guernica Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 DARKNESSSSSSSSS SADFSDF ya neyse kishimoto, golden week yaramamış sana. 30 yıl öncesinden bahsediyor herif. bee o kadar yaşlı mıydı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 eee adam yaşını başını almış, abisi zaten 40'larında belli ki. konoha'nın %90 yeniyetme kadrosunun üzerine ilaç gibi geliyor tsuchikage vb tiplemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 niye okuyorum abi ben bu mangayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Bayıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Bodrack said: niye okuyorum abi ben bu mangayi 2 HAFTA BUNUN İÇİN Mİ BEKLEDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 DARKNESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bir kuyruklu da sasucke'ye mühürleselermiş onun da DARKNESSSSSSını yutardı, biz de rahat ederdik. çözüm basitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ne darknesss mis arkadas, 9 tane kuyruklun olacagina emrah gibi anani bacini acıtsınlar alemin nincasi oluyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 ulam kabutomaru madara arasındaki şeyleri tartışırken döndüğümüz yere bak bre. Naruto sage mode cart curta girdi akıllanır dedim hala mal mal kage bunshin yapıyo ey allamm!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Adamın olayı Kage Bunshin abi. Bu kadar abartmaya gerek yok bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 sorduğu sorular falan. her sayfada facepalm çekmekten alnım kızardı şu 5 dakikam için üzüldüm rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bee yi saskeyi şamar ettiği için seviyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 bee candır son kalan jinchurikidir(narutoyu geç) iyiki vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 naruto 494 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 494 Tüm bölüm Bee ve Bijuu anlatıldı. Haftaya Naruto da biraz mesafe kaydeder kontrol olayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 e tamam anladık, tailed beast seallandıysa birinin içine toplumdan dışlanıyor falan da, ya arkadaşım 500 bölümdür zaten yeterince bunu gözümüze sokmadın mı sen. 9. sınıf salak saçma gerilim filmlerinin daha sağlam senaryoları var yemin ederim. isyanım sırf bu bölümle alakalı değil, son 3-4 bölümdür adam sıçtım manga oldu alın okuyor diyor resmen. ha bir de DARKNESSSSSSSSSSSSS yok, yalan bu chapter sdfs. Bir de ne zamandır sorucam, Madara'nın gençlik hallerinde elinde gitara bezeyen acaip bişey vardı. Silah mıdır o? Silahsa adı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 war fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Sene 2010 Bölüm 494 Hala Rasengan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 mana/dps iyi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 hahahaha çok iyiydi bu dreag :D 494 valla bee'yi önceden pek sevmediğim halde hoşuma gitti bu bölüm, adamın devamlı pozitif yaklaşımı ve kendi kendine o noktaya gelmesi filan. nihayet sevdim de adamı artık. naruto'yu da bir 20 yıl daha bıraksak belki öğrenirdi ama zaman yok heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bee san bee san geninken felan feci sevimli bi veletmiş.. o ye men!! bide bomboş bi bölüm olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 aslında konoha hariç köylerin bijuu'ları nasıl kontrol ettiğine yönelik bilgi vermesi açısından gayet bilgilendirici bir bölümdü, bugüne kadar sadece hokage vs kyuubi kapışması görmüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mangada da filler bölümler başlamış ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Naruto ve bee aynı yalnız, sağ yanağa tokatta solu gösteriyorlar, ne olursan ol gel mantığındalar ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 that's the way of a ninja.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar