Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Wispy said: O teyzesi miydi ? Dişi miydi yani ? wtfff ? lol =) animesinde hani maske ile garaa yi öldürmeye çalışan ailen seni sevmiyordu edebiyatı yapan kişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dayı değilmiydi hakkaten o teyze çıktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ya madara bi şekilde alır narutodan da güçlerini sonra hokageydi sakuraydı iyileştirir bi şekilde şu teyzenin yaptığı gibi sonra da madara planını uygular naruto da arkadaşlığın sevginin iyiliğin güzelliğin kelebeklerin gücüyle döver bi şekilde madarayı biter fln -ha arada bi kaç tane daha jutsu öğrenir inşallah 20 senedir 3 tane jutsuyla dolaşıo ortada dattebayo diye- :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 harbiden yeni jutsu şart oldu. adam kıçından başından bile boy boy rasengen çıkaracak hale geldi. yeter artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 mangastream.com - Naruto 548 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 papa et maman bien sûr !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 off şimdi gösterip vermezler yine. bekleriz kaç hafta bunları. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 oy oy oy oy oy oy oy oy manganın delikanlıları çıktı meydana süpeerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 cok guzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 papa et maman blabla resmine inanak mı panpa yazacaktım seviye düşürmek istemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 peh kageler güzel gidiyordu, neden naruto'ya döndü ki bu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Narutonun manga olarak ilk çıkış tarihini bilen var mı. yıl ay olarak ? Adamın teki tutmuş Gaara Hayri Bodurdan araktır diye. Tilt etti beni akşam akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 harry potter 2 yıl önce çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Letsgetthesunshine said: Narutonun manga olarak ilk çıkış tarihini bilen var mı. yıl ay olarak ? Adamın teki tutmuş Gaara Hayri Bodurdan araktır diye. Tilt etti beni akşam akşam. gaara değil de harry potter serisi lord of the rings'ten araktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 df said: harry potter 2 yıl önce çıkmış. wikide de ilk one shot bölümü 97 de cıkmıs diyor. tek bölümlük diye şimdi sayılmıyor mu nedir olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 manganın ilk çıktığı zamandan çok gaara'nın ilk çıktığı zaman önemli bu tartışmada. her türlü harry potter öncedir yani. ama sanmıyorum ben öyle birşey olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 yalnız teyze değil dayıymış ya, geçen bölümde neden öyle yanlış anladım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 insanin kafasini karistirmayin ya, adam iste alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 lol genemi dayı oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 eksisozluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 anlamadınızmı bir amca var birde teyze var nasıl okuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 nefes almadan okudum oyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 mükemmeldi. ama son kareyi anlamadım =) anlayan varsa söylesin bi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 son kare itachi narutonun agzına vermiştiya sasuke ile dövüşmeden evvel. Sana güçlerimden bir kısmını veriyom blabla diye. Sanırım denemek istedi ve sanırsam naruto mangekyu immune çekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar