samaella Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 geçen hafta çıktı ya bre , çıkmadımı yoksa :s çıktı olm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 çıktı hatta çarşambadan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Rock Lee's Springtime of Youth Manga 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 551 itachi oy oy ezdi bitirdi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 551 Hakkaten çok imba itachi. Yanlız plot gereği ve daha öncede görüldü diye Nagato çok kolay öldürüldü. Sürekli spamlasa shinra tensei'yi ve summonları Konoha'daki gibi, çok uzayabilirdi bu fight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 itachi orgazm yaşatıyor her bölüm :D Manganın adının itachi olarak değiştirilmesini talep ediyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Itachi yine klasını konusturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bir Itachi, bir Jiraiya zaten. Pain bile demişti gücümü bilseydi duman ederdi beni Jiraiya diye. Onu geri çağırsa asıl duman ederdi ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 551 evet hızlı bitirdi bayağı, çok daha fazlası için potansiyel vardı. anime'de hakkını verirler umarım o roadrunner animasyoncu ekibi karıştırmadan bu sefer. güzeldi ama, yalnız magatama da itachi'de. bayağı bozdu kılıçla beraber kabuçimaru'nun planlarını itaçi. yalnız sona madara mı kalacak kabuçimaru mu kalacak, büyük soru bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 painde bukadar potansiyel varken neden zamanında sırtından o antenleri çıkarttı ki acaba. Böyle de alamayacağı adam yok yani. Bu arada bu özelliklerin % kaçı madaraya geçti rinnegan sayesinde acaba. O ay yapma olayı hayattayken de baya yormuştu nagatoyu, bu haldeyken de chakrası kaldırmadı sanırsam ondan gitti. Ve neden bir insan evladı da rinneganı al falan demiyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 hayır itaçi mühürledi kılıçla. antenler vaktinde kurumuş kalmış, iki adım atacak hali yoktu. dövüşebilecek durumda olmadığından mind control interface ile proxy dövüşüyordu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Itachi gene yargıladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 pf itachi öleydi nagato kalaydı ya. niye sürekli sasuke tipli adamları koruyo bu adam ya. çok mu seviliolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ben bu kabuçimaru nun neyin peşinde olduğunu anlamadım ya.ama neyin peşindeyse bu savaştan en çok o karlı çıkacakmış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bence orochimaru falan bunun bedeni ele geçirecek veya bi şekilde canlanıcak. tek görevi o adamın orochimaruya ilerde canlanma imkanı verecek olması. (diye umuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 o adamı niye bu kdr öne attı ki ztn bu yazar chunin sınavında böle 2 bölüm sonra ölcek gibi görünen adamlardandı sonra bi baktım orochimaru nun ögrencisi olmuş fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 işte tobi'nin archevil çıkması gibi red shirt görünen adam sağ gösterip sol vurdu, kötü değil aslında potansiyel vardı hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 hebele Itachi şimdi canlı mı ölü mü nedir durum ? Bir de karganın olayı sadece 10senede bir shisuinin mangekyousunu mu cast etmek ? Onun dışında var mı bir cacık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 552 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 552 vaaay, itaçi koydu lafı. bravo. yalnız kabuçimaru'yu cidden alabileceğinden emin değilim halen gizlediği birşey yoksa. aynı yılana aynı tekniğin iki kere işlemesi ihtimali zayıf. kagelerde ne olacak bakalım, onların da dövüşü anime'de güzel olur herhalde bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 552 Itachi gene wisdomı bocaladı sayfalara :D Bence son karedeki rasengan yondaime olabilir, triump card dediğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yondaimenin geri donmesi mumkun degil normal sartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 552 teori bence kabuto'nun tuzak kartı jiraya olabilir. her ne kadar onun cesedini bulamadım desede, kopan koluna ulaşabilir. naruto'yu madara'dan önce yakalayabilmek için son ana kadar gizlemiştir. rasengan'da ona aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bu teknikle orochiyi niye kaldırmadı o zaman bu kabuto ben onu merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 çünkü oroçimaru, itaçi tarafından mühürlenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar