya baştan aramakla uğraşmayayım.

Aklımda neden böyle kaldı bilmiyorum ama tamamen sallamışım.
Anasının isminin anlamını nine goods diye görmüştüm bi yerde.Ondan olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Su elementini kullanacağı nerede geçti yaw ben kaçırmışım?
Aslında mantıklıda sasuke ateş,elektrik kullanıyor ve su>ateş>rüzgar>elektrik şeklindeydi dağılım final sasuke vs naruto olcak heralde :P

yada sonunda evlenirler mutlu olurlar sasgay ve naruto saide şahit olur tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu filmin fragmanında "OMAYE DA ORE WA NAKAMAAA" diye bağırarak dalıyor hala, cidden naruto'ya da kıl kapmaya başladım artık. ulan ne nakaması, adam SATICI, satmış sizi. tokat yedikçe öbür yanağını çevirmenin de bir sınırı var.

hayır jiraiya flashback'lerinden birinde "valla sen kopmuşsun oroçi, çok kastım ama nakama işi tomodaçi işi yalan oldu" diyordu. naruto'nun o noktaya varması kaç yılını alacak cidden merak ediyorum. konoha yokedilince filan mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...