Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

497

naruto cok sağlam savaştı bence hacılar.hiç görmedimiz bi rasengan ki muhtemelen animede daha düzgün çizilecek.(sage art ladı rasenganı)foxu kuyruundan yakalıyıp çevirip atmalar,shuriken..

yanlız anne nerden geldi? hadi baba seal yüzünden geri gelip nutuk çekebilmişti.

bu arada anne bence acaip sakuraya benzio surat tip olarak.bi ben mi benzettim?

Sosyal ağlarda paylaş

Kaijad said:

497

naruto cok sağlam savaştı bence hacılar.hiç görmedimiz bi rasengan ki muhtemelen animede daha düzgün çizilecek.(sage art ladı rasenganı)foxu kuyruundan yakalıyıp çevirip atmalar,shuriken..

yanlız anne nerden geldi? hadi baba seal yüzünden geri gelip nutuk çekebilmişti.

bu arada anne bence acaip sakuraya benzio surat tip olarak.bi ben mi benzettim?

sen diyince bi daha baktimda harbiden sakuraya benziyo
Sosyal ağlarda paylaş

ben bişeyi kaçırdım önceki bölümlerde sakura narutonun peşinden koşup ona söylemem lazım dediği yerlerde gerçekten de narutoyu mu seviyodu ? yoksa hala saske bağımlısı mı falan orayı kesinleştirmemişlerdi asdkjf

bide OHA sakuranın ailesi yok !? narutonun kardeşi mi lan yoksa
Sosyal ağlarda paylaş

KahnX said:

ben bişeyi kaçırdım önceki bölümlerde sakura narutonun peşinden koşup ona söylemem lazım dediği yerlerde gerçekten de narutoyu mu seviyodu ? yoksa hala saske bağımlısı mı falan orayı kesinleştirmemişlerdi asdkjf

bide OHA sakuranın ailesi yok !? narutonun kardeşi mi lan yoksa

yok yok. sadece narutonun verdiği sözden vazgeçmesi için yapmıştı onu. naruto bile yemedi, öyle düşün yani :)

sakuranın kardeşi çıkacağını da zannetmiyorum. iyice yeşilçam filmine döner yoksa...
Sosyal ağlarda paylaş

abi narutoya aciyan bi benmi varim

herif ailesinin kimligini kyubii sayesinde ogreniyor lan

sen kac yasina gel, koyde herkezle kankasin ama annenin babanin kim olduugnu bilme, bir allahin kuluda zahmet edip soylemesin

naruto hicmi sormadi yani, bi cocuk beni kim dogurdu lan acep, simdi neredeler diye hicmi merak etmez, bu kadar bolum konusu donmez

kishi cok fail ya
Sosyal ağlarda paylaş

naruto osursa ailesinden biri çıkıyo.yanlız bu bölümleri animede görmeyi çok istiyorum ya:P 9 kuyruğun sesine bitiyorum.naruto iyice güçlendi birde saske ile konuşmasından sonra iyice bi gaz yaptı heralde :).babasının tekniğini öğrenirmi bilmiyorum ama onuda öğrenirse naruto çok imba olur
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

abi narutoya aciyan bi benmi varim

herif ailesinin kimligini kyubii sayesinde ogreniyor lan

sen kac yasina gel, koyde herkezle kankasin ama annenin babanin kim olduugnu bilme, bir allahin kuluda zahmet edip soylemesin

naruto hicmi sormadi yani, bi cocuk beni kim dogurdu lan acep, simdi neredeler diye hicmi merak etmez, bu kadar bolum konusu donmez

kishi cok fail ya

bu kadar iyi bir mangadan sırf şunu çekip fail demek haksızlık gibi geldi bana
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...