Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Kalp var. Kalanı zaten decay olmuyor en kolayı odur muhtemeln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bizim 3. Hokageyi kutlamak lazim..İki tane Hokage+orochi ile kapıştı.Buyuk iş.Madara'yi doven ilk hokage falan vardi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 İtachi de bildiğin gothic olmus gozler karartilinca falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Wishmaster said: Bizim 3. Hokageyi kutlamak lazim..İki tane Hokage+orochi ile kapıştı.Buyuk iş.Madara'yi doven ilk hokage falan vardi yani..o adamın gençliğini düşünemiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 potansiyeli olan fakat yitip gitmiş bazı karakterleri ordan burdan çıkarıp manga karelerine tekrar taşımak adına yapılmış çok alakasız ve başarısız bir hareketmiş gibime geliyor benim. kurgu/hikaye nasil p.ç edilir, neler yapılmamalıdır ı öğretiyor kishi uzun süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sanki naruto anahtarı* pek istemiyormuş gibiydi lan.kabul etmiycek heralde anahtarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 E bu kabuto sasukeyi öldürmek için yanıp tutuşan bi tip değilmiydi nerden çıktı şimdi sırada sasukenin sharinganı benim olmalı diyecek ezik, kabutomu acep. Yada kishi kabutoyu seviyor harcamamak için sasukeye ittifak yapıyor tanrının elçisi modu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 harcanan akatsukileri tekrar getirmek adına yaptı bence. yarısı gitmişti akatsukinin şimdi başa sardı tekrar. bi de sasucke eklendi üstlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ben sevmedim bu mass res işini ya. Adamlar gerçekten ölümsüz artık. Bullshitjutsu üretmezse kishi sadece shiki fuujinle ölebilyorlar edo tenseiler. Bir de gidip eski eşleşmeleri yaparsa (sakura/sasori, hidan/shikamaru) direk kusarım klişeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 edo tensei'nin tam anlamıyla res şeklinde kullanılabileceğini sanmıyorum, muhtemelen süresi filan vardır. kille kaplanmış cesetler sonuçta. öyle olmasa oroçi yanında devamlı 3-5 kage gezdirirdi. pain de birebir klon çıkarıyordu cesetlerden ama o da sadece bir kere kullanıldı hikayede. sanmam dediğiniz şekilde olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Wispy said: Ben sevmedim bu mass res işini ya. Adamlar gerçekten ölümsüz artık. Bullshitjutsu üretmezse kishi sadece shiki fuujinle ölebilyorlar edo tenseiler. Bir de gidip eski eşleşmeleri yaparsa (sakura/sasori, hidan/shikamaru) direk kusarım klişeden. Hidan vs Shikamaru olamaz şuan için, çünkü Hidan henüz ölmedi, o yüzden Edo Tensei ile dirilemez :D Bu arada o 2. olan Orochimaru değil Kakuzu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hidan yok ki :(.hidan ı bulup parçalarını birleştirsinler yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bu adamları diriltmek için birilerini öldürmeleri gerekiyordu diye hatırlıyorum orochimaru vs. 3.hokage dövüşünden. Sonra ölüm tanrısı şeyi ile seal yapınca tekrar geri getirmeleri imkansız değil miydi? ama o ölüm tanrısını kullanabilecek mi naruto tabi o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ya biliyorum Hidanın olmadığını. Bulur çıkarırlar o delikten artık. Adam Akatsukinin yarısını diriltti, Hidanı mı bulamıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 işte naruto'ya verdikleri mühürden filan naruto şinigami cutsusunu öğrenecekmiş gibi bir izlenim edindim ben, yüzlerce çeptırdır görülmeyen iki olayın da birden aynı çeptırda görülmesi tesadüf olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bu elemanları öldürmenin 2 yolu var. 1) 3 ve 4. yaptığı mühürleme tekniği. Bu teknik sonrasında yapan öldüğü için narutonun bunu yapacağını sanmıyorum. Belki Tsunade veya Kakashi de biliyordur kimbilir. (Zabuza der ki : 1000 den fazla jutsu bilen kopyacı ninja Kakashi!) 2. Teknik Sasukeyi itachiyi görünce fıttırabilir, naruto ile dövüş öne alınabilir , o arada gene konoha safhına katılkabilir blabla. Madaranın gerçek amacını öğrenir belki. Ama sonuçta 2. teknik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 İyi yakalamışsın. Unutmuştum ben tamamen bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 kabuto orochimaru dan daha zeki bi tip.kesin bi bildiği vardır.birşeyler peşindedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Kabutoyu hep ezdiler, hor gördüler, al sana işte, intikam almaya geldi :) Sasuke salak salak intikam alma peşinde çocuk olduğu için ama Kabuto sinsi bi herif, sasuke'den de nefret ediyordu orochimaru onu daha çok seviyor diye, bence madara ile anlaşıp sasukeyi attırabilir bi kenara. Zaten o da eski konohalı, naruto ile bir bağı vardı önceden, bence iyiye kullanabilirler onun yeteneklerini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 kabuto naruto ile kapışır.edo tensei ile 4. hokage yi diriltir.naruto nun gözü döner kıçından 9 kuyruklu çıkartır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 samaella said: 1) 3 ve 4. yaptığı mühürleme tekniği. Bu teknik sonrasında yapan öldüğü için narutonun bunu yapacağını sanmıyorum. Belki Tsunade veya Kakashi de biliyordur kimbilir. (Zabuza der ki : 1000 den fazla jutsu bilen kopyacı ninja Kakashi!) perfecting that jutsu ile naruto bu jutsuyu kullanıcak ama ölmicek bence 9 kuyruklunun çakrasının yardımı ile tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Esnaf said: kabuto naruto ile kapışır.edo tensei ile 4. hokage yi diriltir.naruto nun gözü döner kıçından 9 kuyruklu çıkartır kabuto bariz narutoyla karşılaşıcak zaten ve o teknikle de minatoyu direk çıkartır. bayaaaa ilginç bi fayt olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 gözleri gitmiş olan itachi nasıl reslendi bu arada? gözler? hm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Edo tensei kekkei genkai ile beraber resliyor galiba. 1. wood jutsuları ile gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Kullananın ölmeme gibi bir şansı yok kendi ruhunu sunuyor zaten ortaya zannetmiyorum çakrasal bişi olsun. Minatonun geri gelme gibi bir şansı yok. Ancak mühür bozulursa sanırım geri getirilebilir ama bu kyubinin meydana çıkmasına yol açar. O zaman da mokoko olur ortalık. Aşağıda biraz anlatıyo ahanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar