samaella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 o nasıl bi rassengansa çizilememiş içi öyle karalamış :D ama shuriken cidden feci feci ötesi bir jutsu şuana kadar durdurabilen olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 497 naruto cok sağlam savaştı bence hacılar.hiç görmedimiz bi rasengan ki muhtemelen animede daha düzgün çizilecek.(sage art ladı rasenganı)foxu kuyruundan yakalıyıp çevirip atmalar,shuriken.. yanlız anne nerden geldi? hadi baba seal yüzünden geri gelip nutuk çekebilmişti. bu arada anne bence acaip sakuraya benzio surat tip olarak.bi ben mi benzettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Renksiz olduğu için öyle gelmiş olabilir, renklendirme ile fark oluyor, gördük zaten önceki bölümlerde. Nasıl göründüğü konusu ise naruto`nun annesi ile ilgili her şeyde olduğu gibi belirsiz şimdilik. Muhtemelen haftaya alıcaz cevaplarımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Kaijad said: 497 naruto cok sağlam savaştı bence hacılar.hiç görmedimiz bi rasengan ki muhtemelen animede daha düzgün çizilecek.(sage art ladı rasenganı)foxu kuyruundan yakalıyıp çevirip atmalar,shuriken.. yanlız anne nerden geldi? hadi baba seal yüzünden geri gelip nutuk çekebilmişti. bu arada anne bence acaip sakuraya benzio surat tip olarak.bi ben mi benzettim? sen diyince bi daha baktimda harbiden sakuraya benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sakurayla naruto kardes mi cikacaklar yoksa? sok sok flash flash! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Shuriken jutsusu da farklıydı ki.. Spiral gibi bişi yaptı, tekerlek gibi üstünden geçti fox'un.. bölüm güzeldi ya..hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ben bişeyi kaçırdım önceki bölümlerde sakura narutonun peşinden koşup ona söylemem lazım dediği yerlerde gerçekten de narutoyu mu seviyodu ? yoksa hala saske bağımlısı mı falan orayı kesinleştirmemişlerdi asdkjf bide OHA sakuranın ailesi yok !? narutonun kardeşi mi lan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 KahnX said: ben bişeyi kaçırdım önceki bölümlerde sakura narutonun peşinden koşup ona söylemem lazım dediği yerlerde gerçekten de narutoyu mu seviyodu ? yoksa hala saske bağımlısı mı falan orayı kesinleştirmemişlerdi asdkjf bide OHA sakuranın ailesi yok !? narutonun kardeşi mi lan yoksa yok yok. sadece narutonun verdiği sözden vazgeçmesi için yapmıştı onu. naruto bile yemedi, öyle düşün yani :) sakuranın kardeşi çıkacağını da zannetmiyorum. iyice yeşilçam filmine döner yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sakura nın ailesi var zaten görünmediler hiç o ayrıda ilk bölümlerde annesi yemeğe falan mı çağırıyodu neydi sesi geliodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hmm, padme çıktı, leia ve luke.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 güzel bölümdü. yondaime anneyi de imprint etmiştir anahtar kullanınca çıksın diye. yondaime yani, deus ex machina'sı naruto'nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 anneyi fox gg etmiş sanırım. Seali kırınca içinden çıktığına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kushinayı çok seviyorum ya ne alakaysa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 abi narutoya aciyan bi benmi varim herif ailesinin kimligini kyubii sayesinde ogreniyor lan sen kac yasina gel, koyde herkezle kankasin ama annenin babanin kim olduugnu bilme, bir allahin kuluda zahmet edip soylemesin naruto hicmi sormadi yani, bi cocuk beni kim dogurdu lan acep, simdi neredeler diye hicmi merak etmez, bu kadar bolum konusu donmez kishi cok fail ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Wispy said: anneyi fox gg etmiş sanırım. Seali kırınca içinden çıktığına göre harry potter değil miydi o, öldürdüm içinden çıktı falan? asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 naruto osursa ailesinden biri çıkıyo.yanlız bu bölümleri animede görmeyi çok istiyorum ya:P 9 kuyruğun sesine bitiyorum.naruto iyice güçlendi birde saske ile konuşmasından sonra iyice bi gaz yaptı heralde :).babasının tekniğini öğrenirmi bilmiyorum ama onuda öğrenirse naruto çok imba olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Viktor said: abi narutoya aciyan bi benmi varim herif ailesinin kimligini kyubii sayesinde ogreniyor lan sen kac yasina gel, koyde herkezle kankasin ama annenin babanin kim olduugnu bilme, bir allahin kuluda zahmet edip soylemesin naruto hicmi sormadi yani, bi cocuk beni kim dogurdu lan acep, simdi neredeler diye hicmi merak etmez, bu kadar bolum konusu donmez kishi cok fail ya bu kadar iyi bir mangadan sırf şunu çekip fail demek haksızlık gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 finding tsunade arcdan beri naruto iyi bir manga degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 daha iyisini yapana kadar en iyisi bu >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Viktor said: finding tsunade arcdan beri naruto iyi bir manga degil :(oha o kadar zamandan berimi :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Çok iyi bölümler çıkıyor arada ama, genelde sasgay üzerine geçtiği için meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 shippuuden sasucke sayılmazsa öncesinden çok daha iyi doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sam said: shippuuden sasucke sayılmazsa öncesinden çok daha iyi doğrusu. agreed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Bittus said: daha iyisini yapana kadar en iyisi bu >:D< daha iyisini yaptilar çoktan one piece die epic bi manga var sonuçta he tabi bence gintamayi hiçbisy geçemez, ama onu katmiyorum bunlarin seviyesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 manganin %80 i saske ve uchihalar ustune geri kalan %20 iyi iste sevmiyorum gay aileyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar