ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ya Ninja dünyasında devrim yapacak bir çocuk ile ilgili. Sözde Narutoymuş ama bu gidişler Sasuke olacak gibi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Eet bu gidişle herkesi deviricek saske iyice azıttı artık(:D Bu aşamadan snra da saskenin sharinganı, eşşek gözü olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Tek eksiği kalmıştı sasukenin, o da "i win" butonu.Zaten madara'nın da dediğine göre ultimate rasengan değil mi bu? Acırım acırım narutoya acırım :/ Nolur Jiraiya'yı duyunca güçlenmeye karşı bir şevk gelsin,gözlerine fer,yanaklarına renk gelsin narutonun.Bıraksın "senin gibiy(d)im" laflarını,güçlenip "millete vereyim sopayı,adam olsunlar" desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ssj4songoku said: Ya Ninja dünyasında devrim yapacak bir çocuk ile ilgili. Sözde Narutoymuş ama bu gidişler Sasuke olacak gibi lol. pein degil miydi o ya ? rinnegan'a sahip olcak, ya iyi ya kotu olcak geyigi falan vardı =)... basta pain diyodu, sonra en son aslında naruto falan diye anlıyodu galiba, tam hatırlamıyorum ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ya Sasuke olamaz zaten, Jiraiya'nın öğrencisi değil çünkü. Öyle Sasuke'ye gıcıklığımdan söyledim. İlk başlarda Pain diye düşünüyordu Jiraiya fakat daha sonra Naruto olduğunda karar verdi. Hani Pain olabileceğini pek sanmıyorum. O kadar büyük bir kehanet ortaya atıpda esas oğlana pay vermemezlik yapamaz Kishi bence. Hele bir de kehanet ile ilgili olarak Naruto'nun adı geçtiyse hiç yapcağını sanmam. Zaten şuan ortada kalan çok şey var. Jiraiya'nın mesajı, kehanet, Kurbağ ile konuştukları teknik, 4. Hokage'nin neden Naruto'nun içine seal ettiği(Jiraiya diyordu ya 4. Hokage düşünmeden hiçbirşey yapmaz, her yaptığının arkasında bir neden vardır diye), Neden Jinchuriki'leri avlıyorlar, PAin ve Madara'nın asıl amacı ne, falan filan. Kishi çok fazla soru işareti yarattı. Sasuke vs Itachi'de bittiğine göre yavaştan yavaştan bir kaçını açıklasa fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ehehe yok, saske'yi takmadım bile zaten =)... pain mi naruto mu diye dusununce tam kesin olarak naruto oldu mu diye dedim... kehanetteki cocukta rinnegan olması gerekmiyo muydu, ben yanlıs hatırlıyorumdur belki de... akatsuki acıkladı guya amacını, yok para kazanmak en buyuk ninja sirketini kurmak falan, naruto'daki en kolpa seydi filler olmayan bence o amac, ama o amac pain'in amacı zaten, madara ne amacla kurdu onu bilmiyoruz =)... iste hayırlısıyla su uchiha geyigi biterse acıklanır su sorular eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yok Rinnegan ile kehanet'in direkten bağlantısı yok. Fakat Rinnegan en güçlü Doujutsu diyorlardı bir yerde(Sharingan daha güçlü olma ihtimali var). Ama ne yapar, ne eder belli değil işte. Tek bildiğimiz Rinnegan taşıyan farklı vücutlar birbirlerinin gözünden görebiliyor(bknz. jiraya vs pain). Bir de o Pain açıkladığı ninja şirketi filan cidden çok kolpaydı. Fakat ben Pain'nin amacının tam olarak o olduğuna inanmıyorum. Unutma Pain'de INANILMAZ bir Ego var. Adam kendini bir nevi tanrı olarak görüyor daha ötesi yok yani. Bu arada mangshare'da şöyle birşey buldum. Spoiler'da veriyim. Gerçek olup olmadığı belli değil ama. [spo] irst of all, I would like to warn you all about this, these are Kishi's preview that aren't confirmed yet*; however, most of them seems quite true/confirmed about it, and please understand that it's quite hard to translate directly Korean to English , and it would be messed up b/c i used translator in parts too. So please excuse the WEIRDASS phrases. *Kishi said this preview before 2008 Jump Festa. 1. Akatsuki Leader's(not confirmed if its Pein / Madara) strength can't be matched even with 3 Sannins of the leaf. -> With Jiraiya's death against Pain this seems to be confirmed, and by knowing that even Orochimaru was under Pain's lead when he was in Akatsuki 2. There is another character in Akatsuki, and unexpected member will bring a chaos -> I would also like to say this preview is confirmed, and this unexpected member would be Tobi(Uchiha Madara) 3. One of the Akatsuki's member becomes friend/ally with Naruto -> not yet confirmed, I'm expecting it to be Konan or Kisame 4. Naruto's seal will be released by the end of 08, or beginning of the 09. At least 4 tails will be released, be prepared it could be shocking scene -> also not yet confirmed... 5. Toad dies(he laughs) -> confirmed with Jiraiya's death 6. 3 of Naruto's important people will die or get seriously injured -> almost confirmed. Jiraiya(dead), Sasuke(injured, barely alive), maybe Kakashi or Tsunade for 3rd person 7. Sasuke's skills cannot be matched against Naruto's new skills. -> not yet confirmed, seems to be will be. These "new skills" will be the result of 2 and half year training, that Naruto had hid it all along until now.(May include Jiraiya's restriction... but well Naruto will use it anyway) 8. Sasuke v. Itachi is great scale, and later Naruto's information about family and bloodline will show up -> confirmed with first part, Sasuke v. Itachi is over with Sasuke's victory. Quite funny that my prediction matched with Kishi's even though its not confirmed yet. I've thought there would be something about "Namikaze" ever since 4th name was revealed 9. Sai, he will cause something huge(laughs) -> hmm interesting... reminds me of Jiraiya's warning... not confirmed yet 10. 4th's secret and bloodline will be shown -> confirmed, by revealing that 4th's blood line with its name "Namikaze Minato"* Also confirmed by showing that 4th is Naruto's father *I expect there are more secrets about 4th 11. 2 huge characters of Konoha will die. -> Jiraiya, in my opinion next one will be Kakashi or Tsunade 12. There is a female member in Akatsuki -> confirmed, Konan 13. Akatsuki will invade Konoha with its mysterious beasts, and Shiranui Genma will provide great help to Konoha -> not yet confirmed Followings are the Kishi's words @ 2008 Jump Festa 1. Uchiha's secret will be revealed and 2 of the remaining will die -> confirmed, Uchiha's secret of MS and etc revealed by Itachi, and Itachi is dead.** ** I think there will be more secrets about Uchiha besides about MS and Madara 2. Akatsuki's leader kills 6 people -> not yet confirmed, however I think Pain did kill "6" people including Jiraiya. The other 5 would be Pain's bodies. 3. Sasuke and Itachi's fight will cause chaos; Uchiha, Uchiha Madara's secrets are revealed and all the skills of the MS will be revealed. The fight will end with death of one. *** MS : Tsukuyomi, Amaterasu, and finally Susano'o -> confirmed 4. Naruto will collide with Pain; Kakashi's team will collide with Tobi. There will be big turnaround on Tobi v. Kakashi's team. Naruto v. Pain will be fights of the "beasts". Be prepared, during this fight there will be deaths from Naruto's team. -> not yet confirmed. 5. 3 new members will join the Akatsuki. They will be stronger than Deidara, Hidan, and Kakuzu. One of them is the brother/sister of the Hokage -> not yet confirmed, but the brother/sister of the Hokage will be likely to be Tsunade's??? 6. Naruto's new skills and the result of the training will reveal when he fight against Pain. He have learned all of the Jiraiya's jutsu during the 3 years of the time and he became much stronger. He did not learn the "toad mode or w.e u call it". Naruto also learned 3 of the 4th's jutsus. -> not yet confirmed 7. After all these fights, there will be a great war -> not yet confirmed 8. There will be death on Tobi v. Naruto team and one of them becomes unable to fight. -> not yet confirmed 9. Jinchuuriki of the 8 tailed will be revealed. This Jinchuuriki kills one of the Akatsuki's members and invades Konoha by him/herself. During this fight one dies, and one will lose his/her eyesight -> also not yet confirmed. p.s. and to let you guys know this is not 'april fools ' this is not a interview AHAHA... maybe considered as interview...!? accoring to the sources, MK did say these things, but some of 'em are quite unclear about it... after all, even I'm not clear about if Kishi really said that Naruto is that strong.. --> here is why... is there any reason to hide naruto's new jutsus & improvements >_> http://www.mangashare.com/forums/naruto-manga-spoilers/4981-kishi-s-preview-2008-naruto.html [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ya o kehaneti görünce ben kişi abinin star wars'dan araklama (ya da ona gönderme diyelim nasıl hoşunuza giderse ehe) yaptığını düşünmeden edemiyorum iyice. fors'a dengeyi getirecek çocukkkkkk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 said: 7. Sasuke's skills cannot be matched against Naruto's new skills. Yalaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 said: 7. Sasuke's skills cannot be matched against Naruto's new skills. -> not yet confirmed, seems to be will be. These "new skills" will be the result of 2 and half year training, that Naruto had hid it all along until now.(May include Jiraiya's restriction... but well Naruto will use it anyway) Naruto denen adam Jiraiya'ya o kadar sadık ki, Eğitimden döndüğü sürece boyunca sırf söz verdiği için dayak yiyor! Bu kadar sadık bir öğrenci başka dünyada yok lol Yalnız eğer interview gerçek ise, burda bahsettiği büyük ihtimalle Jiraiya'nın ölmeden önce küçük kurbağaya bahsettiği seal ve teknik olmalı. Kim bilir belki Sasuke Hastanenin üstünde olduğu gibi yine mor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Eğerki pein vs naruto olacaksa aynen denildiği gibi sasukenin naruto yanında sümüklü kalması gerekir. Yannız bunlar gerçekse çok çılgın şeyler olacak ve umarım gerçektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 -Wissy said: Sasuke fanlari gaydir. Dimı! Asil türkler gerizekali embesil enik saskeye sempati beslemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ŞOK!!! ŞOK!!! ŞOK!!! SASUKE-KÜNNN'E KÜÇÜKKEN ITACHI TARAFINDAN HEDİYE EDİLEN KİTABI BULDUK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ssj4songoku said: Zaten şuan ortada kalan çok şey var. Jiraiya'nın mesajı, kehanet, Kurbağ ile konuştukları teknik, 4. Hokage'nin neden Naruto'nun içine seal ettiği(Jiraiya diyordu ya 4. Hokage düşünmeden hiçbirşey yapmaz, her yaptığının arkasında bir neden vardır diye), Neden Jinchuriki'leri avlıyorlar, PAin ve Madara'nın asıl amacı ne, falan filan. Kishi çok fazla soru işareti yarattı. Sasuke vs Itachi'de bittiğine göre yavaştan yavaştan bir kaçını açıklasa fena olmaz.Böyle demişsin de ,İtachi-Sasuke olayları da açıklananlardan değil mi?Yani şu an yeni bir giz açıklamak yerine öylesine bir macera çizer gibime geliyor bir süre.En azından bir Jiraiya-Pein İtachi-Sasuke benzeri olaylar olmayacak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 jiraiya, orochimaru, itachi.. negzel adamlardı yau, bu kadar kısa sürede hepsini kaybetmek olmadı. orochimaru, kabuto'nun bedeninde geri dönsün bari. saske de akatsuki olur mu şimdi? yoksa "oo biz kartallarız, izci gibi takılırız öyle" modunda devam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Zaten Naruto dedin mi ben main-villian'ı daima Orochimaru olarak görmüşümdür. Ne Madara ne de Pain Orochimaru'nun karizmasına yaklaşamıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ractamainus said: jiraiya, orochimaru, itachi.. negzel adamlardı yau, bu kadar kısa sürede hepsini kaybetmek olmadı. orochimaru, kabuto'nun bedeninde geri dönsün bari. saske de akatsuki olur mu şimdi? yoksa "oo biz kartallarız, izci gibi takılırız öyle" modunda devam mı? oha nesi kısa süre? birileri 400 bölümü iki haftada okuduysa kısa gelmiş olabilir de, naruto manga 99dan beri yayınlanıyor, artık karakterler değişsin. kaldı ki, bence bu konuda naruto çok başarılı bir seri. kishi (birkaç vak'a hariç) yeni karakter eklemeyi ve çıkarmayı güzel becerdi. şu anda iyi karakter fazlamız var bile denebilir. hafif hafif ölsünler, ortalık temizlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mum_Chamber said: oha nesi kısa süre? birileri 400 bölümü iki haftada okuduysa kısa gelmiş olabilir de, naruto manga 99dan beri yayınlanıyor, artık karakterler değişsin. kaldı ki, bence bu konuda naruto çok başarılı bir seri. kishi (birkaç vak'a hariç) yeni karakter eklemeyi ve çıkarmayı güzel becerdi. şu anda iyi karakter fazlamız var bile denebilir. hafif hafif ölsünler, ortalık temizlensin. evet biraz gaza gelmiş olabilirim de.. =) üst üste çok aksiyon oldu, duraksamadan. zaman olarak demiyorum, kurgu olarak. o yüzden kısa süre dedim. ssj4songoku said: Zaten Naruto dedin mi ben main-villian'ı daima Orochimaru olarak görmüşümdür. Ne Madara ne de Pain Orochimaru'nun karizmasına yaklaşamıyor bence. ben de katılıyorum valla.. doğrusu tobi'yi tutmuştum ben bi de, "oh be kurtulduk cool'u oynayan akatsuki kolpalarından" diye ama.. o da sonunda başladı cool takılmaya. sonuçta beni karakterlerin güçleri cezbetmiyor sadece. madara'ya, pain'e bakıyorsun.. adamların zayıf noktaları da yok mübarek.. orochimaru vücut değiştiriyor, hasta düşüyor falan.. jiraiya desen zaten başlı başına hikaye. sonunda hepsi bir birinden odun ama çok güçlü karakterler kalcak, birbirlerini kesip durcaklar öyle.. ne anladım ki? en azından bana şu anda öyle bir izlenim veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 mum, yine de ortalık temizlensin diye itachi gb karakterlerin gönül insanı olarak ölmesi gerekmezdi :) zaten rutin olarak akatsuki memberları kesiliodu konoha ninjaları tarafından. o kapışmalar güzeldi. bence önce şu akatsuki meselesi çözülseydi bari. bu arada koskoca madara da takılsın 15 yaşında bi ninjanın peşine. aferin ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Evet ya Orochimaru bir taneydi,hangi villainde onun kıvraklığı vardı ha? Ayrıyeten Orochimaru gözüktüğünüde ya da dövüşürken çalan tema da bambaşkadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Katılıyorum orochimaru teması efsane (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bao said: bu arada koskoca madara da takılsın 15 yaşında bi ninjanın peşine. aferin ona. hepsi pedofilist, hepsi subyanci. itachi'ye de cocukken yaklasmis, 20leri gecip kartlasinca atti kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 O konuda uzun dilli Orochimaru'yu kimse geçemez. Serinin en subyancı karakteri bence kendisi. Top gibi birşey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar