demode Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 beyler 15. sayfadaki küre gibi bişi var orda tam ne yapıyorlar anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 naruto'ya ne ğretiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 demon form u kullanmayı adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sage mode u yalan yapmasa bari ya .Sage + kyubi feci biişi olur :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sage mode ile kyubiyi kullanamaz sage modde kendi cakrasinin 3 kati kadar cakra topluyo kyubi sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 kapı açtırmayı öğretmeleri lazım bir de, o zaman tam olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Abartmayın beyler :D Kapıya gerek var mı? Kyuubi kontrol ediyor herif. Ötesi yok. Sage'yi de yalan etmez.Youtube'da şu naruto oyunundan alınmış bir video buldum. Ses ve görüntü çok muhteşem değil ama son 6 dakikayı izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. videolar Bir de şöyle bir şey var. Oyunu hiç oynamadım ama çok güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 iyimiş video ya, öyle de bitebilirmiş hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Şu Minatoyu her gördüğümde mutlu oluyorum ya. Allah cezanı versin Kishi herifi anime başlamadan öldürdün be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 şu world ninja war dan sora bi zaman atlaması daa olsa, naruto 20 li yaşlara aksa bi anda, belki minato ya benzemeye başlar dicemde, minatonun çocuklunu da gördük narutoyla alakası yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 naruto'da hicbir karakter degismemis zaten. bir degisen tsunade'nin gogusleri, onun disinda herkes cocukken neyse buyuyunce o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 517 Baya baya uzun sürecek yaw. Ama ilk savaşta sasori ve deidarayı harcatmaz gibime geliyor. Bu arada savaş sonunda kalkanı sakura zannettim ulan dedim noluyor. Neysekü sainin brosu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 517 epik kapışma başladı, anko hemen yatmış. onu da hep imbalarla kapıştırıyor kişi kişisi inadına. ya oroçi ya kabuçi. :/ bu kapışma süper olacak, sasori vs sasori, deidara filan. güzeldi. varsın uzun sürsün artık keyfine varalım dünya savaşının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 517 zenci kılıçlı elemanda iş var gibi.ben kankuro nun sasoriyi alacağını düşünüorm.intikam hesaabı.deidara da dede ile kapıştı baya iş yaptı artık ekranı başkalarına bırak hesabı onu da yatıracaklar gibi.ama zenci eleman ölebilir gibime gelio.böyle kahramanca falan gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 savaş başladı iyi de oldu. Artık duygu yüklü naruto konuşmaları yok, bol casuality li bol savaşlı bölümler geliyo.. ortalık basilisk teki gibi kan gölüne dönsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 immortalli combatlar cooooooooook bayik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ne kadar kötü bir combar formatı ya allahım yarabbim. Fucking kishi ya. fucking kid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 adamlar hala kombata kosarak gidiyo arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ve, amanin babam/dedem/hocam/teyzem/kankam, nasil yaparim, onu incitemem temali 1001 bolume girmis bulunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 harbi ya o olay bayacak.asuma vs shikamaru tsunade vs x'i biy biy biy.zabuzada hakuya caksa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 shikayla, asuma beyin kontrolu olayini cozucek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 kafadan fanfic yazıp sıkılmak da güzel. durun hele çıksın öyle bir sahne bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 sukrunun yaptigi kafadan degil, koca bir tarafindan yazmak ama kishi de ayni yontemi uyguladigi icin sukrunun dedigi kesin cikacak +1 sukru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 lan 500 sayi okuduk, birakin da kabamizdan yazabilelim. hani, beklenmedik, olmicak bisey de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 yalan soyledim, hepsini okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar