Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

gaara akıllanana kadar sevmezdim ama sonra beğendim neji gibi. shikamaru süper karakter zaten, shino ise maalesef fazla ortada görünemiyor. onun kahkaha filler'ı iyiydi. :P

filler diye işte böyle fazla görünmeyen karakterlere 1-2 bölümlük hikaye yapsalar eyvallah da 30-40 bölümlük arc nedir ya. ne kadar para kırsam da utanırım ben olsam heh
Sosyal ağlarda paylaş

yazar sırf onu yapmamak için tajuu kage bunshin antrenman olayını uydurdu, sanmam doğrusu. sasuke zaten aştı artık ölenler miras bırakıyor jutsularını ona. mirasyedi ichizoku kurar artık.

sasori iyi ya, naruto evreninin terminator'ü gibi birşeydi. living tissue in pvc endoskeleton.
Sosyal ağlarda paylaş

Lütfen arkadaşlar ama,biliyorsunuz ki sasuke orada duygularına yenildi ve serinin başından beri -flashbackler hariç- ilk kez hüngürdedi.Biraz saygılı olmamız gerektiğini düşünüyorum.Bu yüzden Konoha kesinlikle yok edilmeli,arkandayım sasuke.Sonuna kadar...

Uchihalar çok yaşa(sesini çıkarmayıp ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak yeni uchihalara selam ederim)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de adamın gözleri biraz farklı gibi. Örneğin bir önceki sayıda ışıktan rahatsız olduğunu belirtiyordu. Ayrıca acayip bir gözlüğüde var. Sanırım bu adam Sharingan'nın Genjutsu'larını filan yemiycek.

Bu arada Sage Techniques de Naruto'yu epey güçlendirecek gibi. Ayrıca dışardan gelicek Nature Chakra ile Kyuubi'yi daha iyi kontrol edebilir belki. Hermit Mode'da öğrendimi tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...