Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Soru;
Şimdi ben belli bir yere kadar animeyi izledim sonra bir noktadan mangasını okumaya başladım ve şuan son bölüme kadar geldim. Spoilerden falan bazı şeyleri gördüm ama mangada karşılaşmadım. Bunlar;

Şİmdi narutonun babası 4.Hokage onu anladık annesininde akatsuki nin lideri olduğunu sanıyordum ki bununla alakalı birşey okumadım. Sonra sözde liderin pain in birsürü formu olduğunu anladık ve ultimate eye techniqs e sahipmiş v.s zaten birkaç vücudu var bununda ıvırzıvırları çıkıcak işte herneyse, demek istediğim narutonun annesi kimdir?
Animede olmayıpta mangada olan önemli bir olayımı kaçırmışım?

Sosyal ağlarda paylaş

ahaha abi naaptın sen =) ? akatsuki'nin lideri derken kastın konan mı ? pain'in takım arkadası ? 4. hokage olmadıgını ogrenmeden once nette akatsuki'nin lideri direk pain naruto'nun babası diye bi geyik vardı (benziyolar ya, spiky hair falan)... ama o yalan oldu 4. hokage oldugunu ogrendigimizde... naruto'nun annesi whirlpool village(ya da country unuttum)'dan biri ama shinobi miydi normal biri miydi hatırlamıyorum... babasının kimligini ogrendigimiz civarda onun hakkında da bilgi veriliyordu galiba...

edit: basta spoiler yapmayim dedim, eski bilgiler zaten de garanti olsun eheh...
Sosyal ağlarda paylaş

mangada 348e geldim şu chiyoba'nın gaara'yı yaşama döndürdüğü yerden başlayarak, sanırsam shipuuden den ilerideyim ama arkadaş sora diye birinden bahsetti, ben hiç görmedim öyle bişey? nedir/kimdir sora birileri anlatabilirmi acaba? yoksa anime fillerlar üzerine kurulmaya mı başladı mangadan sapıp?

yoksa ilerilerde görücekmiyim? 348den sonra göreceğim bişeyse görüceksin deyin geçerseniz mutlu olurum gidip anlatmayın yani spoilerse :D

edit: bide çok güldüm şuna ahahaha :D

http://img45.onemanga.com/mangas/00000004/00000347/010.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:
@Drall:
Daha oralara var ya. Resmin adında yazdıı gibi, 382. chapter orası.

yok o üstteki mesaj benle alakası yok:D ben tamamen konuya alakasız olarak girdim sora kimdir diye sormak için işte, sam de yeterince acımasızca öldürdü sora'yı kafamda =P

edit: OHA WTF BU NE LAN AHAHAHAHA:D

http://img45.onemanga.com/mangas/00000004/00000351/Randomness.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bitirdim sonunda. nezaman geliyo yenisi? şu

yo yo madafaka falan diye gezinmesi çok sinirlerimi bozdu 8 kuyruklunun =/ bide sasuke... oh sasuke dövül, ağzın burnun kanasın, öl, geber! abin konoha için neler neler yapmış sen şimdi abin bunları yaptı diye konohayı yıkmak istiyon! bu pain olayı çok feci sonuçlar doğuracak gibi yalnız. iruka, kakashi falan da ölür naruto 8 kuyruklu tarafından eğitilir bide, gider pain altılısını alıverir. buarada olayı mı kaçırdım ingilizcem mi yetmedi anlamadım, şimdi bu pain 6lısının içinde o gözün gerçek sahibi yokmu? bide bişey daha sorcaktım ama unuttum sonra sorarım

Sosyal ağlarda paylaş

gecen hafta gelmedi nedense (golden week falan mı bilemeyecem) bu hafta geliyor yine, cuma sabahı cıkar buyuk ihtimal... dogru anlamıssın pein olayını, yani en azından jiraiya'nın bıraktıgı kod onu soyluyordu... kakashi falan olmez bence, kakashi tsunade'den sonra (tsunade de olurse yakın zamanda) naruto hazır olana kadar bi temporary hokage olcak bence eheh...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...