Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

vaaaay, şahane bir bölümdü!

498

yıllardır turuncu giymesinin esprisi, ŞANNAROOOmsu NEBAYO, aşık olmalarının hikayeleri, naruto'nun atılıp sarılması filan böyle iç ısıtan bir bölümdü. ağzım kulaklarımda okudum, süper olmuş.

sakura %99 kızı filan bunların, saçını annesinden, suratını babasından almış herhalde o da. leia & luke durumu dediğim gibi, hatta hinata'nın bahtı açılabilir "sasucke için gar'ım" demezse naruto. :p

böyle anime halinde izleyesim geldi şu çeptırı hemen şimdi, öyle güzel.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

498

yıllardır turuncu giymesinin esprisi, ŞANNAROOOmsu NEBAYO, aşık olmalarının hikayeleri, naruto'nun atılıp sarılması filan böyle iç ısıtan bir bölümdü. ağzım kulaklarımda okudum, süper olmuş.

sakura %99 kızı filan bunların, saçını annesinden, suratını babasından almış herhalde o da. leia & luke durumu dediğim gibi, hatta hinata'nın bahtı açılabilir "sasucke için gar'ım" demezse naruto. :p

spo

bende sevdim bölümü

ama genede leia/luke tarzı bi klişe yapıcanı sanmıyorum kishinin.
bence sakuraya anneyi benzetme sebebi,minato/kushina ikilisi gibi bi naruto/sakura ikilisi yapmak.hani anne bahsediorda başlarda minatoyu pek sevmediinden soradan ısınmasından falan.Ayrıca naruto attığı yumruk klasik sakura yumruu hacı.

yanlız nası öldüğünden yada ölüp ölmediğinden falan hiç bahsedilmedi doru düzgün.çakrasını narutonun seal a falan verdiyse doğururken ölmüş olamaz.belki ölmemiştir dicem oda yeni sorular çıkarıyo.
fox da kushinayı tanıdı direk.fox mu öldürdü ki acep anayı?

bu arada anne arada "dattebayo" falan mı dio bana mı öle geldi ?çeviriden öle bi izlenim edindim "dattebayo" yazmasa bile.

Sosyal ağlarda paylaş

Kaijad said:

Sam said:

498

spo

bende sevdim bölümü

bence sakuraya anneyi benzetme sebebi,minato/kushina ikilisi gibi bi naruto/sakura ikilisi yapmak.hani anne bahsediorda başlarda minatoyu pek sevmediinden soradan ısınmasından falan.Ayrıca naruto attığı yumruk klasik sakura yumruu hacı.

yanlız nası öldüğünden yada ölüp ölmediğinden falan hiç bahsedilmedi doru düzgün.çakrasını narutonun seal a falan verdiyse doğururken ölmüş olamaz.belki ölmemiştir dicem oda yeni sorular çıkarıyo.

bu arada anne arada "dattebayo" falan mı dio bana mı öle geldi ?çeviriden öle bi izlenim edindim "dattebayo" yazmasa bile.

spo

ölen klonuymuş

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

498

498

sakura ve kushina aynı clandan geliyolar gibi shikimaru ve kiba'nın anneleriyle birlikte...

çok güzel bir bölümdü
Sosyal ağlarda paylaş

Kaijad said:

Sam said:

498

spo

bende sevdim bölümü

evet diyor :D ordan anlıyor zaten naruto anası olduğunu
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten aynı yaşta sakurayla naruto.kushina ikisini ayrı ayrı doğurmuş olamaz.hadi ikiz desen doğum tarihleri cat cut farklı.

bu arada anneden de böle güçlü bi teknik örense naruto.umarım yaptığı tek şey kage bunshin değildir.annesine çekmiş narutonun ninjalığı diodu jiraiya ile tsunade.
Sosyal ağlarda paylaş

498

O benzerlik derken vazgeçmeme ve hırs olayından bahsediyorlardı sanırım. Jutsu olarak yeni bir şeyler gelse de hoş olur tabi.

Ayrıca;
dreagloth said:

Bide orange hokage ne ya mal bebe, yellow flame falan de bari ismin karizmatik olsun.

The Leaf's Yellow Flash & The Bloody Habanero karışımı, sarı ile kırmızının yani, turuncu oluyor. Öyle bi esprisi var.

Sosyal ağlarda paylaş

aslında şu kyuubi'yi ehlileştirdikten sonra bir de gai senseee'den kapı açmayı öğrenmesi lazım bu çocuğun. ancak yeter sasucke'ye.

sage mode & yedinci kapı & sekiz kuyruk

bunların hepsi bir arada olsa ancak yetecek lol

pardon bir de çoji'den trafik lambası tipinde hap alması lazım, yukarıdakilere sarı hapı da ekleyelim. o zaman yeter herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

aslında şu kyuubi'yi ehlileştirdikten sonra bir de gai senseee'den kapı açmayı öğrenmesi lazım bu çocuğun. ancak yeter sasucke'ye.

sage mode & yedinci kapı & sekiz kuyruk

bunların hepsi bir arada olsa ancak yetecek lol

pardon bir de çoji'den trafik lambası tipinde hap alması lazım, yukarıdakilere sarı hapı da ekleyelim. o zaman yeter herhalde.

Abartmayalım :) Itachi bence anti-ameterasu verdi Naruto-chan'a. Sasukeyi tokatlayacak her türlü..
Sosyal ağlarda paylaş

daha sunu nsurasinda babasinin yondaime oldugunu yeni ogrendi, tek bir kere anasini babasini sormadi
kanka muhabbetine girdi, "aaaaa ilk defa goruyorum anne seni, ikimizde maliz hadi kanka olalim :D:D:D:D"

bilmiyorum cok yapay geliyor bana diyaloglar, asiri zorlama yaparak baglamis herif

bide bole epic kizil saci olupta ondan nefret eden bir hatunu bastan sildim defterden :(

kizil yahu kiziiiiiiiiiil :(:(:(

http://img2.ak.crunchyroll.com/i/spire4/08082008/0/3/0/d/030d43a74421e0_full.jpg

su resim gercek olmaliydi, high school comedy tadinda baslayip actioni vermeliydi, butun eglenceli karakterler bir bir olurken tiksinc karakterler res ustune res yememelidi bide en muhimi gay uchihalar ustune degil ninja dunaysi ustune olmaliydi su seri

ayni akrakterleri kullanarak 2 saat icinde kishiden 90 kat daha iyi bir hikaye yazarim valla
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...