Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Adam cidden imba ya.. Neden öldüyse.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Regalya said: Viktor said: yondaimenin kunai teknigi var iste, kunailere seal baglayip attigi yere teleport oluyor "konaha's yellow flash" nicki ordan geliyor adamin ninca war sirasinda "flee on sight" emri cikarmis diger village ler filan, herif cok iyi lan Yanlız muhtemelen Kunaisizde gidio (dokunduğu/markladığı yere) misal o flee on sight dediği sahnede ayağına dokunuyo lavuğun lavuk kaçıyo tak die çıkıo arkasında ne kunai nede kağıt seal felan kullanmıo :D normal teknik o zaten, cizdigi seala gidiyor adam kasmis bunu kafayi kullanmis, ben seali kunai ye ciziyim firlattigim yere teleport olurum diye haxlamis skillz + brainzz var yondaimede DARKNESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS acip imba olan karakterlerden diil eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ad3m said: Söylemek için erken ama standartta taşıyıcıdan tailed beast çıkınca instant geberiyor diye biliyorduk (Akatsuki ayinlerinden) fakat uzumaki clanının direnci var sanırım buna(!) Demek oluyorki ilerde narutoa nine tailed ile konuşup arkadaş olup salacak çayıra ehuh kesinlikle bak bizi öyle bir son bekliyo bu seride, sonunda narutonun über insancıl ve saf duyguları kyubiyi yola getirir ve über fedakar naruto ölme riskini göze alarak dostu kyubiyi serbest bırakır " naruto season 3 : Saskem,Kyubim ve Ben " (bir grup kötü ninja kyubiyi ele geçirmeye çalışır, naruto korur) sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Kyubi artik özgürsün, kırlarda bayırlarda doyasıya koşup zıplayabilirsin de der :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bu hafta yok mu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 var var çıkar birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sabahladım o kadar hala çıkmadı ya allahallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 nerde bu manga yaa sayfa yenileyip duruyorum bi türlü çıkmadı pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 said: News on Chapter 502: MangaStream's RAW provider is out of town on business. He'll pick up this week's Jump when he gets back. Until then, we wait. It's on it's way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 o kadar bekledik pekte bişi olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 şahaneydi bence. 502 tahmin ettiğimi yaptı yondaime, madara'nın o numarayı yemesine şaştım hatta ehe madara yalnız beklenildiği üzere gayet op olacak gibi, sadece space-time olayı yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2l84that Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Nasıl bir şey olmadı? Herşeyden önce Kishinin uzun zamandir (teknik açıdanda) çizdiği en güzel bölümlerden biri. Yondaimeninde cidden hayvan olduğunu gördük. 4 kuyruklu kyuubinin attigi chakra ball orochimarounun üçlü rashomonunu darmadagın etmişti, bu direk full kyuubiyi iplemedi bile, adamın tek lafı "not on my watch" oldu. Sizi bilememde madara ne kadar op olursa olsun bir Minatoda o kadar op. neden flee on sight emri verildigini anlamış olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 yanlız orda "block" dan çok redirect söz konusu hatta redirect bile değil... adam lazeri ışınlıyor. yoksa bariyer falan denese tutabileceğini sanmıyorum. Diğer yandan Minato'nun teknik feci derecede ölümcül. Madara gibi bir şekilde invul olamıyorsan saniyede gebertir Minato. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Çok iyi bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Yetmiyor lanet olsun kesmiyor 15-20 sayfa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ne bilim madaranın yüzünü gösterseydi en azından yada madara 1-2 farklı teknik kullansaydı baydı saydam mod kyubi summon teleport bide time-space olayı yondaime ve madarada var bu sage of six pathin kanından oldukları için mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 minato ftw bosuna 4th olmamıs adam gitmeden 2 skill ogreteydi naruto dingiline keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 kakashi nin sharingan da da warp var, dıdıdıdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Animede Minato , Manga da Minato , Yeni çıkacak filmde Minato :D Yondaime li yılları çok sevdim :D Flying Thunder God lvl 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 o deil de itachi yi bi ara sasukenin annesi sandım, emziriyo gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 mamothus said: o deil de itachi yi bi ara sasukenin annesi sandım, emziriyo gibi.. Cocugu boyle yetistirirsen tabi gay olur......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Minatoya hasta oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Wispy said: Oha ne alakaysa Sasukenin annesi algıladım onu almış kucağına. Itachiymiş. Saygılar abi. edit. 11 saat mesaiden sonra farklı okumaya başlıyorum yazıları =/ bi de flee in sight ın tam olarak türkçesi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 görünce kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 görünce kaç demişlerse komandodur minato, byakuganlılar bordo bereli oluyor o hesaba göre. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar