BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sasukeyi dövse şöle bi güzel sonra narutoyla ortak olsa :D ki mantıklısı bu olur. narutonunda yanına sağlam bi ortağa ihtiyacı var çünkü. hep sasuke hep sasuke olmaz ki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Shikamaru , Shino ve Gaara hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendimle en özleştirdiğim karakterlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 SturmVogel said: Shikamaru , Shino ve Gaara hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendimle en özleştirdiğim karakterlerdir. olm shikamaru benim, sen baskasi ol.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bari konohamaru falan oluyum ben de. herkes mi süper olur lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben bariz choji'yim, gerisini paylasın aranızda =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Nedendir bilinmez shinoyu içtenlikle severim iyi çocukdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 gaara akıllanana kadar sevmezdim ama sonra beğendim neji gibi. shikamaru süper karakter zaten, shino ise maalesef fazla ortada görünemiyor. onun kahkaha filler'ı iyiydi. :P filler diye işte böyle fazla görünmeyen karakterlere 1-2 bölümlük hikaye yapsalar eyvallah da 30-40 bölümlük arc nedir ya. ne kadar para kırsam da utanırım ben olsam heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 neji ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Sam said: filler diye işte böyle fazla görünmeyen karakterlere 1-2 bölümlük hikaye yapsalar eyvallah da 30-40 bölümlük arc nedir ya. ne kadar para kırsam da utanırım ben olsam heh katılıyorum Kakashi Gaiden hesabı potansiyeli olan her karakterin 5-6 bölümlük gaiden'i çıksın isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kendimle sasori'yi özdeşleştiriyorum.. katı görünüşümün altında, içimde bir çocuk besliyorum adeta. yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Sasori dedigin pinokyo bozmasi bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 o kadar uzatabiliyorsa, varsın pinokyo olsun diyor ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. bugün eight tail dediğin adam blade (aka wesley snipes) olabiliyorsa, sasori de pinokyo olsun.. çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Sonunda Naruto beklediğimiz hale bürünecek hele şükür. Yeni halini çok merak ediyorum.Acaba yine araya "birkaç yıl sonra" diye süre koyarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yazar sırf onu yapmamak için tajuu kage bunshin antrenman olayını uydurdu, sanmam doğrusu. sasuke zaten aştı artık ölenler miras bırakıyor jutsularını ona. mirasyedi ichizoku kurar artık. sasori iyi ya, naruto evreninin terminator'ü gibi birşeydi. living tissue in pvc endoskeleton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Human puppet çok orjinaldi üstelik.Bunu gördükten sonra sasuke'nin solitary genius olarak gezinmesi pek hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 evet yau.. solitary genuis ne? adamın neyini gördük de genius oldu anlamadım. sasuke karakteri anlamını yitirmeye başladıkça, üzerine kurulan her şey o kadar zorlama olmaya başladı ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Zaten o dialog sonrasi `I will destroy Konoha.` diyebildi ya. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Lütfen arkadaşlar ama,biliyorsunuz ki sasuke orada duygularına yenildi ve serinin başından beri -flashbackler hariç- ilk kez hüngürdedi.Biraz saygılı olmamız gerektiğini düşünüyorum.Bu yüzden Konoha kesinlikle yok edilmeli,arkandayım sasuke.Sonuna kadar... Uchihalar çok yaşa(sesini çıkarmayıp ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak yeni uchihalara selam ederim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 SALDIRIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 you have to die bide eight tale le savaş başlıycak gelecek bölüm iyi olcak gibi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kishi şaşırtsın artık bizi sasuke emosu dayak yesin birkerede :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 harbiden adamı sevdim ben :D you mean mr. filan takılıyor artiz artiz . eksik bir karakter iyi gider ama işte sasuke harcamazsa köpeği etmezse :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Bir de adamın gözleri biraz farklı gibi. Örneğin bir önceki sayıda ışıktan rahatsız olduğunu belirtiyordu. Ayrıca acayip bir gözlüğüde var. Sanırım bu adam Sharingan'nın Genjutsu'larını filan yemiycek. Bu arada Sage Techniques de Naruto'yu epey güçlendirecek gibi. Ayrıca dışardan gelicek Nature Chakra ile Kyuubi'yi daha iyi kontrol edebilir belki. Hermit Mode'da öğrendimi tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Oof of, Sasuke ve bitmek bilmeyen GARİZMAsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar