Remus Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ben jumpin sahibi olsam ya sasukeyi hala narutoda yer veriyorlar diye hem editoru hem yazari kovardim yani nerde 4 sene onceki sasuke nerde simdiki sasuke yani bi insan bi seyden bu kadar sogutulur, orochimaruyu topac ettiler, saringani god moda soktular sonra yok first hokage eziyomus saringani, uchiralar ezikmis eskiden, bu kadar topac edilir bi manga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Viktor said: samaella said: Basically, the spoilers say that Sasuke is being an idiot, Naruto is being a good kid and Sakura and Kakashi don't seem to do much ahahahaha bi bolumu diil komple mangayi ozetlemis su asfasdfadsf yazmiyim dedimde basi sonu tutarsiz bu manganin, Orochimaru olene kadar iyidi sonra ne olduysa oldu depresyona girdi yazarla editoru kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 cavanagh said: hay yerin dibine giresin naruto sasukeyi kurtaracam diye bi itin bi tarafına girmediğin kaldı O da olacak fazla sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Closure? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bu manga nasıl biterse bitsin, içimde çok ezik bir karakter Sasuke. Şu noktadan sonra alayına res atsa kestiklerinin, bi cacık olmaz şu elemandan. Naruto desen spastik, adam dogradı önüne geleni hala saçma salak save meyv muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sonra sen git jiraiyayi oldur, olcak is mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sakura-chan is still a member of team 7 ,like u dediğinde beni bi gülme tuttu :) adamın team 7 si mi kalmış onca yıl rogue ninja takıldıkdan sora baka naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Harbi dimi o geyik var bide İlk okuldan ahmet civelek gelse "ABİ 1-A'YIZ HALA" dese bsg çekerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Naruto, Sasuke'ye dibini dövdürmeden bize rahat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 haftaya pantolonu indirip, arkasini donucek naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Yeni teknik geliyor, görün haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sasucke'den büyük tek salak varsa hikayede, o da naruto kesin. yine de güzel bölümdü, üçüncü seçenek olayı göbeğine seallayıp tilkiye 1000 yıl yedirmek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mantear döktüm o kadar ki baydı artık yeter lan iki kavga görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Phae said: Harbi dimi o geyik var bide İlk okuldan ahmet civelek gelse "ABİ 1-A'YIZ HALA" dese bsg çekerim yani. ahahah koptuğum an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sene 2010 hala rasengan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 shipitducy said: sene 2010 hala rasengan yazasın mı geldi birden durduk yere nerden çıktı şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 simdi okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Adam Danzou'yu öldürmüş. Sakura'yı neredeyse kesiyordu Kakashi'ye ölümüne dalmış. Herif hala anaokulu muhabbeti yapıyor ya. Team 7 mi kaldı abv ya. Koy rasenshurikeni Sasuke ölsün, Naruto'nun chakra'da format yesin ona da jutsu hokage çok zaten bebe, git Sakura'yla evcilik oyna, Gaara'yla kumda kale oyna. Bitsin hikaye. Sasuke'ye kızıyoruz ediyoruz ama Naruto'nun da IQ'su taş çatlasın 50-60. Baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Naruto hep öyle. 20 chapter her yönden idiot oluyor. 5 chapter imba rulaz owerpowered. İstikrar denen şey sıfır. Alıştım ben artık. En azından Sasuke'ye gıcığız ama istikrarlı çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 jiraiyadan sonra akıllanır diye düşünmüştüm ama bi değişiklik yok aynı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Gearscore 5000 IQ 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Zaten Hinata dururken Sakura diye bağırıp durmasından ya BDSM'ci ya da aptal olduğunu çıkarabiliriz. Ben oyumu aptala veririm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 486 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Spoiler vermek gibi olmasın. Epic chapter. Epic speech. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 486 naruto baya bi konuştu bu bölüm "we're both gonna die" dalgası olmasın saske ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar